Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Qrna chciałbym zobaczyć tą zmiane springów pod areną ale niestety w bieszczady jade w piątek nad ranem i mnie nie bedzie :(

A może panowie vagiem vagiem tą glebe :gwizdanie:

vagiem to ja bede klime razem z piterra odszczurzał

no kurka zanim posta napisze to już nieaktualny jest

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Qrna chciałbym zobaczyć tą zmiane springów pod areną ale niestety w bieszczady jade w piątek nad ranem i mnie nie bedzie :(

Co do zmiany przez nas na spocie to nie będzie co oglądać chyba że masz kamerę do zdjęć po klatkowych

Opublikowano

mój ojciec ma lawete :naughty:

hehe ok nie straszę was już :polew: :polew: :polew:

Sparki ja mam 2 takie myki :kox:

ok spadam do apteki.. po moją... i oblukać sparkowóz jak siedzi :naughty:

somes tylko teraz troche zderzak na krawężniku stoi wieć się nie sugeruj :decayed:

Opublikowano

:good::kox:

No bywa :polew: :polew: :decayed:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:26_________________________________________________

somes tylko teraz troche zderzak na krawężniku stoi wieć się nie sugeruj :decayed:

A taki myk zderzak na krawężniku oparty to jak ktoś ruszy to zaraz słyszysz co :decayed:

Opublikowano

:good::kox:

No bywa :polew: :polew: :decayed:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:26_________________________________________________

A taki myk zderzak na krawężniku oparty to jak ktoś ruszy to zaraz słyszysz co :decayed:

no ba takiego zabezpieczenia to nikt nie ma :kox:

Opublikowano

No nie :naughty:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:30_________________________________________________Coś się cicho nagle zrobiło co to reszta wysiadła czy klawiatury im padły :decayed:

Opublikowano

zara bede komentował na bieżąco jak somes moją fure oglada

myślicie że sie przestraszy jak krzykne z okna ZŁODZIEJ k..VA JA CIĘ ZAP..RDOLĘ ?? decayed

Opublikowano

myślicie że sie przestraszy jak krzykne z okna ZŁODZIEJ k..VA JA CIĘ ZAP..RDOLĘ ?? decayed

No to może być ciekawy widok :naughty: nastawiaj kamerę i bierz go z zaskoczenia :decayed:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:34_________________________________________________Dobra idę zapalić za 7 minut jestem :kox:

Opublikowano

Ee coś szybko oglądał :gwizdanie: czy mi sie zdawało czy ty masz niebieskie zegary ??

Opublikowano

Guru cicho jest bo odejdziesz na 3 minuty i trzeba kolejne 3min czytać zeby nadąrzyć z tematami :polew:

Siedzie i czytam i popijam zimnego leszka :)

Opublikowano

A tam leszek tyskie lepsze :good:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:41_________________________________________________No coś czuję że osoby które nie były dziś na forum z leksza się mogą zdziwić :decayed:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:42_________________________________________________

Ee coś szybko oglądał :gwizdanie:

Może się bał że będziesz na niego krzyczał :naughty:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:43_________________________________________________Oooo Prezes on-line :)

Biedny pewnie za jakieś 20 minut się odezwie :decayed:

Opublikowano

no fakt prezes zaległości nadrabia a może by tak jeszcze ze str stuknąć a co nie stać nas :gwizdanie:

Opublikowano

Że co że my nie damy rady :naughty::decayed:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:48_________________________________________________Zabrzmiało jak wyzwanie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe co się dzieje z prezesem nie uważacie że już dawno :kox: się nie odzywał :polew: :polew: :decayed:

jestem jestem - patrzę na wszystko z góry - możecie się czuć bezpieczni - ale co wy myślicie że ja tylko na Śląskich będę siedział :disgust::decayed:

Opublikowano

No przez ostanie 2 godziny to nie ma czasu wyskoczyć na inne wątki bo za duże zaległości się zrobią :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Majki i inni - nie piszcie o tym tak ofen ( to miała być taka nasza tajemnica - taki cel ukryty ) wiecie oco chodzi :wink4:

Opublikowano

oho prezes chyba wymiękł bo wziął i zniknął chyba jest na stronie ide po piwo do sklepu :polew: :polew: :polew:

i zaś nieaktualny post ...

Opublikowano

Ale coś szybko dotarłeś do nas przyznaj się że czytałeś co trzeci post :kox:

Opublikowano
  • Autor

Somes jako że jesteś z Knurowa to niema problemu, przy okazji dostaniesz płytkę jak będzie Ci sie podobać :wink4:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:55_________________________________________________

Ale coś szybko dotarłeś do nas przyznaj się że czytałeś co trzeci post :kox:

mam swój sposób czytania postów - inaczej też musiłbym się zwolnić :)[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:56_________________________________________________U mnie też właśnie się Tyskie otwarło - alkoholicy - na żaden letni z Wami nie jadę :tongue4:

Opublikowano

Hehe Miron zrobiłem mały myk jak Ty z Czesterem przy 200 stronie :) i cicho sza z tym naszym małym sekretem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.