Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jego tak stać stac na to S4 jak mnie na jego B8 ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Opublikowano

:hi: rankiem

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ----------

wszystko mi w niej pasi (cena, kolor, wypas, rocznik, przebieg)...............dla mnie ideał - teraz tylko sprzedać moją i pożyczyć 40 tyś :decayed:

za***ista, mi się kolor widzi :wink:

No tobie to ja się wcale nie dziwię :decayed: Corsa to twój pierwszy "nie czerwony" samochód w życiu :polew::polew:

Opublikowano

Miron ten kolor :facepalm:

co ????????????? jak czysty to .ujowy co ??? :polew::polew::polew::polew::polew::polew: \

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ----------

wszystko mi w niej pasi (cena, kolor, wypas, rocznik, przebieg)...............dla mnie ideał - teraz tylko sprzedać moją i pożyczyć 40 tyś :decayed:

No tobie to ja się wcale nie dziwię :decayed: Corsa to twój pierwszy "nie czerwony" samochód w życiu :polew::polew:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Jego tak stać stac na to S4 jak mnie na jego B8 ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Mario ale Ty na jego b8 dostaniesz zwyżkę rodzinną :decayed:

a Miron rabat u sprzedawcy na pewno załatwi :tongue:

Opublikowano
Opublikowano

Miron bierz tą :decayed:

wiem wiem głupio tak się cofać "modelowo" ale potraktuj go jako klasyka :naughty:

poza tym w es już siedziałem, a w eres jeszcze nie a posiedziałbym chętnie :tongue: więc jak coś to się do zakupu dorzucę :grin:

Oferta - Audi RS4 - silnik 4.2i Bi-Xenony skretne Lampy przecimgielne Skrzynia manualna 6 Naped na 4 koła Duza nawigacja RNS-E Fa

masakra jak mi się te zegary podobają :slina:

Opublikowano

Czerwony rwie suty jak dla mnie, kolor fajny, bo mam też czerwony :decayed:

A tak na serio to mega, a ta RS'a? :slina::jerk:

Opublikowano

Ciekawe co z nim jest że kolejny właściciel go tak szybko sprzedaje :whistling:

Opublikowano

to znowu ja :decayed:

sprzedam nowego laptopa packard bell

http://a4-klub.pl/slaskie-91/slaski-bazar-sprzedam-kupie-zamienie-oddam-145308/index33.html

Ciekawe co z nim jest że kolejny właściciel go tak szybko sprzedaje :whistling:

no właśnie Dogi chyba nawet pół roku nim nie pojeździł po skończeniu :eusathink:

Opublikowano

Coś tam, nie bangla z silnikiem ... :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:facepalm: zostawię to bez komentarza, jak miałem swój pierwszy samochód to Ty na gówno papu jeszcze mówiłeś :grin:

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ----------

a corsa nie jest moja :wink:

Opublikowano

Corsa nie jest zła ... mi by sie mirona corsa podobała tak żeby jeździc do pracy dziennie ... a w garażu na weekendy coś egzotycznego... lub bardzo lekkiego z TDi i mocy ok 220 KM i 400Nm... teraz jest do sprzedania seat arosa z firmy tuneup ... zabawka porównywalna do lupo od CS... i cenią sobie na coś ok 16 tyś zł... dobra cena za tak małego lekkiego latającego gokarta...:decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Corsa nie jest zła ... mi by sie mirona corsa podobała tak żeby jeździc do pracy dziennie ... a w garażu na weekendy coś egzotycznego... lub bardzo lekkiego z TDi i mocy ok 220 KM i 400Nm... teraz jest do sprzedania seat arosa z firmy tuneup ... zabawka porównywalna do lupo od CS... i cenią sobie na coś ok 16 tyś zł... dobra cena za tak małego lekkiego latającego gokarta...:decayed:

bałbym się :kwasny:

za małe jednak tym bardziej na duże moce

ale wrażenia z jazdy pewnie nie do opisania :shock3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.