Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać spamowiczów :hi: ja zaraz wyruszam na działke i nawet nie chce mysleć co się dzieje z moja bryką :no:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry z rana :hi:

piterra coś to grzebał przy niuni przy tym garażu?? Przecież audi sie nie psuje :gwizdanie:

Zapisałem sie tez na ogólnopolski :naughty: i nawet moja Ewa chce jechać :) tylko nie bede wracał pewnie do Gliwic tylko dalej nad morze...

Opublikowano

no witam w niedziele pogoda zajefajna takze cza sie gdzies przemiescic z chaty a kregoslup nie odpuszcza tez zapisalem sie na zlocik ogólnopolski i musze powiedziec ze to moja miala wielka w tym zasluge takze zalapala bakcyla z tym moim marzeniem jakim jest a4

Opublikowano

Pany ale jedzieta z tymi postami :gwizdanie:

Ja właśnie przeglądam całe forum co ciekawego przez ten tydzień było.Na okrągło ten remont i nie ma kiedy w tygodniu tu zajrzeć.Od groma roboty a jeszcze dużo zostało do zrobienia. :gwizdanie:

Dziś wolne więc później trza się jakoś zrelaksować.Pozdrowionka.

Opublikowano

no to gratulacje SomeS :good: w takim razie widzimy się w piątek :tongue4:

tutaj wszyscy zapewne śpią, a ja dalej latam i szukam po necie :polew:

znów mam mało, ciągle musze ładować kase w autko, teraz przyszła pora na wnętrze :polew: Miro wczoraj mi smaka narobił PAKIETEM OŚWIETLENIE i lampki już zamówione, co prawda tylko pod nogi ale zawsze coś :>

chodzi mi jeszcze pewien plan po głowie, ale niewiem czy nie przesadzę :polew: :polew: :polew: podzielę się wizją mojego pomysłu na spociku, no bo jako świeżak muszę się wkupić w łaski Elyty :decayed::polew:

dobra, dosyć picia na dziś, trzeba iść spać i po nabiciu kolejnego posta wkońcu opuścić allegro i A4-KLUB.PL :naughty:

D O B R A N O C S P A M O W I C Z E :polew:

Pucek to chyba masz tą samą chorobę co ja.... :polew: qtfa każda wolna złotówka leci w auto :gwizdanie: ciekawe czy to uleczalne jest :kox: :kox:

Opublikowano

Ehh to nie tylko Wy macie taką chorobę, ja co zmienie auto to sobie mówie że nic ekstra do niego nie wsadzam no i że już nigdy gleby w aucie ale po jakimś czasie mi to mija i złocisze lecą w auto.

Opublikowano

no tak tak tylko jak skończe swój plan to liczba złotówek włożonych w auto zrówna się z ceną za jaką je kupiłem :polew:

Opublikowano

Ja w domu chory umieram... przeziębiony :sick3:

Tak przeziębiony :chytry: trzeba było tego gołębia zostawić :decayed:

Witam wszystkich :hi:

Opublikowano

Witam Witam :>

tak to jest, jak raz spróbujesz to już się od tego nie uwolnisz :wink4:

ja już miałem nic nie rezać a jednak, chciałbym jeszcze TYLKO :polew: kubły i kiera S4 albo coś podobnego :> najwyżej przy sprzedaży zamnienie na ori :)

przejde dzisiaj się do kina na Szybko i Wściekle obadać jakie to jest:)

Królu, no widzisz, gołąg był nie świeży :polew:

Opublikowano

Królu, no widzisz, gołąg był nie świeży :polew:

:polew::good::decayed:

Widzę że na letni jadą 4 osoby od nas :> ładniusio :naughty:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 15:08_________________________________________________Miron płytka pierwsza klasa :good: ciekawi mnie jakość nagrania bo jest naprawdę niespotykana musiało być śmignięte na konkretnym sprzęciku co bo dawno nie słyszałem płyty "nagranej" w takiej jakości tylko się musiałem nakombinować żeby ją przegrać :)

Opublikowano

witam :hi:

co za płytkę macie? :kox: też chcę :decayed:

wrzucam fotkę na szybko dziś zrobioną pod interem :>

e1943ca2854e4339m.jpg

btw.. kto miał mi załatwić maskownice na głośnik? :naughty: w poniedziałek cd rezania.... :gwizdanie:

Opublikowano

co za płytkę macie? :kox: też chcę :decayed:

Tajemnica forum :naughty::decayed:

btw.. kto miał mi załatwić maskownice na głośnik?

Ja :) ale ciężko będzie nic konkretnego nie ma a reszta to standardowe "siatki" :(

Opublikowano

kurde szkoda... :confused4:

pozostaje mi jeździć i szukać :wallbash:

Opublikowano

Ehhh ten gołąb :kox:

Opublikowano

A jednak :tongue4::decayed: tak że niby wszystkich wyprzedził i skręcił w prawo a potem pewnie na rondzie zawrócił :tongue4:

Somes ciężko będzie ci coś takiego znaleźć jak chcesz na upartego to poszukaj w dobrych firmowych sklepach ze sprzętem Car-audio ale tam pewnie ładnie zabulisz za coś takiego

Opublikowano

SoMeS a ile dałeś za zderzak przód? i czy miałeś pod kolor ?

Opublikowano

A Krolu tak w ogóle to zajebiaszczy masz opis :good:

Opublikowano

A Krolu tak w ogóle to zajebiaszczy masz opis :good:

Guru taka prawda - zawsze wszyscy o mnie mową (aha ta moja skromność) :gwizdanie:

Opublikowano

Hehe :)[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 17:47_________________________________________________Dobra panowie trzeba się zebrać na jakiegoś browarka w taki piękny kończący się dzień :naughty: do zobaczenia (a w zasadzie usłyszenia a najbardziej to popisania :gwizdanie:) wieczorkiem :hi:

Opublikowano

SoMeS a ile dałeś za zderzak przód? i czy miałeś pod kolor ?

za zderzak kompletny dałem 400-500zł (teraz nie pamiętam) z kratkami dokładką i belką :mysli:

i był pod kolor... zielony :tongue4:

A jednak :tongue4::decayed: tak że niby wszystkich wyprzedził i skręcił w prawo a potem pewnie na rondzie zawrócił :tongue4:

Somes ciężko będzie ci coś takiego znaleźć jak chcesz na upartego to poszukaj w dobrych firmowych sklepach ze sprzętem Car-audio ale tam pewnie ładnie zabulisz za coś takiego

ma być! hehe nie chcę czegoś co mi się nie podoba więc będę szukał :gwizdanie:

poszukam poszukam... pewnie u skalika będzie... ale nie chce mi się tam jechać :decayed:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 18:00_________________________________________________P.S. Dzisiaj mój dupowóz nową sesję miał :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.