Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dogi furą na bank się przejade - pewnie niezły z niej przecinak - ja sobie tylko nie wyobrażam tej mocy z tym napędem

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

i ciekawi mnie ile ta jednostka wytrzyma km przy prawie 400km z 2 litrów - Tyle że ty masz nówke to ciebie to może walić

Opublikowano
28 minut temu, miron78 napisał:

i ciekawi mnie ile ta jednostka wytrzyma km przy prawie 400km z 2 litrów - Tyle że ty masz nówke to ciebie to może walić

Spokojnie ponad 500 kuca robią. Jezeli chodzi o napęd to pomiary robiłem przez speed logic narazie 0-100 czyli tu gdzie najwiecej trace i wychodzilo: 5.8 sek przy starcie LC- porażka mase gumy zostaje na asfalcie, 5,3 sek przy starcie tryb cupra bez LC skrzynia tryb sport i na koniec powtarzalne 4,5-4,7 sek tryb cupra manual na łopatkach bez LC a powyżej setki dopiero zaczyna się ciąg ? W razie co JB4 pozwala mi na pierwszych 3 biegach ograniczyć moment obrotowy w pare sekund przez apke na telefonie. Tak samo przejsc z mapy tej najbardziej hardcorowej na serie ? Ot takie czasy nastali ?

Opublikowano

mega szkoda że seat niema 4x4 bo przy tej mocy by się przydało. Ale musi pewnie nieźle jechać.

Edytowane przez egon47

Opublikowano
1 godzinę temu, miron78 napisał:

To już są jednostki eko, po pewnym przebiegu same się pewnie rozłożą  ;)  Jeżdżą do nas eRki, ale chyba żadna nie miała narazie więcej niż 100kkm

Czas pokaże....

Opublikowano

mi się jakoś mega podoba ten nowy super właśnie z tym silnikiem 2.0t 280 km 4x4 na scp był taki tylko zrobiony na jakoś 500 km 3.3 do 100 miał i objechal rs7 

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

tą skode comsporty robiły

Opublikowano

Siema narodu.

U mnie też mała zmiana. Wczoraj kupiłem auto. Jak to u mnie bywa brak czasu więc przez telefon. Wiem tyle że 1.4 101tyś przebiegu i chyba czerwony ale nie jestem pewny :P Odbiór na koniec listopada :D

P.S. Tak, tak, nawet go nie oglądałem

Edytowane przez horny devil

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Czesc panowie potrzebuje pomocy, jestem w Gliwicach Audi a3 i zapalila sie kontrolka swiec, czasami przycinal mi sie egr w niej ale po skasownaniu bledu auto jechalo dalej, niestety musialem wziasc a3 dzis poniewaz Moja ukochana ma szkolenie wlasnie w Gliwicach , sytacja wyglada tak ze zapalily mi sie komtrolki check engine i kontrolka od egr i auto nie ma calokowicie mocy....,czy jest ktos kto moglby podjechac z kompem skasowac mi ten blad zebym mogl wrocic do Bydgoszczy o wlasnych silach ? Help !!! Jestem na ul Młodych Patriotów 

Opublikowano
2 godziny temu, FroS-t napisał:

Czesc panowie potrzebuje pomocy, jestem w Gliwicach Audi a3 i zapalila sie kontrolka swiec, czasami przycinal mi sie egr w niej ale po skasownaniu bledu auto jechalo dalej, niestety musialem wziasc a3 dzis poniewaz Moja ukochana ma szkolenie wlasnie w Gliwicach , sytacja wyglada tak ze zapalily mi sie komtrolki check engine i kontrolka od egr i auto nie ma calokowicie mocy....,czy jest ktos kto moglby podjechac z kompem skasowac mi ten blad zebym mogl wrocic do Bydgoszczy o wlasnych silach ? Help !!! Jestem na ul Młodych Patriotów 

Opanuje temat z Kojakiem, dzięki za wiad na priv !

Opublikowano
  • Autor

No i koniec "sprawdzania rynku w moim wykonaniu" ?

Allroad do sprzedania - po wszystkich wymianach gotowy do jazdy - dla zainteresowanych jestem pod tel - jutro furka idzie w ogłoszenia

Do garażu wjechało A5 s-line

Biel + czerń + pakiet S5 z aktywnym wydechem z SQ5 (mega fajny bajer)

3.0tdiQ s-tronic polift wypas taki se (nie powala)  ale musi starczyć bo "była okazja" hehe

Kupiony w sobote 40km od Knurowa - dzisiaj przerejestrowany i ubezpieczony - teraz tylko liczyć oby się spisywał bezproblemowo jak wszystkie dotychczasowe moje 3.0 - bo ta jest już szóstą :decayed:

Edytowane przez miron78

Opublikowano

Widziałem i macałem, jest git :)

Jak to u Mirona  - badał rynek i przypadkiem kupił auto hehe

Opublikowano

:grin::grin::grin: co za świr. No ale to cały Miron xD

Opublikowano
1 godzinę temu, miron78 napisał:

No i koniec "sprawdzania rynku w moim wykonaniu" ?

Allroad do sprzedania - po wszystkich wymianach gotowy do jazdy - dla zainteresowanych jestem pod tel - jutro furka idzie w ogłoszenia

Do garażu wjechało A5 s-line

Biel + czerń + pakiet S5 z aktywnym wydechem z SQ5 (mega fajny bajer)

3.0tdiQ s-tronic polift wypas taki se (nie powala)  ale musi starczyć bo "była okazja" hehe

Kupiony w sobote 40km od Knurowa - dzisiaj przerejestrowany i ubezpieczony - teraz tylko liczyć oby się spisywał bezproblemowo jak wszystkie dotychczasowe moje 3.0 - bo ta jest już szóstą :decayed:

yebany :decayed:    wiem jaki będzie pierwszy mod : wymiana piór wycieraczek :kox:

Opublikowano
  • Autor

no nie wiem - obecne na razie nie wiem jak działają po nie padało

Opublikowano

Witam wszystkich ;) Jako dość nowy na forum  i od niedawna posiadacz pierwszego swojego Audi :D  planuje zawitać na spota jako że gliwice mam dość blisko. Jakieś info o dzisiejszym dniu ? Do której mniej wiecej można was zastać na Arenie ? Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Godzinę temu, speedster2000 napisał:

Witam wszystkich ;) Jako dość nowy na forum  i od niedawna posiadacz pierwszego swojego Audi :D  planuje zawitać na spota jako że gliwice mam dość blisko. Jakieś info o dzisiejszym dniu ? Do której mniej wiecej można was zastać na Arenie ? Pozdrawiam wszystkich

siemka kolego przeglądaj forum Ale ostatnio bardzo rzadko się spotkamy więc musisz co jakiś czas zaglądać w jaki piątek będzie zlot

Opublikowano
29 minut temu, egon47 napisał:

siemka kolego przeglądaj forum Ale ostatnio bardzo rzadko się spotkamy więc musisz co jakiś czas zaglądać w jaki piątek będzie zlot

Rozumiem na dziś planów brak ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.