Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie mogę - weterani na forum weszli :decayed:

Emerycie... :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

jary emerycie jak już :decayed:

Opublikowano

Hahah chyba chlorze emerycie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

jaki chlorze - parę piwek na ząb :decayed:

Opublikowano

Piwko do piwka i dotkniesz dna :>

Opublikowano
  • Autor

jakiego dna - bez obaw - ja piwka nie lubię - tylko do towarzystwa piję :decayed:

Opublikowano

No przecież :decayed:

Ale to nie zmienia faktu że się rozpiliście na tych spotach :rolleyes:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

No proszę jaki teraz wzorowy chłopak, ta Kobieta go jednak wyprowadzi chyba na prostą :polew:

Opublikowano

jaki spam przy niedzieli :shocked:

Opublikowano

No proszę jaki teraz wzorowy chłopak, ta Kobieta go jednak wyprowadzi chyba na prostą :polew:

Nie pindol bo piję jak tylko mogę, niestety ostatnio tylko w samotności :wallbash:

Nie ma z kim, nie ma kiedy :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Nie pindol bo piję jak tylko mogę, niestety ostatnio tylko w samotności :wallbash:

nie ma z kim......................co za koleś

no chyba się nie spodziewsz że np. wracasz sobie z pracy, myślisz se "............kurna.........wypił bym coś........." po czym wchodzi do domu a tam my już siedzimy u Ciebie i czekam.

To cza zagadać, zadzwonić a nie tam - pić samemu a potem jeszcze narzekać.

Stare purty się z Was zrobiły - jak mnie wku..wice to zmienie telewizor i Wam pokażę jak się imprezuje :decayed:

Opublikowano

wpadnijcie łajzy poremontować to będzie gdzie pić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

................wolimy poczeka....................

2 miesiące w tą czy w tą z piciem to już żadna różnica a przynajmniej rączusie czyściutkie :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 14:50_________________________________________________a po drugie co tam wielce do picia chcesz remontować:

ważne aby drzwi dało się otworzyć na tyle żeby szło wejść

i wązne żeby lodówkę dało się podlączyć reszta mało ważne - możesz mieć nawet koparkę w mieszkaniu - nawet to i lepiej bo będzie na czym siedzieć

Opublikowano

................wolimy poczeka....................

2 miesiące w tą czy w tą z piciem to już żadna różnica a przynajmniej rączusie czyściutkie :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 14:50_________________________________________________a po drugie co tam wielce do picia chcesz remontować:

i wązne żeby lodówkę dało się podlączyć reszta mało ważne - możesz mieć nawet koparkę w mieszkaniu - nawet to i lepiej bo będzie na czym siedzieć

hmmm no to luz, równie dobrze, możecie pić i spać na dworcu :gwizdanie:

u mnie będą pić tylko ci co pomagali :cool1:

Opublikowano
  • Autor

przekonałeś mnie...........

daj znać jak będzie trzeba klamnę zamontować do drzwi[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 15:00_________________________________________________a najlepie jak je będzie trzeba ubezpieczyć :decayed:

Opublikowano

No to Mati w piątek będzie okazja. Ja biorę na piątek urlop i plan jest taki żeby najpierw pojechać na badania do przychodni takie tam, potem na zakupy a potem wpaść na spota :naughty:

Tak między nami po cichu :cicho: słyszałem, że szykuje się nowe lokum na impresssski :naughty: Podobno łóżka wysuwane ze ściany na zawołanie jak w pociągach pkp dalekobieżnych i cuda nie widy co imprezowicze jeszcze nie widzieli :decayed:

Adaś mi dziś obiecał że jest Zuch chłopak i da radę :kox:

A jak nie to nawet wtedy se jakoś poradzimy :decayed: W zielonej daliśmy radę :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 16:38_________________________________________________

no chyba się nie spodziewsz że np. wracasz sobie z pracy, myślisz se "............kurna.........wypił bym coś........." po czym wchodzi do domu a tam my już siedzimy u Ciebie i czekam.

Tą opcję trza by kiedyś też przetestować :decayed:

Opublikowano

no to jedziemy ze stronami :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 12:53_________________________________________________

Z rana :hi:

Mirek znalazłem ciekawą aukcję z czujnikami, ale mam nic nie wrzucać to nie będę :gwizdanie:

jeżeli mówisz o tych za 350zł to już ją widziałem :)

wystawił to ten sam koleś co lusterka

Tak o tej :decayed:

A może chce ktoś listwy S4 do B8 ? http://allegro.pl/show_item.php?item=1991220441

Opublikowano

Grzesiu, jak bym mógł pić w weekend to z chęcią bym się z wami napił, ale nie ma takiej opcji :wallbash:

Opublikowano
:hi: widzę że wracają stare dobre czasy :kox: :kox: jeden telefon i ekipa się bawi :naughty:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.