Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwoniłem furka niby aktualna ale podana cena jest bez opłat czyli dojdą opłaty, faktura marża tylko zastrzega sprzedający i tak jak Seba pisze jeszcze pakiet startowy( oleje, rozrząd i co tam wyjdzie) i będzie ponad 30 tyś. Handlarze są super gada przez telefon że opłat dużo nie będzie bo akcyza tylko max 500zł hehe już to przerabiałem z Bmw w urzedzie celnym w GL. też miało być coś koło 400zł a wyszło 1100zł bo Celnika nie obchodzi że auto uszkodzone było i w grę wchodził tylko rzeczoznawca z uprawnieniami za 350zł minimum wiec to olałem i zapłaciłem tyle ile chcieli bo mi na czasie zależało.

Musze sie z tym przespać i tak do weekendu nie dam rady tam pojechać bo do piątku jestem w Poznaniu, zobaczę czy coś opuści i czy ewentualnie jeszcze bedzie.

Pomyśl dobrze... furka faktycznie mega ale czy warta takiej kasy i tego co trzeba w to wsadzić.... i za ile to potem sprzedaż.... a tu coś się wysypie i zrobi się skarbonka a cena faktycznie nie jest mała jak za takie stare auto... Mnie leon też wyszedł ok 30 tyś porobiłem powkładałem w to... i jak już spuchł cooler i turbo się rozciekło to sprzedałem za 19 tyś... bo bez sensu pakować kasę... Chyba że to auto ma być twoim oczkiem w głowie i zabawką na weekendy... Beemke masz lux na zwykłe śmiganie i w gazie i nie ma sie co popsuć... lepiej zostawić dresowóz i dozbierać na cos nowszego...

Edytowane przez Mario22

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mario tylko jest jeden szkopuł ja nie lubię prawie nowych samochodów bo wiedzę ile Damian ich naprawia, a nowego w ogóle nie kupię no chyba że wygram w totka hehehe ale też bym się zastanowił

Opublikowano

P.S. Właśnie na TVN turbo w programie turbo kamera pokazali toyote... świeża pachnąca zostawiona w rozliczeniu pewna na maxa... Na gwarancji w.programie bezpieczna toyota.... Po sprawdzeniu auta wyszło że złamana podłoga w pół auto mega trup.... Terqz.kupno auta to jakiś dramat nawet w ASO

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

:hi:

I przebieg.... Koszty się zaczną... Ale furka ogólnie fajna

Naciapane z Z2

I właśnie dlatego Mario będzie jeździł całe życie Nismo, bo chciałby mieć fajną furę, ale koszta jak przy cinquecento :P

Dzwoniłem furka niby aktualna ale podana cena jest bez opłat czyli dojdą opłaty, faktura marża tylko zastrzega sprzedający i tak jak Seba pisze jeszcze pakiet startowy( oleje, rozrząd i co tam wyjdzie) i będzie ponad 30 tyś. Handlarze są super gada przez telefon że opłat dużo nie będzie bo akcyza tylko max 500zł hehe już to przerabiałem z Bmw w urzedzie celnym w GL. też miało być coś koło 400zł a wyszło 1100zł bo Celnika nie obchodzi że auto uszkodzone było i w grę wchodził tylko rzeczoznawca z uprawnieniami za 350zł minimum wiec to olałem i zapłaciłem tyle ile chcieli bo mi na czasie zależało.
Musze sie z tym przespać i tak do weekendu nie dam rady tam pojechać bo do piątku jestem w Poznaniu, zobaczę czy coś opuści i czy ewentualnie jeszcze bedzie.

Tak to jest w tej Polsce niekiedy. To tak samo jak z opłatą recyklingową. Teraz opuszczają tą opłatę a prości ludzie się cieszą. Prawda wygląda jednak nieco inaczej. Opłata recyklingowa od zawsze była nielegalna i Polska płaciła uni karę za tą opłatę. Interes jednak okazał się być tak dochodowy, że wpływy z opłaty recyklingowej były o wiele wiele wyższe niż kary płacone uni więc Polska to ciągnęła. A ostatnio jak import aut spadł i po przeliczeniu interes nie był już tak dochodowy to postanowili opuścić tą opłatę.

Opublikowano

Gregory sprzedawaj Coupete bo 2 auta w Q to już przesada. Skoro kupiłeś coś świeżego to po co Ci dziadek. Mam kupca jakby co...... :)

Opublikowano

25 i się zastanowię.

Opublikowano

Sprzedany

Opublikowano

Się zastanowię, bo mimo że teraz stoi i płacę za nie tylko oc i robię przegląd to ciężko mi się z tym autem rozstać. Tak w ogóle, to 25 już mi ktoś dawał.....

Opublikowano

Się zastanowię, bo mimo że teraz stoi i płacę za nie tylko oc i robię przegląd to ciężko mi się z tym autem rozstać. Tak w ogóle, to 25 już mi ktoś dawał.....

26

Opublikowano

ustawić Wam licytację ? ...znam ziomka co się tym trudni :D

Opublikowano

Dam 27

Opublikowano

28

Opublikowano

Pincet

Opublikowano

Co jak co Mario ale Gregory napisał prawdę, Ty nigdy nie kupisz innego auta bo zawsze będziesz przeliczał :decayed: ile to nie wsadziłeś a za ile to nie sprzedałeś, leon dawał Ci frajdę z jazdy? pewnie dawał, a to są właśnie chwile dla których inwestuje się w auto, żeby cieszyło i kiedyś było coś wspominać :)

Opublikowano

Co jak co Mario ale Gregory napisał prawdę, Ty nigdy nie kupisz innego auta bo zawsze będziesz przeliczał :decayed: ile to nie wsadziłeś a za ile to nie sprzedałeś, leon dawał Ci frajdę z jazdy? pewnie dawał, a to są właśnie chwile dla których inwestuje się w auto, żeby cieszyło i kiedyś było coś wspominać :)

Pucek niestety musze Ci przyznać rację

Opublikowano

+1
Opublikowano

Się zgadza. Ja w każde auto wkładam minimum połowę wartości auta w ciągu roku po zakupie bo muszę być pewien co jest wlane do silnika, na jakich częściach jest rozrząd zrobiony, bo hamulce za małe i nie wiem co za tarcze i klocki są, opony bo nie jedzie bo nie wygląda tak jakbym chciał. Ale............ po tym zabiegu wpompowania gotówki zaczyna jechać , hamować, wyglądać jak ja chcę i cieszy podczas codziennej jazdy i jak Pucek wspomniał jest co wspominać.Trzeba jednak dbać i dokładać by dalej cieszyło przez dłuższy czas. Co nie znaczy,że to jest jakaś reguła, ale tak jakoś wyszło w moich ostatnich 3 autach.

Opublikowano

Im starsze to więcej włożysz by ciszylo oko

Opublikowano

Im starsze to więcej włożysz by ciszylo oko

Ale pewniejsze, a nie to co te gówna z Sosnowca które wrzucasz na Katowickich, nie dość że marka która bardzo traci na wartości to jeszcze jakość materiałów i silników pozostawia wiele do życzenia, jak się sp***doli to na złom :grin:

Edytowane przez Pucek

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.