Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

napęd 4x4 w alfie jest awaryjny i drogi w naprawach

Opublikowano

Rozpędzasz się z Sosnicy do Knurowa, wbijasz tempomat przy 180 i modlisz się żeby ktoś Ci nie wyjechał, bo albo hamujesz albo lecisz awaryjnym

:grin:

Opublikowano

Rozpędzasz się z Sosnicy do Knurowa, wbijasz tempomat przy 180 i modlisz się żeby ktoś Ci nie wyjechał, bo albo hamujesz albo lecisz awaryjnym

:grin:

co sie Gościu śmiejesz???..........on więcej aut awaryjnym w życiu wyprzedził jak Ty lewym :polew:

Opublikowano

Zamiast pitolić lepiej byś Cie Tomkowi jakiego linka zapodali do fajnej fury w jego przedziale kasowym...

P.S. O braku Q niech sie bulczas wypowie gdy podczas z jednego z wyjazdów klubowych na narty cfaniaki typu miron pucek i inni przeszli a bidok barierki zaliczył bo chciał nadążyć...;-)

Lub ostatnio popularny filmik z wypadku z A4 gdzie alfa sie roztrzaskała I spowodowała karambol z powodu oleju na autostradzie a B6 to po prostu omineło...

Naciapane z Z2

Z tą przypadloscia też się zmierzylem bo akurat też tam jechałem i Q nie mam wiec gowno to warte ino znaczek w wątku na forum szkoda kasy
Opublikowano

Zamiast pitolić lepiej byś Cie Tomkowi jakiego linka zapodali do fajnej fury w jego przedziale kasowym...

P.S. O braku Q niech sie bulczas wypowie gdy podczas z jednego z wyjazdów klubowych na narty cfaniaki typu miron pucek i inni przeszli a bidok barierki zaliczył bo chciał nadążyć...;-)

Lub ostatnio popularny filmik z wypadku z A4 gdzie alfa sie roztrzaskała I spowodowała karambol z powodu oleju na autostradzie a B6 to po prostu omineło...

Naciapane z Z2

Z tą przypadloscia też się zmierzylem bo akurat też tam jechałem i Q nie mam wiec gowno to warte ino znaczek w wątku na forum szkoda kasy

Możliwe że jakby było Q tam to bym pojechał normalnie... Ale jak się później okazało winne były tuleje na tylnej belce i na 99% dlatego rzuciło tyłem, dwa prędkość plus błoto pośniegowe dały swoje dwa grosze. Co do Q to miałem dwa auta z tym napędem i prowadziły się dużo lepiej niż ośki. Teraz wiem tylko jedno że Q musi być grubo ponad 200 kucy bo inaczej to nie jedzie... Mimo wszystko przy kupnie bym wolał kupić Q niż jakieś blutki i inne srutki :decayed: Swoją drogą ze względu na wszechobecny korbotronik w Audi zmieniam markę :decayed:

Opublikowano

Stasiu, znam parę osób które mieli i mają alfy i śmieją się z Vag-ów, kumpel przez 8 lat nic nie robił, ostatnio z nim jechałem i byłem w głębokim szoku jakości wykonania i cichości w środku, moja A4 to był totalny złom i gruchot w porównaniu do jego Alfy, niestety :kwasny: . Teraz kupił 159 i jest miazga, jakby mnie było już stać to też bym wziął.

Opublikowano

bany dostaniemy za te inne marki :D

Opublikowano

No widzisz Artur, ja zmieniłem A4 na Focusa bo zdecydowanie lepiej się prowadzi od B5.

Opublikowano

wiem....jeździłem

Opublikowano

A jeszcze te dwie literki ST i mordka się cieszy :naughty:

Opublikowano

nie wiem czemu tym się jeszcze jeździ...to wylatuje przodem z każdego łuku :grin:

Opublikowano

Bo masz pół tony przed osią :wink:

Opublikowano

Stasiu, znam parę osób które mieli i mają alfy i śmieją się z Vag-ów, kumpel przez 8 lat nic nie robił, ostatnio z nim jechałem i byłem w głębokim szoku jakości wykonania i cichości w środku, moja A4 to był totalny złom i gruchot w porównaniu do jego Alfy, niestety :kwasny: . Teraz kupił 159 i jest miazga, jakby mnie było już stać to też bym wziął.

Na lawecie to na zgaszonym silniku najczęściej się jedzie to i cicho bo panewki nie stukają :grin:

Opublikowano

Nie wiem czemu ale częściej widzę Vagi na lawetach :wink:

Opublikowano

Alfy ( niektóre modele, z niektórymi silnikami to podobno bdb samochody) tutaj tego nie neguję, choć nie w moim typie :wink:

Mam kumpla w robocie, który handluje autami, Alfy mega ciężko sprzedać, a te 4x4 mają podobno problemy z wałem napędowym, naprawa mega droga i nikt nie chce się tego podejmować ;)

Opublikowano

ej...odpuść mi w końcu :D

Opublikowano

ej...odpuść mi w końcu :D

Opublikowano

Będzie ktoś jutro w Bielsku Białej? Potrzebuje pomocy przy odbiorze fantów :hi:

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.