Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi::hi: Co to za "cudo" szarpiesz??
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Egon nie wiem jak Ty utrzymujesz tajemnice ale jak przyjechałem na zlota w piątek to wszyscy wiedzieli że po furę jedziesz

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

Egon chwal się nowym dupowozem ... Co kupiłeś B7 ??? :naughty:

Opublikowano

właśnie Egon co z lampami na tył skoro swoją sprzedałeś? :wink:

Opublikowano

Siema i dzięki za spota :hi::decayed:

Grzesiek! kiedy wpadasz na gliwickie? bo wożę tą rozpórke co spota i nigdy Ciebie nie ma :decayed: w tym tygodniu mnie nie będzie jakby co

Opublikowano

No niestety nic niekupilem bylismy z Pucekiem ogladac B5 FL 1.8T quattro ale okazał sie totalny złom dodam w ogłoszeniach wadlichwych zaraz watek :facepalm:

---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:09 ----------

wielkie dzieki Pucek:notworthy:

---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:13 ----------

a oto nasz rodzynek :facepalm:

Uwaga na te Audi A4 B5 1.8T quattro z LEGNICY samochód totalny złom na zdjeciach nibi igła a byla z przodu bita wyposazenie niezgdza sie z aukcja i silnik totalna porazka niby europejczyk a silnik ma 1.8T ANB czyli 170KM na rynek USA turbo padniete brak paska od klimy napinacze w silniki klepa mocno i niema cisnienia oleju w srodku auto zniszczone jak by mialo 500tys schowek01pt.jpgschowek011r.jpgschowek0111.jpgschowek01111n.jpg

Opublikowano

Powrót, APeUsz spisał się wyśmienicie, ponad 500km bez problemów, moja fura przy tej z ogłoszenia to zayebista fura :decayed::grin:

No ale najważniejsze że tajemnica się wydała, już wiem dlaczego ta fura jest taka tania :decayed::whistling:

Opublikowano

Spamik nadrobiony, więc pora sie przywitać :hi::wink:

Opublikowano
Powrót, APeUsz spisał się wyśmienicie, ponad 500km bez problemów, moja fura przy tej z ogłoszenia to zayebista fura :decayed::grin:

No ale najważniejsze że tajemnica się wydała, już wiem dlaczego ta fura jest taka tania :decayed::whistling:

Super że wyszło przed kupnem a nie po ...:banan::banan::banan::banan: ale Egon po ciul wogóle kombinujesz... przesiadka z B5 na B5 to chyba raczej jakaś pomylka ...:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling: a dla samego Q ryzykowac zakup trupa mając w miare pewne auto ... :doh:

Opublikowano
właśnie Egon co z lampami na tył skoro swoją sprzedałeś? :wink:

Tomek mam jedna poliftowa moge Ci ja sprzedac tak jak zesmy rozmawiali :wink:

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

Super że wyszło przed kupnem a nie po ...:banan::banan::banan::banan: ale Egon po ciul wogóle kombinujesz... przesiadka z B5 na B5 to chyba raczej jakaś pomylka ...:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling: a dla samego Q ryzykowac zakup trupa mając w miare pewne auto ... :doh:

Mario niekiedy modrze piszesz:decayed: odpuszczam narazie temat kupna auta i bede sie wozil od ojca Passkiem :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
No niestety nic niekupilem bylismy z Pucekiem ogladac B5 FL 1.8T quattro ale okazał sie totalny złom dodam w ogłoszeniach wadlichwych zaraz watek :facepalm:

---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:09 ----------

wielkie dzieki Pucek:notworthy:

---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:13 ----------

a oto nasz rodzynek :facepalm:

Uwaga na te Audi A4 B5 1.8T quattro z LEGNICY samochód totalny złom na zdjeciach nibi igła a byla z przodu bita wyposazenie niezgdza sie z aukcja i silnik totalna porazka niby europejczyk a silnik ma 1.8T ANB czyli 170KM na rynek USA turbo padniete brak paska od klimy napinacze w silniki klepa mocno i niema cisnienia oleju w srodku auto zniszczone jak by mialo 500tys http://img705.imageshack.us/img705/7533/schowek01pt.jpghttp://img812.imageshack.us/img812/4260/schowek011r.jpghttp://img17.imageshack.us/img17/8560/schowek0111.jpghttp://img834.imageshack.us/img834/3645/schowek01111n.jpg

Mam nadzieję że resztę z tym gościem załatwisz bo ja na Twoim miejscu nie ruszyłbym się stamtąd :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

Dobry wieczór

Opublikowano

Egon i serio myslales, ze za niecale 10k zl kupisz polfta 1.8t q w super stanie? :facepalm:

Opublikowano
Siema i dzięki za spota :hi::decayed:

Grzesiek! kiedy wpadasz na gliwickie? bo wożę tą rozpórke co spota i nigdy Ciebie nie ma :decayed: w tym tygodniu mnie nie będzie jakby co

Qrde postaram się, ale nie obiecuję...jak nie uda się to poślesz mi to w najgorszym wypadku:facepalm::wink:

---------- Post dopisany at 03:03 ---------- Poprzedni post napisany at 03:03 ----------

Opublikowano

Tomek wszystko jest oki wrocilem po zaliczke i musial mi ja oddac :wink: a z ta audi to byla sprawdzona w aso i niby przebieg niekrecony dlatego ja pojechalem zobaczyc :kwasny:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

Egon jak szukałeś padliny to trzeba było do mnie dzwonić :decayed:

---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

Chyba ,że szukasz sedana ....:mysli:....

:polew: ....:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.