Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Cześć pracy! :decayed:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 18:39_________________________________________________Tak przypuszczałem, że macie coś wspólnego z koksem :decayed:

"Jastrzębska Spółka Węglowa jest największym producentem węgla koksowego w Europie"

:)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi: wszystkim

Jasne...............na fure zbieram................chcielibyście :tongue4: :>

Trzeba troche potyrać i se jakoś starsze lata też zabezpieczyć a nie ino na bierząco rozpierdzielać........................no ale dobra...................nowe 3.0tdi i tak by sie przydało :polew:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 08:23_________________________________________________z pierwszą fotką coś jest nie halo - postaram się to naprawić ale mogę to zrobić tylko z kompa. w domu więcd trochę jeszcze cierpliwości :wink4: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 08:24_________________________________________________Patrząc na listę osób jadących na letni to z naszej ekipy pojedyńcze osoby są :(

Mnie na niej też nie ma - ale mam nadzieje że nic mega ważnego nie wyskoczy i się tam zjawię.

Nawet Dorota ostatnio wspominała, że skoro nie możemy pojechać jak zawsze na tydzień lub kilka dni to żebyśmy choć na sam zlot pojechali - więc jest dobrze - wyskoczymy sobie nad morze na 2 dni :decayed:

A ruszać będziemy w czwartek wieczorkiem ( gdzieś tak +/- 23.00 na spokojnie ).

Bulik/Mario - nie wiem czy pisaliście do Bieńka ale miejsca są jakbyście chcieli pojechać :naughty:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

toś doj**ał wypracowanie :decayed:

Opublikowano

:decayed:

Ja tu jestem codziennie i nie mam o czym pisać :decayed::polew:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 09:28_________________________________________________kurna dopiszę coś żeby Guru miał co czytać :decayed:
Opublikowano

kurna dopiszę coś żeby Guru miał co czytać :decayed:

Elaborat to to nie jest :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ooooooo ktoś się tu nawet zleciał :)

Opublikowano

ooooooo ktoś się tu nawet zleciał :)

No widzisz jak przyszedłeś to od razu wszyscy chcą się pokazać że siedzą na Śląskich :decayed:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 09:42_________________________________________________Dobra ja się zrywam bo muszę jechać na Żwirki :disgust: będę wieczorkiem :hi:

Opublikowano

jeszcze tylko 3... :disgust:

Opublikowano

Co 3 :mysli:

Opublikowano

3 dni do roboty :gwizdanie:

sobota pracująca

Opublikowano

muhehehe padłem hehehe prawie jak epopeja :decayed:
Opublikowano

sobota pracująca

He a ja mam jutro i w sobote wolne :naughty:

Kurde bateria mi w telefonie pada :disgust:

Do wieczora[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 13:34_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

Ale tu spokój na na na ale tu cisza na na na... pół dnia nieobecności na forum a tu trzy posty... :gwizdanie:

wychodzi na to, że gliwickie to tylko Miron :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Człowieku, jest lato rozumiesz..... :yeah: Gliwickie oszołomy mają co innego do roboty niż siedzenie na forum :pali::banan3::beach::dance2::guma::banan2::radocha::drinks::boobs: :beer1: :drunk:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 19:40_________________________________________________

sobota pracująca

A ja mam już dziś weekend :kox:

Opublikowano
:hi: siemano masakryczna dniowka dobiegla konca jeszcze jutro i weekend no i oczywiscie wesele wiec pijanstwo swawole i hulance :kox:
Opublikowano

Cze Dimek jak żyjesz?

Opublikowano

Cze Dimek jak żyjesz?

siemano ciezko pogoda mnie wykancza dzisiaj bylem za lublincem na takim malym daszku gdzie byly duze attyki jakies 1.40m wiec w srodku tego daszku nie dalo sie dychac a i slonce ochlody nie dawalo wiec wyjebany jestem jak cholera ale jeszcze jutro i impra :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.