horny devil Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja będę, porozsyłam zaraz smsy Info jest takie, jest lipa a nie spot, odpadli: Miron, Egon, Dydo, Ci się odezwali, reszta cisza, moooże będzie Polko, pewniaków mamy 4 więc nie wiem czy to ma sens Pucek przepraszam że nie odpisałem. Miałem mega ważnego klienta dziś do "wykończenia" i nawet się nie tykałem telefonu. od 4:30 do 21 rzeźbiłem kuchnię ale na szczęści udało się to dziś zamknąć. Mój największy jak do tej pory projekt . Jak wsiadłem do auta to całą drogę z Krakowa wisiałem na telefonie i oddzwaniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ...Horny...jak ważny klient, to i szmal musi się zgadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ...Horny...jak ważny klient, to i szmal musi się zgadzać 2 takich w miesiącu i życie było by piękne. Kuchnia wartości 3 moich b5 https://goo.gl/photos/PLxapkTfV1jHCJLX8 A dziś kuchnia klasyczna (albo jak ja to nazywam muzealna) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ...Horny...jak ważny klient, to i szmal musi się zgadzać 2 takich w miesiącu i życie było by piękne. Kuchnia wartości 3 moich b5 https://goo.gl/photos/PLxapkTfV1jHCJLX8 A dziś kuchnia klasyczna (albo jak ja to nazywam muzealna) Pozdro to mieszkanie albo milicjanta albo papy smerfa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 aloha widzę, że jak ja się już nie pojawię na spocie to nikogo nie ma lipa jakaś kiedy jakąś klubową imprezkę tworzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ...Horny...jak ważny klient, to i szmal musi się zgadzać 2 takich w miesiącu i życie było by piękne.Kuchnia wartości 3 moich b5 https://goo.gl/photos/PLxapkTfV1jHCJLX8 A dziś kuchnia klasyczna (albo jak ja to nazywam muzealna) Pozdro heh...moja lodówka... A kolor...dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) ...Horny...jak ważny klient, to i szmal musi się zgadzać 2 takich w miesiącu i życie było by piękne.Kuchnia wartości 3 moich b5 https://goo.gl/photos/PLxapkTfV1jHCJLX8 A dziś kuchnia klasyczna (albo jak ja to nazywam muzealna) Pozdro heh...moja lodówka... A kolor...dziwny Taki smerfowy, tak powiedziała moja Żona Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Pucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ...ja dalej twierdzę że jest dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zdjęcia baniate bo robione kalkulatorem. Kolor to ICA 208. Generalnie jako całość ładnie się komponuje. Będą jeszcze panele szklane ale dopiero jak zapłaci Tu trochę fot z dzisiejszego montażu. Niestety klient nie wyrobił się z remontem, zmywarka nie dotarła a podłoga tak krzywa że chwilowo są listwy podłożone bo brakło regulacji nóżek i trzeba wymienić na dłuższe https://goo.gl/photos/h1VVFhjP7xmDnUwP7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dobry :-) naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ludziska mam miejsce w aucie ktoś chętny żeby jechać na mistrzostwa świata WRC? ?? Jak cos to pw naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi