Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będę we wt. w Katowicach na pewno :kox:

Spoko ziom to pochytam Ci ten temat w zamian za to co masz ty mi pochytac... :decayed: Tylko bądź na 100% w wtorek :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 20:20_________________________________________________

:hi:

Ja pojade do Katowic jak tam Krolu bedzie a jak go nie będzie to i tak do niego pojade inny dzień w tym tygodniu więc moge mu coś przwieź jak trzeba z gliwic do Kato .... :gwizdanie: :disgust:

Mario to może się dogadasz z nim co? Jakbyś gdzieś tu bliżej mnie się kręcił to bym Ci dał te kilka rzeczy abyś mu przekazał.

Wyslij mi swoj numer tel na PW to sie ustawimy :gwizdanie:

Poszło PW

OK a ja Ci sygnała :naughty:

W poniedziałek sie spotkamy jak ci pasuje i dasz mi to co masz dac...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

będę we wt. w Katowicach na pewno :kox:

Spoko ziom to pochytam Ci ten temat w zamian za to co masz ty mi pochytac... :decayed: Tylko bądź na 100% w wtorek :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 20:20_________________________________________________

Ja pojade do Katowic jak tam Krolu bedzie a jak go nie będzie to i tak do niego pojade inny dzień w tym tygodniu więc moge mu coś przwieź jak trzeba z gliwic do Kato .... :gwizdanie: :disgust:

Mario to może się dogadasz z nim co? Jakbyś gdzieś tu bliżej mnie się kręcił to bym Ci dał te kilka rzeczy abyś mu przekazał.

Wyslij mi swoj numer tel na PW to sie ustawimy :gwizdanie:

Poszło PW

OK a ja Ci sygnała :naughty:

W poniedziałek sie spotkamy jak ci pasuje i dasz mi to co masz dac...

Jak skończysz pracę to daj znać :good:

Opublikowano
nie mam teraz kasy na takie zabawki... ;( mam audi które się nie psuje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

:decayed:

Od dziś Kerczi to mój idol po tym co odwalił w dziale sprzedam .... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

k**wa k**wa k**wa

znowu mi pod Silesią auto przerysowali :/

tyle dobrze, że jakiś uprzejmy Pan zapisał mi numer rejestracyjny i skontaktował się ze mną - wezwałem policje- te barany oczywiście powiadomiły mnie, ze to jest teren prywatny (parking podziemny) i to nie jest wykroczenie drogowe więc nie będą scigac sprawcy (spisali jedynie notatke). Tyle dobrze że podali mi imie i nazwisko sprawczyni (ah te baby :D) i poradzili jak postepowac

namierzylem chyba jej rodzine na nk - napisalem wiadomosc i czekam na odzew

Opublikowano

ku*** ku*** ku***

tyle dobrze, że jakiś uprzejmy Pan zapisał mi numer rejestracyjny i skontaktował się ze mną - wezwałem policje- te barany oczywiście powiadomiły mnie, ze to jest teren prywatny (parking podziemny) i to nie jest wykroczenie drogowe więc nie będą scigac sprawcy (spisali jedynie notatke). Tyle dobrze że podali mi imie i nazwisko sprawczyni (ah te baby :D) i poradzili jak postepowac

To jest poj.....any kraj. Jak Ci na parkingu prywatnym auto ukradną to też ścigać nie będą?? Co za bzdura :confused4: Wszystko samemu trzeba załatwiać. Za co my im płacimy?

Opublikowano
Opublikowano

ku*** ku*** ku***

to zbieraj chętnych i jedziemy porozmawiac :baseball: :baseball: :baseball:

:decayed:

:hi: z rana

Opublikowano
Opublikowano

Diman będziesz w domu po południu???????.

Opublikowano

diman nie pije :polew: :polew:
Opublikowano

diman nie pije :polew: :polew:

Ty tylko o jednym... :gwizdanie: :gwizdanie: a ja pytam bo chce do jego Kasi wpaśc... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Egon zdecydowanie ta http://postimage.org/image/boe2wwxxz/ jest w miarę fajnie podciągnięta (trochę z vinietką przegięte), ale jak by twojemu fotografowi chciało się resztę fotek podciągnąć to pewnie jeszcze jakaś mogła by się załapać :) Masz gdzieś nie obrobioną tą fote ?

DSC_6814.jpg

Opublikowano

teraz jestem :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Egon zdecydowanie ta http://postimage.org/image/boe2wwxxz/ jest w miarę fajnie podciągnięta (trochę z vinietką przegięte), ale jak by twojemu fotografowi chciało się resztę fotek podciągnąć to pewnie jeszcze jakaś mogła by się załapać :) Masz gdzieś nie obrobioną tą fote ?

DSC_6814.jpg

Egon nie wiem kto Cię ustawiał przy tym zdjęciu ale przednie koła powinieneś mieć skręcone w prawo a nie w lewo[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 20:00_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

ma ktoś stare tarcze hamulcowe na zbyciu?? obojętny rozmiar ważny rozstaw 5x112 :hi:

Opublikowano
:siema: wieczorkiem :hi:
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.