Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Stasiu - jak będzie tylko Ty chętny to chyba lepiej jak Ty do nas przyjedziesz niż my w 4 czy 5 do Ciebie

Chyba że Was tam więcej się zorganizuje to pomyślimy

MArio jak by nas troche się zebrało to może by grila w Buku zorganizować jak ostatnio ?

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Kto by nie miał czasu lub możliwości na rower to by mógł furą podjechać

Opublikowano
21 minut temu, miron78 napisał:

Stasiu - jak będzie tylko Ty chętny to chyba lepiej jak Ty do nas przyjedziesz niż my w 4 czy 5 do Ciebie

MArio jak by nas troche się zebrało to może by grila w Buku zorganizować jak ostatnio ?

nie ma problemu, mogę przyjechać

Opublikowano
  • Autor

no to czekamy na reszte i na bieg wydarzeń

Opublikowano

Jeśli sobota to też bym się pisał. Jaka przewidywana odległość do przejechania? :whistling:

Opublikowano
Stasiu, Pajda - jak Wy to w wekend widzicie - jest szansa z waszej strony ?
Zobaczę jak moje zdrowie dziś ostatni dzień antybiotyku.
Opublikowano
Tomi, Diman, Pucek - chętni ? sobota rano pasuje ?
Mi pasuje chyba że mnie siła do roboty wystawia ale kontami będą musieli
Opublikowano

Ok ja sie pisze Ewa do roboty idzie to musze tylko zagadać z teściową żeby Lene zostawić i możemy śmigać

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No u mnie podobnie Kaśka robi i muszę ogarnąć babcię [emoji16]

Opublikowano
Grilla moge pochytać jak wtedy. Tylko sam.nie wiem co bede mial z robota ale postaram sie o wolna sobote

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tylko proszę o trasę nie w błocie. Ja mam opony na asfalt, max jakiś żwirek czy ścieżka rowerowa w lesie

Opublikowano
Tylko proszę o trasę nie w błocie. Ja mam opony na asfalt, max jakiś żwirek czy ścieżka rowerowa w lesie

Jeżeli ognisko dojdzie do skutku to zrobimy fajna trase i sporo asfaltu bedzie. Trase mam już w głowie. Oczywiście w las też zjedziemy ale fajne ibite ścieżki.

Opublikowano

Dystans 60 max 70 km

Opublikowano

A w przerwie trochę gimnastyki ;)
0ef2ae28d7d46fb51b31faca5255a7bc.jpg71f24eaa15622607f43eb4314cacde10.jpg

Opublikowano

Ona ma fata.. :-)

Opublikowano

Chłopy, ja odpadam, odprawiam 30te urodziny i jak wiecie muszę od rana zająć się dzieckiem gdy moja małżonka będzie zapieprzać w kuchni:)

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Chłopy, ja odpadam, odprawiam 30te urodziny i jak wiecie muszę od rana zająć się dzieckiem gdy moja małżonka będzie zapieprzać w kuchni:)

To zamiast na grila do lasu podjedziemy do Ciebie z życzeniami [emoji16][emoji16]
Opublikowano

Spoko

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Pssyyyttt po robocie.

A więc trase sobotnią widze tak.

Spotykamy się u mirona pod domem lub na działce i stamtąd lecimy sobie kawsłeczek lasem do nieborowic... Dalej aleją kasztanową asfaltową w kierunku szczygłowic... Dalej asfaltem na książenice i kamień...dolatujemy do rybnika w okolicy stadionu żużlowego i z asfaltu lecimy fajną ścieżką wzdłuż rzeczki do elektrowni Rybnik.. Wbijamy na ubitą ściezke leśną i objeżdzamy jezioro do wału przy zalewie... Dalej w las ale ścieżka utwardzona pod.każdy rower i wylatujemy w rudach przy skansenie kolejki wąskotorowej... Stamtąd pare minut i jesteśmy w buku na ognisku piwku i pysznej swojskiej kiełobasce... Tam pauza dłuższa i mamy w nogach ok 35 km.. Po ognisku w.strone knurowa lecimy troche asfaltem troche ubitym szutrem jakies 25 km pod dom mirona...

Ewentualnie można to wydłużyć i z rud polecieć na trachy i sośnicowice... Tam krótka pauza na pifko w sprawdzonej miejscówce i drogą techniczną wzdłuż A4 na wilcze gardło żernice i knurów...

Opcja krótsza to max 60 km a dłuższa max 75 km

Ogólnie trasa przyjemna większość asfaltem ale drogi boczne.

Jutro wybadam temat ogniska itd. Ale do czwartu musze znać mniej więcej ilość osób chętnych w miare pewnych.

Pifko do ogniska będzie a sam koszt kiełobasy i pifka jest normalny. Pifko ok 4.50 a kielobasa chleb musztarda ketchup ok 7 zł z tego co pamiętam

ab1543d1c768be9aa75976209ce06c97.jpg

855b401fcf30b4fcbe386d129328af22.jpg

bdf5af2200a35c3e395e326a8fd4d3a0.jpg

Ja tak jak pisałem jeszcze nie wiem co z.robotą ale zrobie wszystko żeby mieć wolne... Z nami pojedzie jeszcze mój kumpel z Wycieczek Rowerowych Śląsk więc nawet gdybym ja nie mógł jechać on zna Mirka i Was pokludzi żeby nie było błądzenia bo już nie raz tam z nim śmigałem. On zemną robi w robocie i powinien mieć wolne. Ja sie wpisze jakby co na niedziele a sobote zarezwuje wolną.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.