H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zderzak, grill, blenda, dwie chłodnice, czujnik, maska, nie wiem czy przedni pas cały.. Trocha tego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hamer - kiedy Ty zrozumiesz że te zderzenia nie są bez powodu i w większości to efekt Twojego stylu jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hamer - kiedy Ty zrozumiesz że te zderzenia nie są bez powodu i w większości to efekt Twojego stylu jazdy Miron co Ty masz do mojego stylu jazdy? Ostatnio bardzo spokojnie jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 no to szacun jak ostatnio zmieniłeś styl jazdy - no chyba że to była przenośnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Miron chyba mnie z Arturem mylisz, to że w terenie zabudowanym jadę 60kmh zamiast 50 to nie znaczy że jakiś pirat drogowy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hammer, oddałeś do ASO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 A wszystko się chyba w Bukowinie zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Hammer, oddałeś do ASO ? Nie. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ja dziśodwiedziłem rybnickie pokazy lotnicze ... Trochę się działo i pifko smakowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zderzak, grill, blenda, dwie chłodnice, czujnik, maska, nie wiem czy przedni pas cały.. Trocha tego jest Śmierdzi mi tu szkodą całkowitą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Richtig pech hammer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 ...uj nie prędkość ...faktycznie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pech, patrzyłem w lusterko czy mnie warszawiok wpuści... A tamten musiał akurat zahamować. Zresztą zderzak też był do malowania. Zderzak, grill, blenda, dwie chłodnice, czujnik, maska, nie wiem czy przedni pas cały.. Trocha tego jest Śmierdzi mi tu szkodą całkowitą Ni pierwsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zagapiłeś się i tyle twoja wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hammer, oddałeś do ASO ? Nie. czyli wariant kosztorys ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hammer, oddałeś do ASO ?Nie. czyli wariant kosztorys ? Ano, jak dadzą za mało to się odwołam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hammer, oddałeś do ASO ?Nie. czyli wariant kosztorys ? Ano, jak dadzą za mało to się odwołam.Jeszcze zarobisz ... [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hammer, oddałeś do ASO ?Nie. czyli wariant kosztorys ? Ano, jak dadzą za mało to się odwołam.Jeszcze zarobisz ... [emoji12] nigdy nie był na tym stratny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jak mi wypłacą to sprzedaje hebla i kupuje a5 mironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 w innym temacie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/324156-wspolne-wypady-rowerowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi