Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i co...wysokość jest porównywalna teraz do od Uchowozu??

Bez przesady, poszło 1cm do góry i teraz mam 62.5cm, ten tył mnie razi, leżą mi inne sprężyny więc może zmienię, ale to za 3 tygodnie jak wybrukują mi plac :banan:

taktycznie rozwiązane...respekt :guma:

...ja już 4 miesiące temu się zabezpieczyłem :kox: ...przed rozdupieniem mi tej już pożal się boshe drogi przez kanalizację, którą w tym roku mają zaczynać :facepalm:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...a co Wy jakieś szmyrusy...jak dla mnie ładna i mnie by nie przeszkadzało mieć jasne skóry :) . Swoją droga jak pisze Pucek...Tomcio, szalejesz :kox:

Hamerzysko...moja (padlina) za jakiś czas będzie jeszcze niżej leżeć :D

To wszystko przez Miszela xD wysłał mi ta B7 i mi się spodobała. Wiem że jasny środek może być trudniejszy do utrzmania ale przecież coś tam jeszcze ma do sprzedania. Najwyżej wrócę z niczym. Odzaluje kasę na paliwo. Gdyby on nie był znany na forum to bym tam nawet nie jechał tylko szukał u nas w regionie

chyba w większości jeździsz sam ? to bym się tym środkiem może aż tak nie przejmował :wink:

Opublikowano

...a co Wy jakieś szmyrusy...jak dla mnie ładna i mnie by nie przeszkadzało mieć jasne skóry :) . Swoją droga jak pisze Pucek...Tomcio, szalejesz :kox:

Hamerzysko...moja (padlina) za jakiś czas będzie jeszcze niżej leżeć :D

To wszystko przez Miszela xD wysłał mi ta B7 i mi się spodobała. Wiem że jasny środek może być trudniejszy do utrzmania ale przecież coś tam jeszcze ma do sprzedania. Najwyżej wrócę z niczym. Odzaluje kasę na paliwo. Gdyby on nie był znany na forum to bym tam nawet nie jechał tylko szukał u nas w regionie

chyba w większości jeździsz sam ? to bym się tym środkiem może aż tak nie przejmował :wink:
Praktycznie bez przerwy sam. W B5 pasażerów z tyłu wozilem bardzo rzadko. Częściej kogoś z przodu. Dlatego myślę że nie ma co aż tak patrzeć na kolor wnętrza
Opublikowano

Tomek, zainwestujesz w zestaw do jasnej skóry firmy gliptone i ogarniesz sobie sam, kumpel ma właśnie białą w mesiu i narzeka, jak jeździ sam to jest git, ale jak wpuści dzieci to jest masakra, Tobie to chyba na razie nie grozi :)

Opublikowano

Tomek, zainwestujesz w zestaw do jasnej skóry firmy gliptone i ogarniesz sobie sam, kumpel ma właśnie białą w mesiu i narzeka, jak jeździ sam to jest git, ale jak wpuści dzieci to jest masakra, Tobie to chyba na razie nie grozi :)

No prędko to ja dzieci mieć nie będę xD
Opublikowano

nie bądź taki do przodu, bo...to jest tylko jedno "pult" i "nara" :P
Opublikowano

nie bądź taki do przodu, bo...to jest tylko jedno "pult" i "nara" [emoji14]
Póki co nie ma z kim hahaha xD
Opublikowano

Napisano dziś, 19:29
MAJKI, dnia 09 Kwie 2016 - 18:16, napisał:
Jutro stanley jedzie z samego rana chyba do miszela
ten wyjazd ma dwa minusy :
1.nie można dzisiaj się za bardzo napić
2. pewnie jutro wydam trochę siana

Kurde Stasiu dobrze podsumowany wyjazd :decayed:
lepiej nie można tego ująć , ujowo się jedzie po auto w niedziele :grin:
Opublikowano

Dobry zawodnik zawsze sobie poradzi, jak kupi to sobie odbije i w poniedziałek zaliczy na żądanie :grin:

Opublikowano

i co...wysokość jest porównywalna teraz do od Uchowozu??

Bez przesady, poszło 1cm do góry i teraz mam 62.5cm, ten tył mnie razi, leżą mi inne sprężyny więc może zmienię, ale to za 3 tygodnie jak wybrukują mi plac :banan:

Nawet nie wiem ile teraz mam :facepalm::grin:

Opublikowano

Heyka

Opublikowano

Dobry zawodnik zawsze sobie poradzi, jak kupi to sobie odbije i w poniedziałek zaliczy na żądanie :grin:

No to na pewno bo jak to przysłowie mówi, dobra wódka w tygodniu ma zapach urlopu na żądanie :decayed:

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

He he

Opublikowano

Kolego.....to akurat idzie załatwić szybciej niż nową koszulę ;)

+1
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

:siema::a4fan:

Opublikowano

Opublikowano

:siema::a4fan:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.