Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie jutro nie będzie :kwasny:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzień dobry wieczór :hi:

Opublikowano

:hi: Siemka :decayed::wink:

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

TVN :naughty:

Opublikowano
...

......*Żałuje że nie dałem rady dojechać :facepalm:

Na również .......

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi::hi:

No to widzę że chyba nie ma sensu się toczyć jak nikogo nie będzie :facepalm:

Opublikowano

Ja i majki bedziemy tylko trochu później po 19 :hi:

Opublikowano

Oki to będę o 19

Opublikowano

Oki też powinienem już być

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
:hi: mnie dzisiaj też nie będzie, Horny spring musi Ci wejść idealnie w tą gumę u góry, to widać kiedy koniec fedry dotyka ścianki w gumie :wink: z tym że do polifta są inne trzymania górne, nie wiem jak to jest w przedlifcie
Opublikowano
Opublikowano
:hi: mnie dzisiaj też nie będzie, Horny spring musi Ci wejść idealnie w tą gumę u góry, to widać kiedy koniec fedry dotyka ścianki w gumie :wink: z tym że do polifta są inne trzymania górne, nie wiem jak to jest w przedlifcie

tylko materiałem się różnią...odstępy te same...w przedlifcie są stalowe a polifcie ze stopu alu:wink:

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ----------

a właśnie Horny...nie wiem czasu mam jak na lekarstwo...może w tygodniu jakiś dzień szarpnę, ale wątpię:disgust:

Opublikowano

tylko materiałem się różnią...odstępy te same...w przedlifcie są stalowe a polifcie ze stopu alu:wink:

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ----------

a właśnie Horny...nie wiem czasu mam jak na lekarstwo...może w tygodniu jakiś dzień szarpnę, ale wątpię:disgust:

tylne mocowania sa inne i roznia sie dlugoscia gwintu na amorze z tego co gdzies znalazlem. Grzesiu nie martw sie. Te przody sie nie wylaly i w miare stabilnie to jezdzi. Tyl byl na juz bo nie szlo jezdzic. Byle dziura i d*pa zarzucalo

Napackane zlomofonem

Opublikowano

tylne mocowania sa inne i roznia sie dlugoscia gwintu na amorze z tego co gdzies znalazlem. Grzesiu nie martw sie. Te przody sie nie wylaly i w miare stabilnie to jezdzi. Tyl byl na juz bo nie szlo jezdzic. Byle dziura i d*pa zarzucalo

Napackane zlomofonem

yy...zapomniałem dopisać, że o przód mi chodziło:wink:

wporzo Piotrek:wink:

---------- Post dopisany at 05:13 ---------- Poprzedni post napisany at 05:12 ----------

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Elo z rana ... śniadanko i spacer na morskie oko ... a Ci szczęśliwi na SCP ... :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.