Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry :hi:

Ale rozkmina z tym Quattro czy RNSem, rocznikiem :)

a Ty co byś wybrał ? :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Tomek - kupuj tylko z Q

Ja mam Q od 9 lat i aż z 3 razy mi się tak naprawdę przydało :decayed: - a dużo śmigam zimą po górach

Q jest fajne jak je dostajesz w pakiecie w standardzie jak np przy 3.0tdi a nie w sytuacji kiedy kupujesz auto za 30 tyś musisz za to zapłacić kosztem kilku innych gratów

A o rezaniu Q nawet nie słuchaj bo jak już będziesz miał auto to nigdy tego nie wyrezasz - dlaczego ? bo poprostu nie będziesz widział powodu żeby do czego kolwiek miało ci się przydać

Ośke pokochasz za to że mniej pali i bardziej czuć moc - lada chwila i zimą na letnich będziemy śmigać bo taki klimat mamy a co dopiero konieczność posiadania Q

Opublikowano

Dobry :hi:

a Ty co byś wybrał ?

To na co by mnie było stać :decayed:

Dyskusja jakby każdy dla siebie kupował ;)

Proponuje żeby się zrzucić i niech ma te Q z wypasem :D:D i wszyscy będą zadowoleni, a na pewno Tomasz.

Edytowane przez Tomi_81

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale Q działa non stop :decayed: ,

to ze auto jedzie jak po szynach w zakręcie to też zasługa tego napędu :D

Każde koło kręci się z kontrolowaną szybkością -> trudniej stracić kontrolę.

Opublikowano

Zamiast pitolić lepiej byś Cie Tomkowi jakiego linka zapodali do fajnej fury w jego przedziale kasowym...

P.S. O braku Q niech sie bulczas wypowie gdy podczas z jednego z wyjazdów klubowych na narty cfaniaki typu miron pucek i inni przeszli a bidok barierki zaliczył bo chciał nadążyć...;-)

Lub ostatnio popularny filmik z wypadku z A4 gdzie alfa sie roztrzaskała I spowodowała karambol z powodu oleju na autostradzie a B6 to po prostu omineło...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

trudniej stracić kontrolę.

kierowca autobusu ,który uderzyłem był zgoła innego zdania :polew:

Opublikowano

trudniej stracić kontrolę.

kierowca autobusu ,który uderzyłem był zgoła innego zdania [emoji14]olew:
Artur gdybyś ty nie miał Q to już dawno smerf byłby na szrocie rozwalony

Naciapane z Z2

Opublikowano

prawda

Opublikowano

kierowca autobusu ,który uderzyłem był zgoła innego zdania

Nie znam historii ale pewnie przesadziłeś trochu :dziura::decayed:

Artur gdybyś ty nie miał Q to już dawno smerf byłby na szrocie rozwalony

prawda

Aha :D

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale Q działa non stop :decayed: ,

to ze auto jedzie jak po szynach w zakręcie to też zasługa tego napędu :D

Każde koło kręci się z kontrolowaną szybkością -> trudniej stracić kontrolę.

Nie do końca się z tym zgodzę, duża zasługa tego że auto jedzie jak po szynach ma zawieszenie i koła na ktorych się poruszamy, mamy gleby i 19/20 cali, to też robi ogromną robote bo jak uwaga [emoji1] zakladam 16 cali zimowe to od razu jest różnica:)

Co jak co ale naped jest fajny, nie bez powodu to już moje drugie nie kulawe auto, pewnie będzie trzecie ale dla kogoś kto nie miał i nie ma parcia to zbędny bajer:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ktoś tu zarzucał że znowu o tym piszemy, chyba lepiej tak niż kapelusz i cisza :D

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bajer to blutek ;) albo składane lusterka ;)

Większe heble to zbędny bajer ?

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem Q a tym bardziej Audi więc jak wkońcu kupie Audi to tylko dla Q a wypas i tak będzie lepszy niż w tym co mamy teraz czy tomkowej b5 więc ja bym brał Q bo nigdy nie miałem nawet kosztem wypasu ale to jest indywidualna sprawa i decyzja tylko po stronie Tomka bo navi i inne bajery to nawet do opli montują.... A kiere obszyje za grosze... Fotele.se zmieni... A q nie doreza... Ale to jest zdanie kogoś kto nigdy nie miał Q... I tak samo piszcie co chciecie ale nigdy w życiu Miron czy Pucek nie kupią audi w ośce....

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem Q a tym bardziej Audi więc jak wkońcu kupie Audi to tylko dla Q a wypas i tak będzie lepszy niż w tym co mamy teraz czy tomkowej b5 więc ja bym brał Q bo nigdy nie miałem nawet kosztem wypasu ale to jest indywidualna sprawa i decyzja tylko po stronie Tomka bo navi i inne bajery to nawet do opli montują.... A kiere obszyje za grosze... Fotele.se zmieni... A q nie doreza... Ale to jest zdanie kogoś kto nigdy nie miał Q... I tak samo piszcie co chciecie ale nigdy w życiu Miron czy Pucek nie kupią audi w ośce....

Naciapane z Z2

Jak będzie fajny wozik to kupię, a dołożenie Q jest łatwe, tylko trzeba mieć odpowiedniego dawcę.

Opublikowano

Ja dołożę swoje 5 groszy.

Myślę że bez sensu jest Tomkowi kupować Q po co mu to, jak i tak już będzie miał budżet nadszarpniety wiec nie sadze ze bedzie od razu cos dokladal z wypasu skoro sie wykosztuje na zakup b7.

Jak juz sie odkuje i zacznie modzic to okaze sie ze auto bedzie juz stare i dokladanie do niego bedzie juz bez sensu bo na koniec wyjdzie ze to co dolozy to by juz bylo ladne b8.

Szukac wypasa b7! a na narty go miron i pucek wezmie bo maja Q.

Opublikowano

Bajer to blutek ;) albo składane lusterka ;)

Większe heble to zbędny bajer ?

Większe hamulce? jak modzisz to jest wskazane, ale nie potrzebne jak jeździsz serią chyba że non stop ciśniesz ale to wiąże się z innymi problemami.

Opublikowano

zamknąć wątek póki Tomek nie kupi wozu :decayed::decayed:

Opublikowano

Trzeba Mu pomóc żeby w Zatorze miał kto stawiać :decayed:

Opublikowano

Trzeba Mu pomóc żeby w Zatorze miał kto stawiać :decayed:

tak jest :good:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

wszyscy chyba mu celowo mieszają w głowie :grin:

aż się pomyli i kupi mondeo 2010r :grin:

Opublikowano

też bym wolał dorezać rns'a niż q

jak już mowa o bezpieczeństwie

a w okolicy nie znam żadnego b6/7 z dorzuconym q ...a takie to ponoć proste ;)....Nie piję H4mm3R do CIebie nie ;) ..........ale wrzuciłeś w padlinę wiadro grosza ,a tego akurat nie ....hmmm...:D

Panie bo mi Q nie potrzebne, niski profil i stabilizatory z RS sprawiają że mam problem wprowadzić zimą auto w poślizg. Druga sprawa to niecałe 200km i Q to nie porozumienie, zero przyspieszenia tylko blokujesz lewy pas jak tira na A1 wyprzedzasz, albo robisz tak jak Ty... Rozpędzasz się z Sosnicy do Knurowa, wbijasz tempomat przy 180 i modlisz się żeby ktoś Ci nie wyjechał, bo albo hamujesz albo lecisz awaryjnym :decayed:

Trzecia kwestia to za dużo do zmiany żeby mieć tipa + Q w 2.0 16V. Takiej konfiguracji nie było w b7.

Zamiast pitolić lepiej byś Cie Tomkowi jakiego linka zapodali do fajnej fury w jego przedziale kasowym...

P.S. O braku Q niech sie bulczas wypowie gdy podczas z jednego z wyjazdów klubowych na narty cfaniaki typu miron pucek i inni przeszli a bidok barierki zaliczył bo chciał nadążyć...;-)

Lub ostatnio popularny filmik z wypadku z A4 gdzie alfa sie roztrzaskała I spowodowała karambol z powodu oleju na autostradzie a B6 to po prostu omineło...

Naciapane z Z2

Na tym filmiku było b6 z silnikiem alt z którym Q nie wychodziło. Zresztą a4 ma inne zawieszenie niż alfa i pewnie były lepsze opony, dlatego nie wpadło w poślizg.

:decayed:

wszyscy chyba mu celowo mieszają w głowie :grin:

aż się pomyli i kupi mondeo 2010r :grin:

Byle nie alfe :grin:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.