Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiem, wiem - uparciuch ze mnie :decayed:

E tam uparciuch :decayed: po prostu chciałeś i masz :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Panowie, będę miał do piątku jakiś zestaw hampli pod tarcze 312mm do A4 B5, jakby kto chętny to pisać na PW :decayed:

Na tył mi wejdą? :decayed:

Nie każdy jest tak zboczony jak Ty :grin: aby z tyłu mieć większe hample niż większość z przodu :decayed:

---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ----------

:hi:po powrocie z Częstochowy........................napięty i ciekawy dziś dzień miałem

Rano zupełnie przypadkowo dostałem propozycję zakupu ładnych alu 20 cali (nówki sztuki w kartonach) - no to skorzystałem - są w drodze

Później w mega rewelacyjnej cenie udało mi się zamówić oponki 20 cali Falken (nówki sztuki) - no to skorzystałem - są w drodze

Jakiś czas temu (jakieś 30min) zamówiłem sprężyny obniżające eibacha -35mm - są zamówione

I tego samego dnia czyli dzisiaj wystawiłem na forum moje obecne kółka i sie sprzedały po 3 godzinach - właśnie wróciłem z SC bo tam byłem umówiony z nowym właścicielem - od teraz będą śmigały na A6 C6 avant - trochę mi ich żal bo ładnie się prezentowały - mam nadzieje nowego setapu nie będę żałował :wink:

Wklej wzór, obadamy :wink:

PS: Skąd Ty na to wszystko kasę bierzesz, rozumiem że masz dłużników np. takich jak ja ale aby tyle szmalcu wywalić w ciągu paru dni :shock3:

Trzeba być przystojnym i mieć fantazję :decayed:

Ps.........jaką kasę...........w kilka dni .......

Fakt - wydałem 13 tyś na sprzęt do domu - ale część odzyskałem sprzedając stary a reszta poszła w pierwsze w życiu raty 0%

A to co kupiłem wczoraj to udało mi się wszystko wyrwać w rewelacyjnych cenach a za swoje koła na szybko dostałem 5500zł - warte były więcej ale nie miałem czasu się bawić w allegro

---------- Post dopisany at 08:07 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ----------

Więc tak naprawdę cała zabawa z kołami i zawieszeniem wyjdzie mnie ok 1000zł :rolleyes:

No to faktycznie po kosztach :D.....hehehehe

Coś koledzy w Katowicach wspominali o tv 65" i kołach 20" :whistling: ale nie pamiętam o co chodziło :decayed:

---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
image.gif
Opublikowano

siema ludzie biznesu :hi:

Opublikowano
no muszę przyznać że ten zestaw powala

AUDI A8 4,2TDI! HAVANA BLECK! MAX LED! VOLL! F-23% (3057069592) - motoAllegro

felga powala na kolana

dla mnie ta felga jest bez szału :wink: zobaczymy jak to będzie u CIebie wyglądało :naughty:

PS. Od jutra w Silesii będą stały Audi od nas - m.in biała S5 na tych kołach - średnio mi to wygląda :kwasny::wink:

Opublikowano
Opublikowano

To też zarzucę czapką :wink:

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
Opublikowano

siemanko :hi:

zgadzam się ze słowami Stanleya szalu nie robią te fele ale to moje zdanie

Opublikowano
Opublikowano

gotowyxx-jpg

---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Ja już też gotowy na dzisiaj :naughty::decayed:

Opublikowano
http://i1.ryjbuk.pl/812515ae61fbd44fffdda9df6f57ebfda9579296/gotowyxx-jpg

---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Ja już też gotowy na dzisiaj :naughty::decayed:

A ty dopiero dzisiaj odkryłeś, że sprzedają takie rzeczy pakowane po 3 szt. w takich niebieskich kartonikach :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.