Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hamer jest gdzieś spis wyposażenia wnętrza w B7 w pakiecie S-line? Jakoś nie mogę znaleźć a pisałeś ze tamta grafitowa ma niepełny S-line

Nie wiem, też nie widziałem

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Diman MArio raczej odpuszcza moje mieszkanie i chyba będzie myślał o postawienu czegoś na działce - tak więc jak coś to mieszkanko będzie za rok dostępne dla jak to się mówi " kto pierwszy ten lepszy" - z możliwością pisemnej rezerwacji z dużym wyprzedzeniem

Bo jeżeli chodzi o samo ogłoszenie mieszkania to nie będę go wystawiał do samego końca żeby mi ludzie d*py nie męczyli - ale wśród znajomych warto info puścić

Opublikowano

Ja wiem ze szału nie ma ale mój budżet kończy się na 30k i tego progu nie przekrocze bo i tak zakładałem kupić B6 do 25k. Tak więc mój budżet na jakiś mega wypas w B7 nie wystarczy.

Opublikowano

Ja wiem ze szału nie ma ale mój budżet kończy się na 30k i tego progu nie przekrocze bo i tak zakładałem kupić B6 do 25k. Tak więc mój budżet na jakiś mega wypas w B7 nie wystarczy.

Pooglądaj od Tolka B7

Opublikowano

Miron wyślij mi na PW ile byś chciał za mieszkanie, ewentualnie, wiem że rozmawiałeś z Dimanem, czy Diman będzie swoje wtedy sprzedawał?

Opublikowano

Pooglądaj od Tolka B7
Szkoda ze nie Avant ale obejrzeć mogę
Opublikowano

Diman MArio raczej odpuszcza moje mieszkanie i chyba będzie myślał o postawienu czegoś na działce - tak więc jak coś to mieszkanko będzie za rok dostępne dla jak to się mówi " kto pierwszy ten lepszy" - z możliwością pisemnej rezerwacji z dużym wyprzedzeniem

Bo jeżeli chodzi o samo ogłoszenie mieszkania to nie będę go wystawiał do samego końca żeby mi ludzie d*py nie męczyli - ale wśród znajomych warto info puścić

Jak juz mówiłem piszę się

Miron wyślij mi na PW ile byś chciał za mieszkanie, ewentualnie, wiem że rozmawiałeś z Dimanem, czy Diman będzie swoje wtedy sprzedawał?

Raczej będę moje puszczał bo braknie kasiory na oba a szkoda bo plany były i nadal są
Opublikowano

To pisz na PW ile byś chciał za swoje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Tomaszu - Mario miał kupować mieszkanie odemnie za 250 tyś zł - wiem że to mieszkanie i w tym rejonie i z tym co ma w środku bez problemu sprzedam za tyle

Wystawiał będę za 270 tyś zł żeby albo dostać więcej albo mieć ewentualnie z czego spuścić

Osobie znajomej też będę skłonny je sprzedać za tyle ile Mario

Home Broker który jest razem z nami w biurze tylko czeka żeby je łyknąć na wyłączność to też powiedzili że za 250 tyś zł je dla mnie sprzedają -tyle że wiadomo - skubną przy tym coś dla siebie - ale to będzie ostateczność bo nie bardzo chciałbym je sprzedawać przez biuro

Wolałbym tak jak fury - sprdzedać komuś po znajomości kto doceni stan i wyposażenie bo w mieszkaniu zostawiam totalnie wszystko po za ubraniami

Diman jak będziesz chciał to daj znać i bez zobowiązan przyjdź sobie mieszkanie zobaczyć bo jak pocztą pantoflową ktoś do mnie przyjdzie i je sobie zarezerwuje symboliczną kwotą 5-10% to będę mu je puszczał

Opublikowano

:siema:

Hamer jest gdzieś spis wyposażenia wnętrza w B7 w pakiecie S-line? Jakoś nie mogę znaleźć a pisałeś ze tamta grafitowa ma niepełny S-line

Coś takiego znalazłem...

W modelu B7 rozrozniamy 3 Pakiety S-Line (dane prospektowe)
S-LINE PRO
-biale kierunkowskazy w przednich lampach.
-S-line spoiler na klapie bagaznika (limuzyna)
-atrapa Grilla oraz nakladka dyfuzora lakierowane na czarna perle. (Tylko 3,0 FSI/ 3,0 TDI)
-obrecze aluminiowe 9-ramienne 7,5X17 z ogumieniem 235/45/17
-sportowe zawieszenie
-sportowe fotele, material "Strato" z el. regulacja odcinka ledzwiowego w obydwu przednich fotelach.
-sportowa kierownica w 3-ramiennym wzorze ze skory, obszyta kolorowymi nicmi z emblematem "S-line"
-Opcjonalnie:
-Kierownica multifunkcyjna w 3-ramiennym wzorze ze skory, obszyta kolorowymi nicmi z emblematem "S-line".
-Kierownica multifunkcyjna z lopatkami w 3-ramiennym wzorze ze skory, obszyta kolorowymi nicmi z emblematem "S-line".
-glaka zmiany biegow z czarnej pikowanej skory.
-listwy progowe z logo "S-line"
-logo "S-line" na atrapie Grilla oraz na listwach drzwi tylnich L/P.
-lakier w wszystkich dostepnych kolorach oraz dodatkowo w kolorze "Sphärenblau Perlefekt"- (nie wiem jak sie nazywa po polsku)
S-LINE ADVANCED
-biale kierunkowskazy w przednich lampach.
-S-line spoiler na klapie bagaznika (tylko limuzyna)
-pakiet EXTERIEUR S-LINE
-obrecze aluminiowe w 5-cio ramiennym wzorze 7,5X17 z oponami 235/45/17
-sportowe zawieszenie S-LINE firmy QUATRRO GmbH z dynamicznym "dopasowywaniem" (nie wiem jak przetlumaczyc) oraz z obnizeniem o 20mm.
-logo "S-line" na atrapie Grilla oraz na listwach drzwi tylnich L/P.
-listwy progowe z logo "S-line"
-Wnetrze: podsufitka i instrumenty w kolorze czarnym.
-okladziny S-line aluminium szczotkowane.
-Opcjonalnie:
-okladziny z drzewa gruszkowego-szare (Birkenmaserholz grau) oraz optylcznie-lakier fortepianowy (klavierlackoptik)
-Sportowe fotele z el. reg. odcinkiem ledzwiowym na dwoch przednich fotelach. Fotele obite skora po bokach, a po srodku materialem "SPEED" z wytloczonym napisem "S-line" na przednich fotelach.
-Opcjonalnie:
-fotele obite czarna skora VALCONA, lub szara/czarna skora VOLTERRA. Kazde z wytloczeniami "S-LINE" na przednich fotelach.
-sportowa kierownica w 3-ramiennym wzorze ze skory, obszyta kolorowymi nicmi z emblematem "S-line"
-Opcjonalnie:
-Kierownica multifunkcyjna w 3-ramiennym wzorze ze skory, obszyta kolorowymi nicmi z emblematem "S-line".
-Kierownica multifunkcyjna z lopatkami w 3-ramiennym wzorze ze skory, obszyta kolorowymi nicmi z emblematem "S-line".
-galka zmiany biegow w pikowanej skorze.
-Opcjonalnie:
-galka zmiany biegow z aluminium.
-mieszek galki zmiany biegow czarny.
-Raczka recznego hamulca obita skora.
-monochromowy FIS (kolorowy tylko za doplata)
-Lakiery z dostepnej palety oraz dodatkowo kolory (niem. Misanorot Perlefekt)(niem.Avussilber Perlefekt)(niem.Sphärenblau Perlefekt)
S-LINE PAKIET EXTERIEUR
-biale kierunkowskazy w kloszach lamp przednich.
-pezedni zderzak ma agresywniejszy wyglad.
-atrapa chlodnicy (grill) -optyka "S-LINE"
-logo "S-LINE" na atrapie chlodnicy, oraz na listwach drzwi tylnich L/P.
-listwy zakonczeniowe drzwi agresywniej wyprofilowane.
-listwy progowe z logo "S-LINE".
-S-line spoiler na klapie bagaznika (limuzyna)
-S-line spoiler na klapie bagaznika (Avant)
-blenda dyfuzora lakierowana w kolorze nadwozia.
Opublikowano
  • Autor

Z L O T P I Ą T K O W Y

Ja ze swojej strony potwierdzam że sobotę mam pracującą i nie specjalnie po piątkowej dniówce musze wracać do domu :decayed:

Więc jeżeli sa chętni to możemy z kulturką posiedzieć, napić się i pośmiać .

Lokal zapewniam , każdy przynosi 0,5 + zapitke - potem możemy zamówić pizze.

Dla klimatu można się gdzieś wbić potem lub do końca siedzieć w biurze

Jak ktoś by chciał przekimać w biurze - to też nie ma problemu - tylko musi zabrać co trzeba

Ja w sobotę pracuję od 9.00 ale może być tak że klienta będę miał dopiero o 10.00 czy 11.00 więc do tego czasu możemy się rano leczyć :)

Ja i tak nie mogę w piątek przesadzić żeby w sobotę być w miarę prosto stojący

Więc jak sa chętni - to zapraszam na nisko budżetową nasiadówkę z kulturką

Edytowane przez miron78

Opublikowano

Miron tak z ciekawości ile metrów masz te mieszkanie...

Opublikowano
  • Autor

70 + piwnica narożna czyli duża + 2 x balkon

W mieszkaniu zostaje totalnie całe wyposażenie włącznie z wypoczynkiem ze skóry naturalnej z systemem RELAX wartości 8 tyś zł + cały zestaw TV/hi-fi z TV65 cali - zestaw kosztował mnie 14 tyś zł

+ totalnie wszystkie meble i sprzęty - mieszkanie po mega totalnym remoncie w dniu zakupu czyli 12 lat temu + małym remoncie 1,5 roku temu i oczywiście kilku odmalowaniach w między czasie

Edytowane przez miron78

Opublikowano

No to ładnie nic ino brać :decayed: ale zapomniałeś dodać że audi tam kradną :ph34r:

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli będziecie komuś obcemu mówić o mieszkaniu to oczywiście obowiązuje cena 270 tyś zł

No to ładnie nic ino brać :decayed: ale zapomniałeś dodać że audi tam kradną :ph34r:

w cenie mieszkania sprzedam sposób na brak możliwości ukradzenia audi :decayed:

Opublikowano

A gdzie ono jest

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano
  • Autor

w stolicy śląska

knurów :decayed:

acha - i jak coś to znam kolesia co ogarnie kredyt :grin:

Opublikowano

acha - i jak coś to znam kolesia co ogarnie kredyt

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Ja nie potrzebuje ale jak by co to dam ci znac jak był by ktos chętny

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano
:grin:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.