Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pelex może Ty - żeby zakończyć pasję psujących sie A4 :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Panowie ,

Chyba dzisiaj bogowie sa dla nas laskawi z pogoda :> wczoraj w krakowie pizgalo dosc niestety. Mi sie udalo na pseuda "drodze szybkiego ruchu" (A4) osiagnac 240km/h (w 5 osob na pokladzie i troche w bagazniku) , niestety niebylo opcji na wiecej - tylko 2 pasy i zawsze ktos musial wyjechac , albo cholerne remonty , jeden po drugim i jeszcze za to kase pobieraja - paranoja.

Pelex - jak chcesz to mozesz sie zabrac ze mna , zapraszam , paliwo na moj koszt :th: hehe - jak cos pisz na PW , podam ci numer kom.

Ja jak zwykle bede spozniony dzis , tak kolo 19 sie zjawie , wczesniej z pracy urwac sie nie moge , rozumiem ze grill dzisiaj -pewna opcja ?? jak kazdy cos przywozi - to ja wezme ketchup :> tyllko nie gascie go przed ta 19 !! :)

Opublikowano
  • Autor

Jak wam się podoba , co o niej myślicie ?

wiem wiem silnik to tylko 2.0 i bez Q

Ale prawdziwy s-line , wypas konkret i wstępnie autko sprawdziłem , wszystko jest pewne i się zgadza z ks. serwisową - jakie Wasze zdanie ?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8452542

zajeebioza

chociaż ten motor mógłby być nieco większy

wiem wiem - ale jakby to było 3.0Q ( taki jaki bym chciał ) to cena byłaby 100 tyś

Opublikowano

Ale prawdziwy s-line , wypas konkret i wstępnie autko sprawdziłem , wszystko jest pewne i się zgadza z ks. serwisową - jakie Wasze zdanie ?

Fajna :mysli: tylko dla mnie na razie cena kosmos :wink4: ale autko wygląda konkretnie :good:

No i właśnie przez takich spamerów te strony tak szybko idą :decayed: nic tylko piszecie piszecie i piszecie :polew: :polew:

Ps. Ja się jak zwykle spóźnię to gdzie mam was szukać za norauto czy za decathlonem :?:

podążaj za dymem

:decayed: :decayed: :decayed:

a jak nie będzie dymu to szukaj wozów straży pożarnej :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: a jak ich w ogóle nie będzie to zadzwonię na wytrzeźwiałkę może się znajdą :decayed:

Dobra spadam na standardowy kursik i jakbym nie miał dziś dostępu do forum to do zobaczenia wieczorem :hi:

Opublikowano
  • Autor

no kris - gratki V-max, jak jest odpowiednia pojemność to i 240 nie problem :)

Opublikowano

zajeebioza

chociaż ten motor mógłby być nieco większy

wiem wiem - ale jakby to było 3.0Q ( taki jaki bym chciał ) to cena byłaby 100 tyś

qfa jakbym nie miał długów to bym łyknął ten egzemplarz

bo jest zajebiaszczy

i myślę że ten motor chyba daje radę tej budzie??

Opublikowano
  • Autor

A czy na moim miejscu, mając moje B6 myśleliśbyście nad wymianą na ta właśnie A6 - czy NIGDY W ŻYCIU :) - tak z ręką na sercu panowie ( postawcie się na moim miesjcu )

Opublikowano
no kris - gratki V-max, jak jest odpowiednia pojemność to i 240 nie problem

hehe , tylko ze to nie byla V-max :tongue4: poszedlby wiecej , tylko nie bylo mozliwosci , no i te 5 osob na pokladzie ....

tylko ze przy 225km/h zaczal dobiegac szum powietrza do srodka od strony szyby kierowcy, chyba te gumy-uszczelki juz tyle nie wytrzymuja :cool1:

Opublikowano
  • Autor

za 5 tyś zł mógłbym mieć 200 kucy w niej ( już temat wczoraj obgadałem )

Opublikowano
A czy na moim miejscu, mając moje B6 myśleliśbyście nad wymianą na ta właśnie A6 - czy NIGDY W ŻYCIU - tak z ręką na sercu panowie ( postawcie się na moim miesjcu )

szczerze - chyba bym to olal , narazie masz B6 na dosc wypasie , co prawda niewiem jak juz dlugo i czy sie autko poprostu nie znudzilo - bo i tak bywa , ale bym jeszcze sobie nim posmigal i dozbieral na A6 3.0Q , zeby pozniej sie nie wq..ać , ze za "wolny" albo cos , albo poprostu jakis taki niedosyt.jak juz wydawac tyle kasy to lepiej ciut poczekac , dozbierac i kupic kolejny wypas :decayed: a w miedzy czasie jakies konkret wakacje :naughty:- moje skromne zdanie

Opublikowano
  • Autor

no dzięki kris - mądrze i trzeźwo gadasz

To samo moja żonka stwierdziłą - jak jej fure pokazałem to stwierdziła "poco nam taka wolna krowa" mieliśmy zminić na coś sportowego za 2 lata - takie były jej słowa heheeh, chodziło o A5 lub S3 sportback

A6 w sumie nigdy nie chodziło nam po głowie tylko ta mnie jakoś tak przypadkiem zauroczyła.

Mam nadzieje że dizęki Wam szybko o niej zapomnę :decayed:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 09:54_________________________________________________bo niekiedy jak się człowiek na coś napali to gorzej niż małe dziecko :)

Opublikowano

A czy na moim miejscu, mając moje B6 myśleliśbyście nad wymianą na ta właśnie A6 - czy NIGDY W ŻYCIU :) - tak z ręką na sercu panowie ( postawcie się na moim miesjcu )

no tu bym się zastanawiał

szkoda by mi było tej wypieszczonej B6

i wolałbym zaczekać i dozbierać kasiorę na coś konkretniejszego

no chyba że bardzo zależy ci na tym żeby mieć jak najmłodsze autko

bo jeśli tak to proponuję Ci Dacie Logan kombii :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

będzie nówka i jeszcze ci szmal zostanie

:decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 09:58_________________________________________________

no dzięki kris - mądrze i trzeźwo gadasz

To samo moja żonka stwierdziłą - jak jej fure pokazałem to stwierdziła "poco nam taka wolna krowa" mieliśmy zminić na coś sportowego za 2 lata - takie były jej słowa heheeh, chodziło o A5 lub S3 sportback

A6 w sumie nigdy nie chodziło nam po głowie tylko ta mnie jakoś tak przypadkiem zauroczyła.

Mam nadzieje że dizęki Wam szybko o niej zapomnę :decayed:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 09:54_________________________________________________bo niekiedy jak się człowiek na coś napali to gorzej niż małe dziecko :)

Mirek opanuj emocje

z takiego szlachetnego rocznika jesteś :kox:

panuj nad sobą zbieraj szmal na A6 3.0Q

Opublikowano
  • Autor

jak już mam dalej zbierać szmal to napwno nie na A6 - no chyba że takie

http://moto.allegro.pl/item615609578_jak_nowa_audi_a6_3_0_tdi_quattro_s_line_fullllll.html

tak jak moja żonka powiedziała " zbieramy na A5/S3 - tylko jak se pomyśle kiedy mnie będzie na nie stać - to mi sie czekać nie chce :decayed:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item615609578_jak_nowa_audi_a6_3_0_tdi_quattro_s_line_fullllll.html

tak jak moja żonka powiedziała " zbieramy na A5/S3 - tylko jak se pomyśle kiedy mnie będzie na nie stać - to mi sie czekać nie chce :decayed:

no to jak masz już te 75000pln

to te 25000 do bożego narodzenia dozbierasz

Opublikowano
  • Autor

mam 20 a 50 zamrożone w B6 :)

Opublikowano

no , ten to prawdziwy miodas , wiec jak sam widzisz , lepiej poczekac , dolozyc i sie cieszyc w pelni :)

Opublikowano
  • Autor

aaaaa sorki mam 19.920zł ( zapomniałem że piwa kupiłem )+ 50 tyś zamrozone w B6[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 10:23_________________________________________________

no , ten to prawdziwy miodas , wiec jak sam widzisz , lepiej poczekac , dolozyc i sie cieszyc w pelni :)

i tak też zrobię - AMEN :wink4::good:

Opublikowano

Miron a Twoja Małżonka to taka Audi-maniaczka jak TY??????????

SZACUN :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

tak to już jest - przesiąkła tym klimatem i tym forum po tylu latach, jak przebywa w towarzystwie gdzie non stop czy chce czy nie musi słuchać o audi to tak potem jest - teraz niechcący ma większą wiedze niż niejeden facet ( chodzi o rozpoznawalność modeli i wersji ).

wie że to moja pasja i nigdy mi w tym nie przeszkadzała, mało tego często mam luz z tego tytułu - zresztą co ma narzekać - na zloty śmigamy współnie a jak zmieniamy fure to przynajmniej zawsze ma pewność że będzie to autko godne uwagi a nie jakiś kit[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 10:33_________________________________________________a pozatym co ma jej nie pasić - któa z kobitek nie chciałaby się wozić audi :decayed: może byłoby inaczej gdybym był w klubie fiata CC :decayed:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 10:34_________________________________________________Piterra moja żonka chyba woli mi dać spokój, bo myśli że lepiej jak się zajmuje audicami niż d*pami - tylko ona nie wie że ja to umiem pogodzić i jedno nie wyklucza drugiego :polew: :polew:

Opublikowano

tak to już jest - przesiąkła tym klimatem i tym forum po tylu latach, jak przebywa w towarzystwie gdzie non stop czy chce czy nie musi słuchać o audi to tak potem jest - teraz niechcący ma większą wiedze niż niejeden facet ( chodzi o rozpoznawalność modeli i wersji ).

wie że to moja pasja i nigdy mi w tym nie przeszkadzała, mało tego często mam luz z tego tytułu - zresztą co ma narzekać - na zloty śmigamy współnie a jak zmieniamy fure to przynajmniej zawsze ma pewność że będzie to autko godne uwagi a nie jakiś kit[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 10:33_________________________________________________a pozatym co ma jej nie pasić - któa z kobitek nie chciałaby się wozić audi :decayed: może byłoby inaczej gdybym był w klubie fiata CC :decayed:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 10:34_________________________________________________Piterra moja żonka chyba woli mi dać spokój, bo myśli że lepiej jak się zajmuje audicami niż d*pami - tylko ona nie wie że ja to umiem pogodzić i jedno nie wyklucza drugiego :polew: :polew:

no tak d*py + fury tego nie ga się rozdzielić :kox: :kox: :decayed: :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.