Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

krolu nie ty jeden poginasz na stalówkach, miałem coś kupić w alumunim ale skończyło sie na tym że w piątek na szybciora zakładałem letnie na stalówki i teraz mnie to już wisi a co bede lansował nową modę STALÓWKI GÓRĄ zwłaszcza te lekko podrdzewiałe :decayed:

Teraz mam kapcie 185/65/15 wiem że troche przymaławe ale zato furka choć troche szybciej sie zbiera

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Krolu bierz jak darmo dają :decayed:

Opublikowano

Jesli chodzi o zmiany to moc to oczywiście podstawa - czekamy do połowy maja...

Ale z wyglądem też bym coś zrobił... chociaż te felgi...

Lamp napewno nie zmeinię...

A autkiem to pojeżdzę chyba jeszcze z 2-3 lata...

A co do rozstawu śrub to sprawdzę...

Opublikowano

krolu jak chcesz coś z wyglądem zrobić to ja mam na zbyciu dokładkę przedniego zderzaka i agresywne brewki :naughty:

nie ma co sprawdzac musisz miec 5x112

Opublikowano
  • Autor

Krolu jak 2-3 lata - to coś tam możesz sobie porezać tylko z głową - bo ładowanie większej kasy niema sensu, ale co tam uda Ci się za fajna kasę dorwać, to możesz wymienić - ogólnie felunek to podstawa no i światełka ma się rozumieć :wink4:

Opublikowano

królu napewno masz 5 x 112 bo tak ten typ ma!

felgi jak już minimum 16'', jak już zapodasz moc, to pamiętaj że alu musi być następne, spalisz podczas ruszania te małe gówienka :polew:

i światełka przednie też bym zmienił - teraz jestem tego pewien bo na zwykłych żarówkach poprawa w świeceniu jest mega, a na HID to już wogule, miodzik

tył masz I lift więc ujdzie :)

kierunki boczne białe - mogę darować za zimnego Żywca i też to w wyglądzie poprawi ale te kołpaki straszą, ja bym jeździł BEZ :naughty:

Opublikowano

...teraz jestem tego pewien bo na zwykłych żarówkach poprawa w świeceniu jest mega, a na HID to już wogule, miodzik

zobaczymy co powiesz podczas jazdy w dzeszczu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

...teraz jestem tego pewien bo na zwykłych żarówkach poprawa w świeceniu jest mega, a na HID to już wogule, miodzik

też powinno być lepiej niż na serii

Opublikowano

nie nadażam pisac odpowiedzi, bo coś napisze to są kolejne nowe... :D

Opublikowano
  • Autor

:decayed::)

Opublikowano

Ja miałem tą nieprzyjemność jechania pociemku w deszczu z Hidami(co prawda nie było to :audi: ) ale powiem szczerze że kaplica była. Może coś mam ze wzrokiem a może zależy to od temperatury żarnika tamte mocno o fiolet zahaczały

Opublikowano
  • Autor

ja jak mam okazje jechać corsą w nocy to jestem zadowolony z jakości światła

Opublikowano

i tak ma być trza bielsko przegonić

ja jak mam okazje jechać corsą w nocy to jestem zadowolony z jakości światła

a co masz w corsie też zenony ??
Opublikowano

Sparki, w deszczu napewno będzie lepiej niż na ori, teraz świeci raz lepiej, ja nie mam hid 8000k tylko 7000k i założe się o flaszke że będzie lepiej!

no więc jak :naughty:?

Sprarki pewnie ten hid był 8000K, on fajnie wygląda i na tym się kończy i tutaj się zgodze że na nim nic nie widać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

cicho sparki :wink4:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 14:39_________________________________________________

nie wiedziałeś ? już ponad rok - 6000 i swiecą bosko

Opublikowano

hmmmmmm HID-> nic mi to nie mówi, ale świateł nie chce zmeinić, jak już to na zespolone i tyle bez żadnych xenonów ani pseudo ksenonów...

Za żywca to chyba rozsądna cena chętnie wezmnę :) zobaczyny o ile to odmłodzi moją furę ;P

Felgi, żal mi tych nowych oponek, pozatym lubie komfort... nie wiem jak to na 17' będzie...

Majki ma fajne felgi(16'), zobaczymy jak z ceną :gwizdanie:

Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy:

Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

NOSZ KU....A

Opublikowano

Witam! :hi:

Krolu ja mam do ciebie typ:

Silnik:

-wtryski

-program

W 2200-2500zł się zmieścisz.

Body:

Jeśli chodzi o światła to kupujesz zwykłe lampy soczewkowe Depo(nówka sztuka 250zł), które mają homologacje i są przystosowane do żarówki xenon(uwaga! -może to dziwne, ale oryginalne soczewy Valeo H7 nie mają homologacji na xenon) do tego dokładasz zestaw HID za ~300zł i masz piękny xenon- poprawa widoczności a co za tym idzie bezpieczenstwo. za 800zł masz xenonowe lampy.

Koła:

Najlepiej jak już będziesz miał chipa to założyć alu 16" z oponą 205/55/16, bo na tych twoich kołach będziesz się ślizgał. Zawiechy bym nie ruszał, bo przy tej mocy jaką będziesz miał nie jest to niezbędne, a komfort na tych 16-tkach się nie pogorszy. Jak ci się uda to kupisz fele już z oponami 1500-2000zł.

Razem ~5000zł.

powinieneś się więc zastanowić czy coś wogóle ruszać, czy jeździć tak jak jest.

Opublikowano
  • Autor

Dobrze Ci to Gregor skalkulował - teraz masz jasny obraz :good:

Opublikowano

cicho sparki :wink4:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 14:39_________________________________________________

nie wiedziałeś ? już ponad rok - 6000 i swiecą bosko

w takim razie ja ślepy jestem albo zapomniałem okularów przeciwsłonecznych sciągnąć :decayed:

Opublikowano

Sparki, ja nie wiem co ty masz za doświadczenia z xenonem, bo ja mam miałem zwykłe soczewki i świeciły tak sobie, a w deszczu to już tragedia była, jak asfalt zmoknie to robi się czarny i nie odbija wogóle światła. Dołożyłem zestaw HID i świeci to nieporównywalnie o wiele lepiej w porównaniu ze zwykłą lampą żarówkową. Obojętnie czy w deszczu czy na suchej nawierzchni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.