Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

kurcze coś tu cicho dzisiaj jak na piatek - ciekawe ilu nas będzie :mysli:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no mnie niestety nie będzie

a szkoda

Opublikowano

no a w dodatku nikt się nie deklaruje... Niewiem ile wusztu kupić :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

krolu to Ty chcesz kiełbache dla wszystkich kupować ? - myślałemże każdy swoją porcje zabiera, a jak jeden ma kupować wszystko to trzeba na miejscu zbiórke kasy zrobić bo co byłoby potrzebne ( węgiel drzewny, rozpałka, kiełbacha , pieczywo , tacki , ketchup+musztarda i może jeszcze jakieś pierdoły )

Opublikowano

Miron a Twoja Małżonka to taka Audi-maniaczka jak TY??????????

SZACUN :notworthy:

tak to już jest - przesiąkła tym klimatem i tym forum po tylu latach, jak przebywa w towarzystwie gdzie non stop czy chce czy nie musi słuchać o audi to tak potem jest - teraz niechcący ma większą wiedze niż niejeden facet ( chodzi o rozpoznawalność modeli i wersji ).

wie że to moja pasja i nigdy mi w tym nie przeszkadzała, mało tego często mam luz z tego tytułu - zresztą co ma narzekać - na zloty śmigamy współnie a jak zmieniamy fure to przynajmniej zawsze ma pewność że będzie to autko godne uwagi a nie jakiś kit[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 10:33_________________________________________________a pozatym co ma jej nie pasić - któa z kobitek nie chciałaby się wozić audi :decayed: może byłoby inaczej gdybym był w klubie fiata CC :decayed:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 10:34_________________________________________________Piterra moja żonka chyba woli mi dać spokój, bo myśli że lepiej jak się zajmuje audicami niż d*pami - tylko ona nie wie że ja to umiem pogodzić i jedno nie wyklucza drugiego :polew: :polew:

to się uśmiałem z rana.... :polew: :polew: :polew:

Miron widzę że mamy podobne podejście :decayed::dance2:

Dzień Dobry wszystkim :hi:

Opublikowano

No ja bede , przynajmniej powinienem byc :) a ze cicho - to fakt , zawsze przy piatku wieksze ozywienie bylo

no a w dodatku nikt się nie deklaruje... Niewiem ile wusztu kupić
- to mam swojego zapasu nie przywozic ?? :tongue4:

Siemka SoMeS :hi:

Opublikowano
  • Autor

Bo jak tak każdy przyniesie coś - bez ustalenia, to na miejscu może się okazać że 3 osoby kupiły kiełbaski dla wszystkich a pieczywa nikt :polew:

zresztą sklep mamy na miejscu to się kupi czego bedzie brakowało[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 11:06_________________________________________________

No ja bede , przynajmniej powinienem byc :) a ze cicho - to fakt , zawsze przy piatku wieksze ozywienie bylo

no a w dodatku nikt się nie deklaruje... Niewiem ile wusztu kupić
- to mam swojego zapasu nie przywozic ?? :tongue4:

Siemka SoMeS :hi:

nie nie przywoź - wystarczy jak kupisz 50 kajzerek :polew:

Opublikowano

To umówmy się jakoś, nie wiem co robić... i co kupić w końcu ?

Opublikowano
  • Autor

To umówmy się jakoś, nie wiem co robić... i co kupić w końcu ?

umówcie się jakoś - ja za niedługo spadam z neta

albo inaczej - nic nie kupować na miejscu zbiorą się ludzie, policzy sie ilu nas jest, zbiórka kasy i zanim się ogień rozpali 2 osoby wyskoczą i zrobia zakupy ( 4 rzeczy do koszyka i za 10 min są spowrotem ) :)[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 11:15_________________________________________________i po problemie macie :wink4:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 11:17_________________________________________________Kris zapisz sobie do mnie tel. wrazie gdybyśmy się gdzieś przemieszczali

Opublikowano

mnie niestety na 99% nie będzie więc macie conajmniej z 6 kiełbasek mniej do kupienia :polew:

Opublikowano
  • Autor

acha i niech każdy zabierze jakieś drobniaki ( 10 zł ) żeby w razie zbiórki kasy co drugi nie wyskoczył z banknotem 100 lub 50 zł bo kto będzie biegał rozmieniać :decayed:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 11:20_________________________________________________

mnie niestety na 99% nie będzie więc macie conajmniej z 6 kiełbasek mniej do kupienia :polew:

:decayed:

a nie wyglądasz :decayed:

Opublikowano

siemacie no ja choć z pokrzywionym kregosłupem ale bede

Opublikowano

nie znasz moich możliwości :gwizdanie: na mase :laghing2:

Opublikowano

Jak kupisz tyle wusztu ile masz koni to powinno styknąć :wink4: Najwyżej się zamrozi jak Mirona kase i zostanie na tego większego grilla :polew:

Opublikowano
Kris zapisz sobie do mnie tel. wrazie gdybyśmy się gdzieś przemieszczali
-- ty mi na ost spocie dzowniles w sprawie wlaczenia swiatel ?? jesli tak , to numer mam juz od pierwszego mojego spota - jak niewiedzialem czy arena czy forum :)
albo inaczej - nic nie kupować na miejscu zbiorą się ludzie, policzy sie ilu nas jest, zbiórka kasy i zanim się ogień rozpali 2 osoby wyskoczą i zrobia zakupy ( 4 rzeczy do koszyka i za 10 min są spowrotem )
:thumbup: pomysl , bo wiadomo - ze i tak kazdy zjawi sie o innej godzinie , wiec jakbyscie mieli czekac tylko na mnie z powodu kajzerek , to mozecie z glodu pasc :)
Opublikowano
  • Autor

Jak kupisz tyle wusztu ile masz koni to powinno styknąć :wink4: Najwyżej się zamrozi jak Mirona kase i zostanie na tego większego grilla :polew:

:polew:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 11:25_________________________________________________

Kris zapisz sobie do mnie tel. wrazie gdybyśmy się gdzieś przemieszczali
-- ty mi na ost spocie dzowniles w sprawie wlaczenia swiatel ?? jesli tak , to numer mam juz od pierwszego mojego spota - jak niewiedzialem czy arena czy forum :)
albo inaczej - nic nie kupować na miejscu zbiorą się ludzie, policzy sie ilu nas jest, zbiórka kasy i zanim się ogień rozpali 2 osoby wyskoczą i zrobia zakupy ( 4 rzeczy do koszyka i za 10 min są spowrotem )
:thumbup: pomysl , bo wiadomo - ze i tak kazdy zjawi sie o innej godzinie , wiec jakbyscie mieli czekac tylko na mnie z powodu kajzerek , to mozecie z glodu pasc :)

to nie ja dzwoniłem[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 11:27_________________________________________________

siemacie no ja choć z pokrzywionym kregosłupem ale bede

:good:

skoro masz coś z kręgosłupem i np. nie potrafisz się wyprostować to sie nawet dobrze składa - będziesz stał przy grillu - przynajmniej nikt zdrowy schylać sie nie będzie musiał :decayed::polew:

[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 11:28_________________________________________________a ja dziś bedę brudnym autkiem :tongue4:

Opublikowano

no to ok, ja biore grila + węgiel reszte sie na miejscu zorganizuje

eeeeeeeeeeeeeee:

Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 11:31_________________________________________________

Moje autko też już się stało żywą legendą - wszyscy o nim non stop mówią :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Miron - juz sobie twój zapisałem , mam nadzieje ze ten na stronie tytuowej jest nadal aktualny , jakby co to bede dzwonil. wyslalem ci na PW info z zapytanie , skoro to nie twoj , to moze wiesz czyj ?? niechce go umieszczac w ogolnym watku , bo niewiadomo czy ta osoba by sobie tego zyczyla...

Albo inaczej , kto do mnie dzownil na ostatnim spocie - ze zapomnialem wlaczyc swiatel w Toyocie (tej czerwonej) ??:>

Opublikowano

:polew:

No, co to nie była znów żadna aluzja do tego co ma Krolu pod maską, a tylko prosta szybka kalkulacja :> Jak niektórzy przeliczają na browary to ja na KM :polew:

Opublikowano

No i panowie sie poj..ało wszystko wskazuje że nie spróbuje mironowego sikacza ;( nie składam jeszcze broni ale szanse na dzisiejszego grylla minimalne. W razie czego będe dzwonił gdzie was szukać. Ależ jestem :angry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.