Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
o ile one obniżają? to sa te od dawida195? -40?

gdybyś je sciagał, to daj znać. W ogole jak to jest, musze patrzeć po sprężynach dedykowanych pod avanta czy to bez znaczenia?

Tak to sa te od Dawida -40 dam znac a Ty kiedy bedziesz chcial kupic springi? Jedyny plus ze równo tył z przodem siedzi :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gdybyś je sciagał, to daj znać. W ogole jak to jest, musze patrzeć po sprężynach dedykowanych pod avanta czy to bez znaczenia?

Tak to sa te od Dawida -40 dam znac a Ty kiedy bedziesz chcial kupic springi? Jedyny plus ze równo tył z przodem siedzi :wink:

Ja mógłbym je i teraz wziąśc, za 1,5 tygodnia bede w Polsce jak coś :wink: Ale niewiadomo jak mi sie tez z nimi nie spieszy :wink:

Gdybys jednak pakował gwint, to może się dogadamy też co do montażu u mnie, bo sam nie wiem czy to opanuje, nigdy jeszcze springow nie wymienialem :whistling:

Więc jak to z tym podziałem sprężyn jest, są różnice miedzy sedanem a avantem?

Opublikowano

Ja mógłbym je i teraz wziąśc, za 1,5 tygodnia bede w Polsce jak coś :wink: Ale niewiadomo jak mi sie tez z nimi nie spieszy :wink:

Gdybys jednak pakował gwint, to może się dogadamy też co do montażu u mnie, bo sam nie wiem czy to opanuje, nigdy jeszcze springow nie wymienialem :whistling:

Więc jak to z tym podziałem sprężyn jest, są różnice miedzy sedanem a avantem?

OK moze sie jakos dogadamy sprezyny sa takie same ale czy siadzi identycznie to niewiadomo :wink:

Opublikowano

Sam się zastanawiam jak by wyglądało to -40 na 1BV...

Hammer wypowiedz sie :decayed:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano

Są dwa rodzaje sprężyn, jedne co pasują do oski i Q albo takie co pasują tylko do oski. Ma tu znaczenie kształt sprężyny. W waszym przypadku to niema znaczenia, bo oboje macie oski to klasa wagowa jest prawie identyczna (w Q jest tył cięższy) silniki i skrzynie te same to u Ciebie Maniek również powinno dobrze siedzieć :wink:

Opublikowano
Są dwa rodzaje sprężyn, jedne co pasują do oski i Q albo takie co pasują tylko do oski. Ma tu znaczenie kształt sprężyny. W waszym przypadku to niema znaczenia, bo oboje macie oski to klasa wagowa jest prawie identyczna (w Q jest tył cięższy) silniki i skrzynie te same to u Ciebie Maniek również powinno dobrze siedzieć :wink:

a jak nie to założy się zestaw początkującego tuningowca...

indeks.jpg

a foto poglądowe z boku...

image.jpg

:decayed::kox: no co ...maluchy się tak modziło:polew::polew::polew:

nie no JOKE żeby nie było:wink::grin:

---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ----------

a swoją drogą...Hammerek ładnie to wyjaśnił:wink:

Opublikowano

Kolo od którego biorę zawiechę ma teraz takie dwie wsadzone bo miał za nisko :polew::polew:

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ----------

PS -30 względem ori 1ba

Opublikowano
Kolo od którego biorę zawiechę ma teraz takie dwie wsadzone bo miał za nisko :polew::polew:

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ----------

PS -30 względem ori 1ba

Ja mam chyba na amorach 1ba sprężyny -40 i siedzi to tak sobie :decayed: przydało by się niżej :naughty:

Opublikowano

PS -30 względem ori 1ba

:grin:

Opublikowano

http://s21.postimg.org/uieg3n77n/indeks.jpg

http://s18.postimg.org/9mc1moswl/image.jpg

to już lepi sprężyna trytytkami pościągać :grin: gdzieś w sieci takie foto krążyło :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 18:42 ----------

o to chodzilo Hammer, krótko i na temat :wink:

---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ----------

Więc jak coś Egon, kupca na springi masz :wink:

chyba że diman je bierze...

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

http://s21.postimg.org/uieg3n77n/indeks.jpg

http://s18.postimg.org/9mc1moswl/image.jpg

to już lepi sprężyna trytytkami pościągać :grin: gdzieś w sieci takie foto krążyło :facepalm:

mówisz i masz...:decayed:

542678_546992925341578_398061490_n.jpg

:grin:

Opublikowano
Grześ tak lata drugi rok i sobie chwali :decayed:
no baa...:decayed: szkoda, że nie udało mi się to ściągnąć jak rok temu na -100:bag:

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

a z wytrzymałością to nie mam problemu...na kopalni jest multum trytytek :decayed:

Opublikowano
no baa...:decayed: szkoda, że nie udało mi się to ściągnąć jak rok temu na -100:bag:

żeby na -100 zeszło to musiałbyś czarnymi trytytkami zrobić, ponoć bardziej ściągają i sa wytrzymalsze :polew::polew::polew:

Opublikowano

żeby na -100 zeszło to musiałbyś czarnymi trytytkami zrobić, ponoć bardziej ściągają i sa wytrzymalsze :polew::polew::polew:

niee...nie ma różnicy z wytrzymałością:whistling::grin:
Opublikowano
Egon, co z Tymi springami, zostawiasz je albo bierze je Diman? Były to -30 czy -35?

Siemanko :hi:

niewiem sam co robic :facepalm: mi przez amory orginalne nie siadlo tak jak powinno musial bym miec amorki 1BE :facepalm: najchetniej kupil bym gwinta ale nie w tym miesiacu :kwasny:

Siemka :hi:

Jakby co Egon to pisz PW :naughty: wiesz o co chodzi :decayed:

Opublikowano
Egon, co z Tymi springami, zostawiasz je albo bierze je Diman? Były to -30 czy -35?

Siemanko :hi:

niewiem sam co robic :facepalm: mi przez amory orginalne nie siadlo tak jak powinno musial bym miec amorki 1BE :facepalm: najchetniej kupil bym gwinta ale nie w tym miesiacu :kwasny:

Siemka :hi:

Jakby co Egon to pisz PW :naughty: wiesz o co chodzi :decayed:

Te springi do corsy Ci Tomek nie podejdą :decayed::grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.