Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sssij :polew:

przekonałem się na własnej skórze że Diman zamęczył turbo :decayed:

To był pewnie Krolu......., wtedy :polew: niech się dociepnie :decayed:

ty wlasnie cza go uswiadomic ze musi sie dorzucic do nowej turbiny :evil:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zastanów się ty lepiej, bo Krolu to podstępna bestia :polew: Może być, że jak się teraz dociepnie to potem będzie chciał upalać znów :decayed:

Opublikowano

Zastanów się ty lepiej, bo Krolu to podstępna bestia :polew: Może być, że jak się teraz dociepnie to potem będzie chciał upalać znów :decayed:

a to nie wole jezdzic sam i miec sprawne auto :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:14_________________________________________________ :hi: dobry z rana

Opublikowano

taaaaaaa raz sie przejechalem i zaraz niby zabilem turbine... to ta z affa to musi byc chyba niesmiertelna ze juz ponad 50 k km ze mna wytrzymala w od nowosci to chyba 600 000 km ;p

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano

:hi:

dziś byłem po ledy tył - śą boskie

i wpadła mi w ręce kiera s-line nówka sztuka - przebieg 0km - jest za***ista :kox: cena 1500zł :(

moja mnie zabije jak sie dowie że ledy już w garażu - a jak jej jeszcze powiem że na kiere się napaliłem to :bicz:

strasznie mnie krótko trzyma ostatnio :disgust:

najpierw była zła że auto kupiłem i nic jej nie powiedziałem - teraz jeszcze jak jej powiedziałem że z modami w 7 tyś się zmieszcze to jeszcze ma jakieś ale... - kto te baby zrozumie :decayed::kox:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________Ps. diman - turbawek nie mieli

Mirek musisz zrobić promocje w domu i powiedziec ze ledy były po 300 a kiera 200 bo była bez poduszki :decayed:

Moj środek w skórze wyszedł w promocji 900zł i było cicho w domu i jeszcze sie podoba Ewie :wink4:

Opublikowano

taaaaaaa raz sie przejechalem i zaraz niby zabilem turbine... to ta z affa to musi byc chyba niesmiertelna ze juz ponad 50 k km ze mna wytrzymala w od nowosci to chyba 600 000 km ;p

Ta z AFF-a pewnie ledwo co utrzymuje atmosferyczne, stąd ta wytrzymałość :decayed:

Opublikowano

Ta z AFF-a pewnie ledwo co utrzymuje atmosferyczne, stąd ta wytrzymałość :decayed:

:polew: :polew: atmosferyczne tos go pojechał :evil:

Opublikowano

:hi: dżem dobry

no to kiedy będziecie dłubać bo chciałbym podjechać to zobaczyć jeżeli można :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: atmosferyczne tos go pojechał :evil:

Dimek nie chodziło o pojechanie :gwizdanie: Nie chciałem tego, to było dla żartów, tak jak zawsze zresztą :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dziś byłem po ledy tył - śą boskie

i wpadła mi w ręce kiera s-line nówka sztuka - przebieg 0km - jest za***ista :kox: cena 1500zł :(

moja mnie zabije jak sie dowie że ledy już w garażu - a jak jej jeszcze powiem że na kiere się napaliłem to :bicz:

strasznie mnie krótko trzyma ostatnio :disgust:

najpierw była zła że auto kupiłem i nic jej nie powiedziałem - teraz jeszcze jak jej powiedziałem że z modami w 7 tyś się zmieszcze to jeszcze ma jakieś ale... - kto te baby zrozumie :decayed::kox:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________Ps. diman - turbawek nie mieli

Mirek musisz zrobić promocje w domu i powiedziec ze ledy były po 300 a kiera 200 bo była bez poduszki :decayed:

Moj środek w skórze wyszedł w promocji 900zł i było cicho w domu i jeszcze sie podoba Ewie :wink4:

.................już po problemie.....................pękła....................mogę rezać :decayed:

Pozwolenie na rezanie mam z dnia 15.03.2011 a datę zakupu na rachunku ledów 14.03.2011 :polew:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 11:03_________________________________________________A co do Bukowiny to Wy się martwicie czy jechać na letnich czy na zimowych a ja mogę mieć problem czym jechać - jak szwagier łyknie B7 a ja nie będę miał jeszcze papierów z B8 to wcale nie będzie wesoło :(

Opublikowano

A co do Bukowiny to Wy się martwicie czy jechać na letnich czy na zimowych a ja mogę mieć problem czym jechać - jak szwagier łyknie B7 a ja nie będę miał jeszcze papierów z B8 to wcale nie będzie wesoło :(

Pożyczysz od szwagra B7 komercyjnie :gwizdanie:

A i wstyd nie będzie się pokazać :decayed:

No chyba że sie przybierzesz z Glutosławem "Białą" perełką :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no chyba najbardziej realne jest pożyczenie B7 od szwagra - chyba że będę sztucznie przeciągał sprzedaż :decayed:

bo jeszcze jest opcja że z jego strony się coś zmieni i nie będzie go kupował :gwizdanie:

( jak nie dostanie kredytu na firmę ) w czwartek ma dostać odpowiedź z banku

Opublikowano

:hi: dżem dobry

no to kiedy będziecie dłubać bo chciałbym podjechać to zobaczyć jeżeli można :decayed:

jak narazie mamy porozbierane turbina wyciągnięta na półce leży, teraz kompletowanie nowych części to pewnie trochę potrwa i myślę, że koniec tygodnia bądz początek przyszłego będziemy montować wszystko do kupy wiec jak coś to możesz podjechać :wink4:

Opublikowano

Cześć

No i lecę do garażyku :decayed:

Miron, masz corse, wiesz jaką zrobisz furorę? :kox:

Opublikowano

Cześć

No i lecę do garażyku :decayed:

Miron, masz corse, wiesz jaką zrobisz furorę? :kox:

jakiego garażyku dawaj do knurowa a nie do garażu :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.