Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak tam sytuacja na Knurowie ? :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Muszę sobie bagażnik na rower ogarnąć jaki na dach i też będę mógł gdzieś na klubowe pedałowanie wpaść :)

:hi:

Przy Twojej jeździe nie pierwszym lepszym łuku ten rower Cię wyprzedzi :decayed:
Opublikowano

:grin:

Opublikowano

Muszę sobie bagażnik na rower ogarnąć jaki na dach i też będę mógł gdzieś na klubowe pedałowanie wpaść :)

Przy Twojej jeździe nie pierwszym lepszym łuku ten rower Cię wyprzedzi :decayed:

nie no daj spokój z rowerem pojadę spokojnie /normalnie ;)

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

A tak chcialem z mloda na lody do knurowa przyjechac ale jak widzialem ze juz armatka nawet jechala to dalem se spokoj.

Miron obserwujesz na balkonie hehe

non stop

Pewnie A5 w garażu... :decayed:

żeby tylko - wczoraj to nawet z C2 na działke śmigałem żeby pod blokiem nie stało

jak tam sytuacja na Knurowie ? :)

Z rana spokojnie - tylko po wczorajszym trochę szkód na mieście

Opublikowano

Mario, w parku oprócz tego, że jest sporo różnych ścieżek, jest też wytyczona trasa rowerowa.

Pętla ma ok 7km.

Podaj namiary na twoje endomondo :wink:

Marek Skapczyk jest po imieniu i nazwisku
Opublikowano

Fora aż grzmią.Kibole jedna wielka rodzina naraz a tak się leją.To samo było jak papież zmarł.Wielkie zaprzetanie klubowych wojen itp.Wszyscy razem.Na jak długo?Co za obłuda.Jadą na policję ale jakby jeden z drugim potrzebował sam pomocy to by kwęczał i wołał policję żeby mu pomogli.Policja jest od chronienia normalnych ludzi i reagowania na takie wydarzenia.Bandytom stadionowym wolno wszystko im się wydaje a jak,który oberwie to się krzywda stała.Po co wbiegają i szukają zadym?Niech się w końcu liczą z tym co może się stać.A potem po mieście nie można spokojnie przejść i chować np.samochód bo rozwalą :facepalm: .Bo oni się wielce chcą mścić.Niedawno też były inne akcje w Legionowie i Sosnowcu.Ten od narkotyków to sobie myślał pewnie,że ma przełyk o średnicy minimum odpływu z umywalki :facepalm: .Ale znowu na policję,że za agresywna itd.Nie.Będą się bawić z bandytami a ci sami co ich wyzywają teraz to potem będą biadolić,że niebezpiecznie i za delikatni są.Takie rzeczy się zdarzają i będą się zdarzać.A do tych bez mózgów i tak nie dotrze.Co do strzelania to fajnie się gada według teorii.Ale co innego strzelać do tarczy a co innego do gościa w ruchu,który w agresji nie wiadomo co zrobi i w ułamku sekundy zmienia pozycję i kierunek biegu z rządzą zrobienia rozpierduchy i komuś krzywdy.To tylko na filmach tak"miło i sympatycznie"z tą bronią wygląda.Szkoda życia.Ale tak się niby zachowuje ojciec,który sam ma wychować syna? :kwasny:

Opublikowano

Panowie poszukuję wtyczek do lamp Valeo. Ma ktoś coś takiego na zbyciu może?

przenieść CI post na bazar czy sam to zrobisz ? :decayed:

Bardzo zabawne :decayed:

Opublikowano

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Pany, potrzebuję 2 oponki 225/40(35) lub 235/35 r19 nowe albo w bdb stanie, jakby ktoś coś wiedział to dajcie znać :hi:

Opublikowano

Seba napisz do mrogala mi załatwiał nowe NexeN 235/35/19 w dobrej kasie

Opublikowano

A co to za opona? myślałem o albo budżetówka nankang ns 2 albo dopłacić i kupić nokiany zLine, na oponeo mają je za 539pln za sztukę...napisz na priv ile Ty dałeś i jak opona się zachowuje ;)

No i kwestia rozmiaru..na tyle mam 235/35 a na przód chciałem dać 225, tylko pytanie jaki profil, 35 czy 40?

Edytowane przez SebaMC

Opublikowano

Seba pw poszło

Opublikowano

Brać nankanga ns2 a nie jakieś nexeny... Miałem obie w leonie i wiem co pisze..

Opublikowano

Nankangi są super ... W leosiu kleiły extra a i na mokrym było dobrze czego o nexenachpowiedzieć nie moge... Oczywiście nankang ns2

Edytowane przez Mario22

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.