Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Maxito tak dziczył? :decayed:

Eee tam pany, zapomni czy nie zapomni, trzeba żyć dalej i nie patrzeć na to co było :rolleyes:

dokładnie nie ma sie co oglądać za siebie i przejmować.

i co z tego że zebrałem kase od ludzi na Zator - nie robię żadnej imprezy - w tyłku to mam

:polew:

:hi:

To teraz już wiadomo skąd się bierze środki na B8

:polew: :polew: :polew:

wpłać na Zator to zobaczysz porezane B8 :decayed:[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 14:47_________________________________________________

Jak zawsze humor dopisuje :decayed:

Pucol - jak ja bym się pewnymi sprawami mega przejmował i dołował to bym pewnie do dziś miał jakiś etat za 1500 zł i dalej mimo wieku miał seata toledo z 95r

Cza twardo i zawsze do przodu :)

Ps. reszta sama przyjdzie

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miron, jak bym się przejmował to dawno bym się musiał zwolnić :wink4:

Opublikowano

Eee tam pany, zapomni czy nie zapomni, trzeba żyć dalej i nie patrzeć na to co było :rolleyes:

i co z tego że zebrałem kase od ludzi na Zator - nie robię żadnej imprezy - w tyłku to mam

Jak zawsze humor dopisuje :decayed:

[/quote

wpłać na Zator to zobaczysz porezane B8 :decayed:

Już Ci mówiłem że niestety jestem w pracy cały weekend ale może następnym razem :naughty:[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 15:00_________________________________________________Coś mi się źle wkleiło :>

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

dobryy :hi:

Opublikowano

dobryy :hi:

siemano padre coś cie nie widać na mieście czyżbyś miał małe dziecko :decayed:

Opublikowano

Panowie szpeca od tłumików potrzebuje.Środkowy wyciąć i wstawić dedykowany tył.Ma Ktoś Człowieka godnego polecenia w dobrej cenie?

Opublikowano

Panowie szpeca od tłumików potrzebuje.Środkowy wyciąć i wstawić dedykowany tył.Ma Ktoś Człowieka godnego polecenia w dobrej cenie?

Jest dobry fachowiec w ornontowicach przy głównej drodze... poznasz jego warsztat po tym że ma ludzika z tłumików zrobionego przy drodze... nie drogo kasuje a dobrze spawa itd. Ja zawsze oddaje do niego i nigdy nie musi poprawiać i jest OK.

Opublikowano

Na ul. Podlesie (równoległa do tarnogórskiej) jest koleś od tłumików, trzeba się umawiać na termin ale ja tam zawsze robiłem i byłem zadowolony. Kasy też dużo nie chce, jak chcesz to podam Ci jakiś namiar jak znajdę :>

Opublikowano

Jest dobry fachowiec w ornontowicach przy głównej drodze... poznasz jego warsztat po tym że ma ludzika z tłumików zrobionego przy drodze... nie drogo kasuje a dobrze spawa itd. Ja zawsze oddaje do niego i nigdy nie musi poprawiać i jest OK.

Dzięki Panowie.Jak macie numery tel. to śmiało słać na PW.

Na ul. Podlesie (równoległa do tarnogórskiej) jest koleś od tłumików, trzeba się umawiać na termin ale ja tam zawsze robiłem i byłem zadowolony. Kasy też dużo nie chce, jak chcesz to podam Ci jakiś namiar jak znajdę :>

Opublikowano

Ja niestety nie mam numeru... zawsze tam jechalem i sie umawialem.. :embarrassed:

Opublikowano

no nic czas na mnie dobranoc :hi:

Opublikowano

a ja jeszcze nie upalałem b8 :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Ps. Gregory był świadkiem :)

Tak było :gwizdanie: Myśleliśmy, że do Wrocławia pojechał :decayed:

Opublikowano

Dzięki Panowie.Jak macie numery tel. to śmiało słać na PW.

Podam tutaj bo może się jeszcze komuś przydać :>

Autotechnika

ul. Podlesie 57

Gliwice

tel: 2702878,3318239

Opublikowano
:hi: dzień dobry i miłego dnia życzę
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.