Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Napisano dziś, 09:47

horny devil, dnia 20 Cze 2015 - 07:10, napisał:

Polko_V, dnia 19 Cze 2015 - 22:01, napisał:

...ani nie gadaj o hu***** dniu, bo jak żem wszedł do ściany to żem się załamał :facepalm: tak zadupczone :wallbash:

no ja jestem 1kzł w plecy na uszczerbionym blacie o 300zł na nowy frez nie wspomnę :facepalm: :facepalm:

:hi: :hi:

Niestety czasem tak jest...a to tyś se go uszkodził czy ktoś??

W laminacie był jakiś twardy kawałek zatopiony. Pierwsze cięcie poszło super, przy delikatnej poprawce (bo musi być idealnie) ten twardy kawałek się wyrwał razem z kawałkiem laminatu.
Na takie rzeczy nie mamy wpływu. Materiały są coraz gorsze a ja już niejedno widziałem w płycie. Kiedyś reklamowałem tarczę od piły bo w płycie był gwóźdź. Piła zaiskrzyła tylko i tarcza poszła dalej jednak już wyrywało laminat na krawędzi więc została do cięcia odpadów.
To się tak mówi ale cena narzędzi to też kosmos tu 100 tam 300 i ładne pare kzł się nazbiera.

Olać to. Odbiję sobie na następnej robocie :P:grin: Jak secio wczoraj powiedział "gdybym nic nie robił to by się nie wydarzyło"

Opublikowano

Dzięki za wczorajszego spocika :hi:

Opublikowano
  • Autor

...ani nie gadaj o hu***** dniu, bo jak żem wszedł do ściany to żem się załamał :facepalm: tak zadupczone :wallbash:

no ja jestem 1kzł w plecy na uszczerbionym blacie o 300zł na nowy frez nie wspomnę :facepalm: :facepalm:

:hi: :hi:

Niestety czasem tak jest...a to tyś se go uszkodził czy ktoś??

Piszę bo część z Was go poznała

Pamiętacie Darka z hamowni w elprosystemu

Jak mieliśmy grupowe chipowanie lub hamowanie to zawsze on nas obsługiwał

Miał żółtego leona a potem z nim kupowałem pod wrocławiem B7 3.0tdi avant srebrne

Koleś zmarł z powodu niewyleczonej grypy (jakieś zapalenie mięśnia sercowego) - niby zdrowy dobrze zbudowany koleś (2 tygodnie temu jeszcze z nim gadałem)

34 lata - dziś pogrzeb :(

...łoo...szkoda chłopa... :(

Najgorsze właśnie jest przechodzenie grypska lub jej nie doleczenie :kwasny: .Ja jak widzę, że "coś" jest ze mną nie tak np. stan podgorączkowy 37.5 przez 2 dni, to od razu walę do doktora, tym bardzie, że w dzisiejszych czasach są choroby i szczepy tych chorób...widać to było po ostatnim moim L4. Od kumpla w robocie na to samo "zapalenie płuc" zmarł jego teść w tym samym czasie co ja miałem je. A nie chciałbym aby Moja wywieszała klepsydrę: "...przeżył 30 lat..." :facepalm:

...więc Panowie i Panie dbajmy o siebie, aby jak najmniej było takich przypadków jak pisał Mirek czy wspomnianym przeze mnie. :wink:

i po pogrzebie..........

widać rodzina znała jego hobby - za samochodem pogrzebowym z jego trumną jechało jego B7 a dopiero za nim szła rodzina

Polkov - najlepsze jest to że kolesiowi coś było - bolało go w klatce - do lekarza poszedł jak większość z Was chodzi i co ? przepisał mu tabletki i tyle - parę dni później kolesia pochowali - okazało się że miał wodę w płucach a nasza służba zdrowia mimo że się skarżył nawet mu prześwietlenia płuc nie zrobili

Opublikowano

To jest właśnie co o czym zawsze pisze spalić i zaorać NFZ bo i tak z wszystkich trzeba iść prywatnie żeby to miało ręce i nogi

Opublikowano

Masakra współczuć rodzinie młody chłopak a takie coś. To jest najgorsze ze przez nie uwagę swoją albo czyjąś można stracić życie.

Opublikowano

Opublikowano

Miron też poszedł z postępem i na działce kibelek postawił jak szwagier...

Opublikowano

Wkońcu ktoś prawde pisze...

Psssyyyttt kabarecik na tvp2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Piszę bo część z Was go poznała

Pamiętacie Darka z hamowni w elprosystemu

Jak mieliśmy grupowe chipowanie lub hamowanie to zawsze on nas obsługiwał

Miał żółtego leona a potem z nim kupowałem pod wrocławiem B7 3.0tdi avant srebrne

Koleś zmarł z powodu niewyleczonej grypy (jakieś zapalenie mięśnia sercowego) - niby zdrowy dobrze zbudowany koleś (2 tygodnie temu jeszcze z nim gadałem)

34 lata - dziś pogrzeb :(

Szkoda chłopa w moim wieku :kwasny: .. sąsiad z Gliwic też zmarł po powikłaniach po grypowych.. masakra

Współczucia dla rodziny

Wkońcu ktoś prawde pisze...

Psssyyyttt kabarecik na tvp2

A ja oglądam Bonda na tvp1 i do tego taki zestawik z lidla :drinks:

budweiser_f.jpg

Opublikowano
Opublikowano

Taaa....on z 7 litrów przejdzie na 17 ...aha :grin:

Opublikowano

Pogoda z d*py ... Ja już po wizycie w jakuzzi i teraz ... Psssyyytt Budweiser...

Opublikowano

fajna ta insignia, sam siedziałem w identycznej OPC, bardzo mi się podoba, ciekawe jak jeździ ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.