Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

Maniek kupiłeś listwy :naughty:

kupiłem, kupiłem :naughty: progowe z S-line'a i te dolne na drzwi z eSki :naughty: ten klub mnie wykończy :grin::grin::grin:

progowe już założone a eSowe powinny dzisiaj przyjść :banan:

może nie powinno się mieszać styli, ale te z S4 jakoś bardziej mi sie podobają :wink: reszta przód, tył i lotka będą z S'lina :wink:

będzie śliczne - furka będzie przyciągać oko - z listwami dobrze zrobiłeś - S4 są dużo lepsze niż S-line

też mam nadzieje, że jakoś to w końcu zacznie wyglądać :decayed:

Przez zime chcę pozbierać reszte gratów, no a na wiosne ruszam ze wszystkim :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kupiłem, kupiłem :naughty: progowe z S-line'a i te dolne na drzwi z eSki :naughty: ten klub mnie wykończy :grin::grin::grin:

może nie powinno się mieszać styli, ale te z S4 jakoś bardziej mi sie podobają :wink: reszta przód, tył i lotka będą z S'lina :wink:

będzie śliczne - furka będzie przyciągać oko - z listwami dobrze zrobiłeś - S4 są dużo lepsze niż S-line

Przez zime chcę pozbierać reszte gratów, no a na wiosne ruszam ze wszystkim :wink:

Przypomnij sobie ten jeden z pierwszych spotów gdy nam mówiłeś "nie będę zmieniał na razie tych 17stek bo mam świeże opony i odmalowane fele" a teraz tak inwestujesz w auto że pewnie nigdy byś nawet nie pomyślał że tak skończysz :grin:

Opublikowano

co tam różowi

Nic, Fioletowy :decayed:

Po robocie, pada deszcz więc trzeba się położyć :decayed:

To do garażu polerować :naughty: Ahhha, zapomniałem nie masz jeszcze garażu :decayed:

trzeba było brać tydzień a ten drugi z nami do austrii jechać

A to już, kiedy to ?:decayed:

Opublikowano

Przypomnij sobie ten jeden z pierwszych spotów gdy nam mówiłeś "nie będę zmieniał na razie tych 17stek bo mam świeże opony i odmalowane fele" a teraz tak inwestujesz w auto że pewnie nigdy byś nawet nie pomyślał że tak skończysz :grin:

taaa... wtedy to się człowiek cieszył, że ma fajne 17-stki... do tego nówki opony i 4 sezony spokój... yhymm :facepalm:

Ale ta uciecha z każdego nowego rezania wynagradza każdą jedną wydaną złotówke :wink:

Opublikowano

Maniek ---->

7dlv.jpg

:decayed: :decayed: :decayed: Trza było na piwo iść a nie wchodzić wtedy na to forum :naughty:

Jutro na spota wpadam. Najpierw do mojej Agi do szpitala w SG, a potem pod forum. Kto wpada? Rozumiem, że taki wielki spot jak ostatnio się nie zapowiada, ale dobrze wiedzieć czy ktoś w ogóle będzie :wink:

Opublikowano
Maniek ---->

http://img849.imageshack.us/img849/2204/7dlv.jpg

:decayed: :decayed: :decayed: Trza było na piwo iść a nie wchodzić wtedy na to forum :naughty:

teraz mi to mówisz??? :grin:

eee tam... suma sumarun - nie żałuje tego pierwszego kliknięcia tutaj :decayed:

Opublikowano
Maniek ---->

http://img849.imageshack.us/img849/2204/7dlv.jpg

Jutro na spota wpadam. Najpierw do mojej Agi do szpitala w SG, a potem pod forum. Kto wpada? Rozumiem, że taki wielki spot jak ostatnio się nie zapowiada, ale dobrze wiedzieć czy ktoś w ogóle będzie :wink:

Melduję się :wink:

Opublikowano

Też myślę że wpadnę :wink:

Opublikowano

Ja niestety jutro wieczorem dopiero startuje do Polski :whistling:

Opublikowano

Jedziesz budą z kebabem? :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

heheh :grin: to bym w życiu nie dojechał, jak znam życie, to co parking byłby postój i próby... a to z takim sosem, to z takim... to bez cebuli itd. :grin:

co po niektórych zmartwie... buda stanie na pewno, ale chyba na początek bez kebaba - będą za to inne frykasy :naughty:

Opublikowano

heheh :grin: to bym w życiu nie dojechał, jak znam życie, to co parking byłby postój i próby... a to z takim sosem, to z takim... to bez cebuli itd. :grin:

co po niektórych zmartwie... buda stanie na pewno, ale chyba na początek bez kebaba - będą za to inne frykasy :naughty:

Murzynka będzie kręcić lody? :naughty:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Jak się wyrobie z roboty o porządnej porze to sie też pojawie :kox: no ale jeszcze nie swom niestety:facepalm:

Opublikowano

Murzynka będzie kręcić lody? :naughty:

miało być w menu... ale sanepid za h*ja nie chce tego przepuścic :grin:

Opublikowano

to czekamy na otwarcie :grin::grin:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Jutro też wpadnę, trochę ludzi się nazbiera, wpadać reszta niezdecydowana :naughty:

Opublikowano

Ja zobacze jak z robota bo dzis mialem byc na zorach a bylem w robocie od 20 wiec zobacze.

Wysłane z telewizora Note2

Opublikowano

Siemka na wieczór.....postaram sie wpaść jutro....:)......Mario dziś na Żorach to tylko obstawa grafikowa knajpy była ;)

wysłane z one v :)

Opublikowano

at last at home :facepalm:

A jutro jeszcze dłuższy dzień

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.