Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Dzięki chłopaki :wink::drunk:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najlepszego :)

Opublikowano
Najlepszego :)

dzięki :wink:

Opublikowano
Mario poka jaki ten videorejestrator kupiłeś :whistling:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ----------

Maniek gdzie ta fota co mi mówiłeś - bo na stronie mardi nic nie znalazłem

> Luźne poślady :decayed:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ----------

:hi:

Kupiłem ten :

KAMERA GOCLEVER REJESTRATOR VIDEO DVR HD WIDE (2834663281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam ten :

VIDEO REJESTRATOR TRASY GOCLEVER KAMERA FULL HD (2797629570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tak też planuję zrobić, bo ten pierwszy ma podobno średnie opinie :wink:

Najlepszego Tomek :drunk:

Opublikowano
Mario poka jaki ten videorejestrator kupiłeś :whistling:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ----------

Maniek gdzie ta fota co mi mówiłeś - bo na stronie mardi nic nie znalazłem

> Luźne poślady :decayed:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ----------

:hi:

Kupiłem ten :

KAMERA GOCLEVER REJESTRATOR VIDEO DVR HD WIDE (2834663281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam ten :

VIDEO REJESTRATOR TRASY GOCLEVER KAMERA FULL HD (2797629570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tak też planuję zrobić, bo ten pierwszy ma podobno średnie opinie :wink:

Najlepszego Tomek :drunk:

Tak ... ja wziołem ten pierwszy na testy i bede go raczej wymieniał na ten drugi :wink:

Opublikowano
jakoś dziś późno ten obiad:kwasny:... już 12.02 :blink:

Siemanko :hi:

Grzesiek, Ty znowu o żarciu :decayed:

Opublikowano

dzięki H4mm3r :wink:

Opublikowano

:decayed:

...i już po obiadku dziś wyjątkowo byłem głodny, mozesz racji tego, że był obiad później:mysli:...zupka, 15 klusek, 1 kotlet, jakaś sałatka i najważniejsze...pół golona do tego, niestety tylko pół, bo za późno se kapnąłem, że jeszcze zostało:slina::decayed:

Opublikowano

:decayed:

...i już po obiadku dziś wyjątkowo byłem głodny, mozesz racji tego, że był obiad później:mysli:...zupka, 15 klusek, 1 kotlet, jakaś sałatka i najważniejsze...pół golona do tego, niestety tylko pół, bo za późno se kapnąłem, że jeszcze zostało:slina::decayed:

:doh: chłopie, kaj Ty to mieścisz :grin:

Opublikowano

w brzuszku:decayed:

Opublikowano

A ja pomyślałem że dzisiaj piątek :doh:

:naughty:

Opublikowano

Grzesiek :facepalm:

Masakra, ile Ty zjesz, ja już mało jem a jestem gruby, co by było gdybym jadł tyle co Ty, pewnie bym wyglądał jak Mario :grin:

Opublikowano

a>

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

i jem kebaba :naughty:

no to smacznego życzę:decayed: ja żeby się najeść to muszę trzy wszamać:whistling:

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ----------

Masakra, ile Ty zjesz, ja już mało jem a jestem gruby, co by było gdybym jadł tyle co Ty, pewnie bym wyglądał jak Mario :grin:

:polew: Ty się prosisz o ripostę:decayed:

...a co do mojego jedzenia pare osó b wie czemu umie więcej wchłonąć i nawet na śląskim było swego czasu pisane:decayed:

Opublikowano

Mi jeden wystarczy :decayed:

Opublikowano

a>

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

no to smacznego życzę:decayed: ja żeby się najeść to muszę trzy wszamać:whistling:

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ----------

...a co do mojego jedzenia pare osó b wie czemu umie więcej wchłonąć i nawet na śląskim było swego czasu pisane:decayed:

przez Grześka wszystko przelatuje jak przez Lalkę Baby Born :polew::polew::polew::polew:

Ja też potrafię dużo wszamać a jestem szczypior :decayed::decayed:

Opublikowano

Bo Wy tasiemce macie :grin:

Opublikowano

a>

przez Grześka wszystko przelatuje jak przez Lalkę Baby Born :polew::polew::polew::polew:

Ja też potrafię dużo wszamać a jestem szczypior :decayed::decayed:

tee...ja zatrzymyje żarło w sobie a nie jak Ty... się zesrać:decayed:

---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

Bo Wy tasiemce macie :grin:
:jaaaaa: nie i to mam udowodnione na rtg:decayed:
Opublikowano

Od jedzenia do wydalania :facepalm:

Opublikowano

i tak całe życie :decayed: ja tam też tasiemca nie mam :decayed: jestem wysoki to potrzebuje dużo jeść :grin::grin::grin:

Opublikowano

goowniana sprawa:decayed: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.