Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O fajna stronka jeszcze na nią nie trafiłem nigdy :good:

:wallbash: :wallbash: Ku...wa znowu spać nie będę :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to się podzieliłem z biurkiem i panelami na podłodze :decayed

Zamiłowanie takie a mam okazję pracować na sprzęcie za prawie 60 koła (ze stowarzyszenia) i mogę robić to co lubię z pełną profeską a nie odp.....lać manianę na byle czym (i jeszcze jest z tego kasa :decayed:)[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:28_________________________________________________Ja to się powinienem jeszcze na jakimś forum muzycznym zapisać ale wtedy już nie miałbym czasu się nawet po du..e podrapać chyba :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:31_________________________________________________

Ku....wa mać ja pie....dole no jasny ch..j mnie trafi :rant: wylałem se piwo :disgust: ide po drugie

bo jak sie oglada forum to sie piva nie pije :tongue4:

byś sie podzielił cfaniaczku :cool1:

No to się podzieliłem z biurkiem i panelami na podłodze :decayed:

aleś mi smaków narobił teraz musze dymać do sklepu :slina:

Opublikowano

tak sparki dawaj dawaj do grupowego zalewania smutków :polew::naughty:

Opublikowano

Ech chciałem coś napisać ale cały czas mi wyskakuje

Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

:wallbash::decayed:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:45_________________________________________________

A widzisz bo to zawsze w domu powinno być w razie czego :decayed:

o udało się napisać :kox:

Opublikowano

tak siedzę i piję to piwko i wpadłem na genialny pomysł :decayed:

a jak bym tak obciął ori sprężyny o kawałek zwoja? jak to się ma w praktyce? :kox:

Opublikowano

Ech chciałem coś napisać ale cały czas mi wyskakuje

Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

:wallbash::decayed:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:45_________________________________________________

A widzisz bo to zawsze w domu powinno być w razie czego :decayed:

o udało się napisać :kox:

uwierz mi, w tym domu pivo traci date ważności w przeciągu 24h wiec sam rozumiesz ale sie nie da :decayed:

PS zdrówko

Opublikowano

tak siedzę i piję to piwko i wpadłem na genialny pomysł :decayed:

a jak bym tak obciął ori sprężyny o kawałek zwoja? jak to się ma w praktyce? :kox:

Szkoda amorów

Opublikowano

no ale to jak bym naciągnął jakieś obniżane na nie to na to samo by chyba wyszło.... one i tak już w za dobrym stanie nie są raczej :mysli:

Opublikowano

uwierz mi ale w tym domu pivo traci date ważności w przeciągu 24h wiec sam rozumiesz ale sie nie da :decayed:

PS zdrówko

To ty powinieneś się podpiąć rurociągiem do jakiegoś browaru :naughty:

a no zdrówko :drinks:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:54_________________________________________________

no ale to jak bym naciągnął jakieś obniżane na nie to na to samo by chyba wyszło.... one i tak już w za dobrym stanie nie są raczej :mysli:

Może by zdało egzamin ale tak głęboko to w tym nie siedzę

Musisz pogadać z kimś z Rybnika oni tam wiedzą co i jak :polew::naughty:

Opublikowano

hmm... wypowiadać się tu!!! bo jeżeli nie ma przeciwskazań to jutro odpalam kątówke :kox:

Opublikowano

hmm... wypowiadać się tu!!! bo jeżeli nie ma przeciwskazań to jutro odpalam kątówke :kox:

Tylko wiesz sprężyna to taki kawałek drutu tak poskręcany jakby na walcu a nie to co jest w środku :polew: :polew: :gwizdanie:

Opublikowano

somes wpadaj teraz w piatek na spota pokaze Ci mój zawias jak reflektujesz to ja się chętnie na ori standart zamienie :gwizdanie:

to dobre jest tylko najbliższy browar w tychach jest :confused4:

Opublikowano

somes wpadaj teraz w piatek na spota pokaze Ci mój zawias jak reflektujesz to ja się chętnie na ori standart zamienie :gwizdanie:

E jak kolega przyjedzie w piątek na ori zawiasie to mu VAG-iem obniżymy :naughty:

Opublikowano

oo sparki :gwizdanie:

a co masz za glebe? :naughty:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:00_________________________________________________postaram się nie pokazywać na spocie jak nie będzie gleby ;(

hehe :polew:

Opublikowano

Majki jesteś i się nawet nie przywitasz :baseball:

Pamiętaj że my widzimy wszystko :kox:

Opublikowano

oo sparki :gwizdanie:

a co masz za glebe? :naughty:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:00_________________________________________________postaram się nie pokazywać na spocie jak nie będzie gleby ;(

hehe :polew:

w pierwszym poscie naszego tematu ostatnia fota tuż za furą majkiego jest poje czerwone padło sam oceń jaka to gleba. Ja to widze jako co najmniej -40 na przodzie tył już jest troche wyżej. Taka przyjechała z Rzeszy to są czerwone springi ale żadnych oznaczeń na nich nie znalazłem, ale na przodzie trzy zwoje są sciągnięte i przez to każdy próg zwalniający jest mój :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

guru nie zmieniaj tematu bo ważny on dla mnie jest ;(

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przepraszam już nie będę :embarrassed::polew: :polew:

Opublikowano

sparki podeślij mi jakieś fotki furki na [email protected] byłbym wdzięczny :naughty:

bo tutaj tylko nosek widać że siedzi a domyślam się ża fajnie więc muszę to szybko zobaczyć :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:07_________________________________________________guru mam nadzieję :rant::polew:

Opublikowano

guru mam nadzieję :rant::polew:

;( :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.