Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestańcie, dopiero zjadłem :sick3:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Od jedzenia do wydalania :facepalm:

goowniana sprawa:decayed: :polew:

:polew::polew::polew:

Opublikowano
Przestańcie, dopiero zjadłem :sick3:
:decayed: oj tam, oj tam...
Opublikowano

Tomek, chcesz ten stabilizator wraz z łącznikami? Robię porządek w piwnicy i chyba mi tylko to zostało po OOOO

Opublikowano
A ja pomyślałem że dzisiaj piątek :doh:

a>

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

i jem kebaba :naughty:

Jakis kiepski ten kebab gdzie go kupiłeś ???

Opublikowano

ide :lazy: a tak rekreacyjnie:decayed:

Opublikowano
A ja pomyślałem że dzisiaj piątek :doh:

a>

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

i jem kebaba :naughty:

Jakis kiepski ten kebab gdzie go kupiłeś ???

Nie mów głośno, moja robiła :decayed:

Opublikowano

Propo kebabów, w Radzionkowie jest Grand Kebab. Jeśli ktoś będzie przejeżdżał, zapraszam spróbować - dobry, ciepły, ciasto miękkie, świeże składniki.

Opublikowano
Propo kebabów, w Radzionkowie jest Grand Kebab. Jeśli ktoś będzie przejeżdżał, zapraszam spróbować - dobry, ciepły, ciasto miękkie, świeże składniki.

skosztuję kiedyś :wink:

Opublikowano
Mario poka jaki ten videorejestrator kupiłeś :whistling:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ----------

Maniek gdzie ta fota co mi mówiłeś - bo na stronie mardi nic nie znalazłem

> Luźne poślady :decayed:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ----------

:hi:

Kupiłem ten :

KAMERA GOCLEVER REJESTRATOR VIDEO DVR HD WIDE (2834663281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam ten :

VIDEO REJESTRATOR TRASY GOCLEVER KAMERA FULL HD (2797629570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mario, a co z tą co kupiłeś jest nie tak? bo zamierzam kupić i zastanawiam się czy warto dawać 270 zł, bo nie zależy mi na full hd:decayed:

Opublikowano
Mario poka jaki ten videorejestrator kupiłeś :whistling:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ----------

Maniek gdzie ta fota co mi mówiłeś - bo na stronie mardi nic nie znalazłem

> Luźne poślady :decayed:

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ----------

:hi:

Kupiłem ten :

KAMERA GOCLEVER REJESTRATOR VIDEO DVR HD WIDE (2834663281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam ten :

VIDEO REJESTRATOR TRASY GOCLEVER KAMERA FULL HD (2797629570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mario, a co z tą co kupiłeś jest nie tak? bo zamierzam kupić i zastanawiam się czy warto dawać 270 zł, bo nie zależy mi na full hd:decayed:

Powiem tak ... wszystko jest OK i jest warta polecenia ale ja ja albo sprzedam albo wymienie na ten model najwyższy ponieważ chce to tak zabudować żeby o tym zapomniec itd. schować... odpowiednio podłączyć i tak żeby mi sie o tym przypomniało w momencie w ktorym będzie to potrzebne dlatego zainwestuje raz a porzadnie ale ta co mam to jest OK .. samo działanie jest super jezeli chodzi o szybkośc zapisu itd to brak uwag jest super ale sam obraz jest taki jak na filmikach na YT ... jest spora róznica pomiedzy HD a FullHD ...:wink:

---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

To jest moja Hd Wide

a to model Full HD

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ----------

P.S. Moge moją odsprzedać za 120 zł gwarancja 2 lata nówka raz testowana jak ktos chętny ... :wink:

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

P.S. Moge moją odsprzedać za 120 zł gwarancja 2 lata nówka raz testowana jak ktos chętny ... :wink:

Opublikowano

założyłbym coś takiego ....ale co.............................będę sam na siebie donosił ??? :grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Artur miałeś dzwonić :wink:

Opublikowano
założyłbym coś takiego ....ale co.............................będę sam na siebie donosił ??? :grin::grin::grin::grin::grin:

To sie może samo spłacić w pare sekund ... :wink: a nie musi nigdy ... ale koszta śmieszne i warto moim zdaniem :wink:

Opublikowano

ano ....urwanie d*py z maluszkiem.....chora jest :kwasny: serducho się kroi jak kaszle :facepalm:

.....na razie nic nie kombinuj....pogadamy na spocie Tomku :wink:

Opublikowano

ano ....urwanie d*py z maluszkiem.....chora jest :kwasny: serducho się kroi jak kaszle :facepalm:

.....na razie nic nie kombinuj....pogadamy na spocie Tomku :wink:

No dobra, ale zastanów się :decayed:

Opublikowano

:wink:

obalam schłodzoną zupkę chmielową :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:

Opublikowano

a dobrze zmiksowałeś aby niuni nie poszkodziła :naughty:

Opublikowano

nie ..............tylko chłodziłem jakieś 24h :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.