Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gregory teraz tego nie sprawdzę bo auto już u mechaniora jest a co do nadmiaru płynu chłodniczego to faktycznie była raz taka sytuacja że kapało mi na asfalt i to właśnie był chyba płyn chłodniczy a nie jakiś inny płyn ustrojowy a już na pewno nie skroplona woda z klimy bo klimka była OFF. Niewiem co mam o tym myśleć, a to co napisałeś na temat paliwa w oleju to też ciekawa sprawa nigdy o czymś takim nie słyszałem ale jak to mówią człowiek całe życie się uczy no i ma szczęście że w śród znajomych ma takich ludzi jak GREGORY :notworthy::wink4: Twoja wiedza jest imponująca :shocked:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gregory a czy Ty nie jesteś tak czasem mechanikiem??? taka wiedza że szok, jak nim nie jesteś to pomyśl nad tym, otworz z Piterra warsztat, Ty dasz wiedze, Piterra narzędzia i zgrabne ręce :>

i Pelex by miał auto sprawne w 100%, zresztą były by same korzyści :wink4:

weekend jest i pustki na forum, idę montować lampki do "pakietu oświetlenie"

Opublikowano

Panowie dramat... ;(

ma ktoś na zbyciu naklejkę klubową bo dzisiaj zniszczyłem zrywając listwę z klapy bagagżnika i polerując po pozostałościach kleju :wallbash:??

:decayed:

Opublikowano

Panowie dramat... ;(

ma ktoś na zbyciu naklejkę klubową bo dzisiaj zniszczyłem zrywając listwę z klapy bagagżnika i polerując po pozostałościach kleju :wallbash:??

możemy sie dogadać

jesli chodzi Ci o tą przeźroczystą

to mam

i miałem nalepiać na szybki ale nie zrobię tego

więc czekam na ofertę

Opublikowano

Panowie dramat... ;(

możemy sie dogadać

jesli chodzi Ci o tą przeźroczystą

to mam

i miałem nalepiać na szybki ale nie zrobię tego

więc czekam na ofertę

1zł ! :naughty:

Opublikowano

sorry ELYTA że mnie nie było ale niestety czasem coś wyskakuje w ostatniej chwili i nie ma bata :wallbash:

a zrobił ktoś fotografie viceprezesa po faceliftingu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zna ktoś może firmę tutaj u nas w okolicach gdzie spawają plastiki? :gwizdanie: PILNE :wallbash:

Opublikowano

Oj słabiutko słabiutko :thumbdown::kox:

Wiem że weekend ale to tym bardziej jest czas żeby zajrzeć na forum :)

Ani nawet prezes się nie odzywa chyba został w tym opolu na spociku do niedzieli :decayed:

Opublikowano

Gregory auto odebrałem zanim zdążyli co kolwiek zrobić kazałem tylko olej odessać do normalnego stanu chociaż to i tak nie ma znaczenia bo chce go wymienić na nowy w trybie natychmiastowym i zobaczymy co se będzie działo czy dalej będzie przybywać mi oleju czy juz nie skoro dziura w dolocie jest juz zatkana to chyba będzie po problemie pozostanie tylko odpowietrzenia układu chłodzenia :mysli: czy masz może jakiś skuteczny sposób na to czy wystarczy wyciągnać tylko ten wężyk z nagrzewnicy i patrzeć jak powietrze ucieka :naughty:

A tak nawiasem mówiąc to niezłą minkę mechanior zrobił jak mu przedstawiłem teorie mojej usterki zaczerpnięta z twojego tekstu oczywiście troszkę sie chłopina zagubił i przyznał mi racje

Opublikowano

zna ktoś może firmę tutaj u nas w okolicach gdzie spawają plastiki? :gwizdanie: PILNE :wallbash:

a co polamales ?? ta nowa dokladke ?

Opublikowano
  • Autor

dobry wecier

Ani nawet prezes się nie odzywa chyba został w tym opolu na spociku do niedzieli

nie do niedzieli a na zawsze - przekonali mnie do EU i właśnie się przenoszę - wpadłem się pożeganać koledzy ;(

Opublikowano

obstawiam że plan nie wypalił, i SomeS chce dać tą dziure zaspawać :polew: zgadłem??? :decayed:

ja wiem gdzie w Rybniku spawają, robią to na miejscu, w normalnych cenach...jak by co :tongue4:

niewiem dlaczego odrazu tego tak nie zrobiłeś, no chyba że przywaliłeś znów w coś i do klejenia jest zderzak :mysli:

jak spadasz na EU to tylko nie koledzy... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jak spadasz na EU to tylko nie koledzy...

:decayed::polew:[br]Dopisany: 09 Maj 2009, 23:30_________________________________________________a tak na poważnie to wypad udany - pogoda dopisała, co chciałem to załatwiłem, z kim miałem to pogadałem.

Miałem tam kilka spraw do załatwienia a ich zlot to była dla mnie okazja że co poniektóre osoby były w jednym miejscu - więc była możliwośc załatwienia kilku prywatnych spraw w jednym czasie :)

A my rozumiem widzimy się za tydzień :naughty:

ile było furek w piątek ?

Opublikowano

witam wszystkich :) byłem już dwa razy u was na spocie , niestety w piątki po południu prawie zawsze jest co robić , bo chciałem przyjeżdżać częściej ;) dlatego najlepszym dniem jest czwartek , bo niby koniec tygodnia , a zawsze to jeszcze tydzień pracujący :D

i mogli byśmy robić spoty łączone z katowicami ;) przykładowo , raz w miesiącu Gliwice wpadają do Katowic , a raz Katowice wpadają do Gliwic. nie wiem czy przejdzie , ale warto rozważyć ;)

Opublikowano

łoooo EU atakuje :naughty:

co do spotów, niewiem czy to przejdzie, mi osobiście niebardzo się to widzi, w Gliwicach jest dobra miejscówka, spokój i nikt do nas nic nie ma, jest gdzie odpalić grilla, miejscówka w sam raz, ale wiadomo że jeśli mi się to średnio widzi, a reszta to zaakceptuje to przez jednego gościa nie przyjmiemy propozycji Keżora...

kombinujcie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wszystko do przejścia - tylko na chwilę obecną nie bardzo widzę "poukładane sprawy" w zlotach SK :wink4: co może to troszke komplikować :)

Opublikowano

łoooo EU atakuje :naughty:

coś trzeba robić :tongue4:

a co do spotów, to wydaje mi sie że wszystko jest poukładane i jak wpadniecie na spot do katowic to nikt was na siłe nie przeciągnie do EU , a wyobraźcie sobie że na EU są tacy sami fani marki jak Wy tylko mają inne ramki pod rejestracje.

Opublikowano
  • Autor

w sumie możemy wpaść - ktoś im musi te ramki pozmieniać :decayed::wink4:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item627613987_atrapa_grill_audi_rs4_rs_4_1994_2001r.html brać...SomeS szukałeś ostatnio :naughty:

odnośnie spotów, napewno by nie przeszło to żeby zmienić z piątku na czwartek, jestem za tym żeby od czasu do czasu gdzieś podjechać do kogoś na spota, np. katowice, czemu nie, ale najlepiej jechać w parę aut bo co to za sens jak z 15 aut które bywają praktycznie co tydzień będzie chciało jechać w sumie 5 autek... lipa zleksza

zobaczymy co na to reszta :)

Opublikowano

Wedlug mnie też fajny pomysł ale ja w piątki a raczej przez cały tydzień zajęty :( nawet teraz w robocie siedze :kwasny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.