Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

...no Egon...nic tylko modzić zostaje:decayed:...sorki, że nie odebrałem ale na dachu byłem a fon 2 piętra niżej:whistling:

niema sprawy no trzeba szukac BRD i robic program u Grzeska :wink:

szukaj i działaj :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
H4mm3r 0:1 seba :decayed:

Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej :kwasny:

no szkoda ale bede szukal chyba BRD + program :wink:

A cooler? :decayed:

cooler na razie odpadnie moze pozniej ale to zobaczymy :wink:

Lepiej teraz 300-400zł dołożyć, bo potem korekta też nie jest za free :wink:

A jednak bywa i za free :wink:

Opublikowano
H4mm3r 0:1 seba :decayed:

Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej :kwasny:

no szkoda ale bede szukal chyba BRD + program :wink:

A cooler? :decayed:

cooler na razie odpadnie moze pozniej ale to zobaczymy :wink:

Lepiej teraz 300-400zł dołożyć, bo potem korekta też nie jest za free :wink:

A jednak bywa i za free :wink:

Nic w życiu nie jest za free :wink:

Opublikowano

Też gdzieniegdzie słyszałem, że korekty robią za free, kwestia dogadania się no i wybrania zaufanego tunera :wink:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
Też gdzieniegdzie słyszałem, że korekty robią za free, kwestia dogadania się no i wybrania zaufanego tunera :wink:

Jak trzeba auto z hamować na rolkach to raczej nikt Ci tego za free nie zrobi.

---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Spoko spoko, na jutro mam zamówione przeguby wewnętrzne i parę różnych pierdół więc jak zawsze, inwestuję :facepalm::grin:

Nie jesteś sam, wahacze nośne-proste wymieniam, przegub jeden chyba też :decayed:

Sezon na przeguby ogłoszony..!:grin: Moj zew. leży i czeka na wymiane :facepalm:.

Opublikowano

Takie info dla zainteresowanych jeżeli chodzi o turbo to w firmie Turbo Tec w jaworznie koszt sprawdzenia turbo i wycena jest za free a regeneracja od 900 do max 1400 zł w zależności co muszą robić i gwarancja na 24 miesiące.

Turbo musi być dostarczone ... sami nie demontują z auta.

Chyba sie skusze na takie sprawdzenie skoro jest za free a zawsze jak cos bedzie noe tak to lepiej zrobic od razu niż potem jak Artur po lawete dzwonić :D:D:D

Opublikowano

Nie wiem co Wy z tymi przegubami macie.....o łożyska bardziej bym się martwił...

:)

Opublikowano
Nie wiem co Wy z tymi przegubami macie.....o łożyska bardziej bym się martwił...

Ja tam zimą na ręcznym nie latam :decayed:

---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ----------

Takie info dla zainteresowanych jeżeli chodzi o turbo to w firmie Turbo Tec w jaworznie koszt sprawdzenia turbo i wycena jest za free a regeneracja od 900 do max 1400 zł w zależności co muszą robić i gwarancja na 24 miesiące.

Chyba sie skusze na takie sprawdzenie skoro jest za free a zawsze jak cos bedzie noe tak to lepiej zrobic od razu niż potem jak Artur po lawete dzwonić :D:D:D

Godzine jak nie więcej roboty żeby ją wyjąć, potem zawieźć, a oni Ci tylko wirnikiem poruszają czy ma luzy. Też mi uciecha za free :whistling:

Opublikowano

Ja też nie ....ale bokiem sie czasem gdzieś auto uśliźnie :decayed:

wysłane z one v :)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ----------

Godzine jak nie więcej roboty żeby ją wyjąć, potem zawieźć, a oni Ci tylko wirnikiem poruszają czy ma luzy. Też mi uciecha za free :whistling:

Ok skoro to nie problem wg ciebie to kiedy i o ktorej mam przyjechac i mi to sprawdzisz ????

Opublikowano

Ok skoro to nie problem wg ciebie to kiedy i o ktorej mam przyjechac i mi to sprawdzisz ????

Kiedy chcesz, tylko ją zdemontuj wcześnie. Przy okazji wyczyścimy część ciepłą.

Opublikowano

miron trabilem cobys mnie zauwazyl w katowicach jak parkowales pod hotelem, auto z daleka robi mega wrażenie na tym felunku :slina:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.