Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra, jadę do pracy, zobaczymy co z tego będzie :polew:

:hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak mnie pilnowaliście że zasuwałem na bosaka po dachu ośrodka :polew:

nie wiem nie widziałem :> ale u egona w pokoju ktoś po dachu za oknem chodził i śnieżkami sie rzucał :naughty:

sam chciałeś chodzić po żółtym śniegu :tongue4::polew:

to był najlepszy pokój z tarasem :gwizdanie:

Opublikowano

ja dziś też do pracy i jakoś siebie nie widze :decayed: moja wydajność będzie wynosić jakieś 5 % :kox:

Opublikowano

nie żartuj sobie, napij się wódki :kox:

Opublikowano

O curva to współczucia jak musicie iść do pracy... ja zapobiegawczo wziąłem dziś jeszcze wolne

Opublikowano

O curva to współczucia jak musicie iść do pracy... ja zapobiegawczo wziąłem dziś jeszcze wolne

To dobrze zrobiłeś :wink4: no ale ucieszył bym się gdyby majster kazał mi wypisać wniosek o urlop bo mam jeszcze 3 dni zaległego :naughty:

Opublikowano

Kuurwa właśnie przyleciał do mnie goniec z Urzędu Miejskiego i przyniósł polecony... skurwysynom przypomniały się moje zaległe mandaty :disgust:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 12:31_________________________________________________

To dobrze zrobiłeś :wink4: no ale ucieszył bym się gdyby majster kazał mi wypisać wniosek o urlop bo mam jeszcze 3 dni zaległego :naughty:

Ja mam jeszcze chyba z 10 dni z zeszłego roku :rolleyes:

Opublikowano

Kuurwa właśnie przyleciał do mnie goniec z Urzędu Miejskiego i przyniósł polecony... skurwysynom przypomniały się moje zaległe mandaty :disgust:

:gwizdanie:

Opublikowano

hmmm :mysli: mi chyba nic nie błysneło ale kto wie :decayed:

Opublikowano

hmmm :mysli: mi chyba nic nie błysneło ale kto wie :decayed:

Mi tez nic nie błysnęło ale to są mandaty z przed dwóch lat...[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 12:33_________________________________________________

Kuurwa właśnie przyleciał do mnie goniec z Urzędu Miejskiego i przyniósł polecony... skurwysynom przypomniały się moje zaległe mandaty :disgust:

:gwizdanie:

Jak bym wiedział to bym nie odbierał :decayed:

Opublikowano

to wcześnie sobie o Tobie przypomnieli :decayed:

Opublikowano

to wcześnie sobie o Tobie przypomnieli :decayed:

I jeszcze im to trochę potrwa bo pierdziele ten ich mandat niech sobie ściągną z wypłaty bo z rozliczenia skarbowego w tym roku nie mają z czego bo wyszedłem dokładnie na zero... a nie chce mi się tam do nich lecieć...[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 12:39_________________________________________________Jakieś zdjęcie mi się zaplątało na komórce :decayed:

27032011020.jpg

Opublikowano
:hi: chlory... ale się dziś w pracy wyspałem... :decayed: :decayed: następnym razem zostaje do poniedziałku, żeby te góry w końcu zobaczyć.. co do dachu to też pamiętam, ze byłem tam i był tam żółty śnieg... ciekawe kto miał bliżej na dach niż do kibla?? :decayed:
Opublikowano

Ojjj Pany wszyscy się odezwali oprócz... KOKSA... czyżby polegl na maxa.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

wczoraj myslałem ze sie zesram , Łatek cała droge powrotną walil wóde , ja juz nie moglem :decayed:

Ten to ma zdrowie...., ale tak jak powiedział, że jemu nie schodzi i jakby jego banię przedstawić na wykresie to byłaby linia prosta :polew:

nie wiem nie widziałem :> ale u egona w pokoju ktoś po dachu za oknem chodził i śnieżkami sie rzucał :naughty:

Powiedziałbym, że pasuje do układanki :baseball: Pucek-śnieg-Moskal-moje łóżko :bicz3:

A Moskal pewnie był w to wmieszany, bo Pucek się bał :gwizdanie:

Ja miałem dziś w sumie spoko w robocie, a musiałem wstać o 6:00, ale może to przez to że wczoraj się położyłem spać o 17-tej :naughty:

Opublikowano

żeby tylko chodził i śnieżkami rzucał :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ten to ma zdrowie...., ale tak jak powiedział, że jemu nie schodzi i jakby jego banię przedstawić na wykresie to byłaby linia prosta :polew:

i powiem ci ze cały czas wali wóde , gadałem z nim przez telefon jakas godzine temu :kox: :kox: :kox: :kox:

Powiedziałbym, że pasuje do układanki :baseball: Pucek-śnieg-Moskal-moje łóżko :bicz3:

Pucek sie PANICZNIE bał i prosił mnie zebym mu pokazał jak to sie robi u nas w Stolycy :gwizdanie:

Opublikowano

i powiem ci ze cały czas wali wóde , gadałem z nim przez telefon jakas godzine temu :kox: :kox: :kox: :kox:

Pucek sie PANICZNIE bał i prosił mnie zebym mu pokazał jak to sie robi u nas w Stolycy :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: może dlatego sie tym szalikiem owija caly czas :decayed:

Opublikowano

Wy się już z biednego Jacykowa nie śmiejcie

Szliczek to +10 do lansu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.