Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana terminu naszych spotów nie wchodzi w grę to pewne chyba że z 18-tej na 18:15 :polew: :polew: :polew:

A do Katowic jak najbardziej możemy się wkulać :kox: tak jak Pucek pisał całą ekipą oczywiście

Ja nie mam nic przeciwko :wink4:

Uzbroimy się w naklejki klubowe i po oklejamy im furacze cichaczem :polew:

A jak reszta ELITY się zapatruje ? :mysli:

A ha cześć wszystkim w ten piękny niedzielny poranek gdy za oknem słoneczko i moja furka nawet stoi u mnie a nie u mechanika :polew: i nawet od wczoraj nic się zepsuło (twutwu) zaraz idę sprawdzić olej i płyn w zbiorniku :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja ma do Katowic 10 razy bliżej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 11:46_________________________________________________a w dodatku, jestem tu za młody i nie rozumiem tej całej wojny... EU i PL...

Opublikowano

Ja ma do Katowic 10 razy bliżej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 11:46_________________________________________________a w dodatku, jestem tu za młody i nie rozumiem tej całej wojny... EU i PL...

jakiej wojny :P poprostu jak widzisz rejestracje z ramkami EU to spuszczasz im powietrze hahaahaha taki dowcip

Opublikowano
http://www.clubaudi.ro/audi-a4/ a tym co robimy ? :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

a w dodatku, jestem tu za młody i nie rozumiem tej całej wojny... EU i PL...

No to się ciesz po co się pakować w coś co wcale nie było potrzebne :good:

Zmiana terminu naszych spotów nie wchodzi w grę to pewne chyba że z 18-tej na 18:15 :polew: :polew: :polew:

A do Katowic jak najbardziej możemy się wkulać :kox: tak jak Pucek pisał całą ekipą oczywiście

Ja nie mam nic przeciwko :wink4:

Uzbroimy się w naklejki klubowe i po oklejamy im furacze cichaczem :polew:

A jak reszta ELITY się zapatruje ? :mysli:

Pewnie że możemy podjechać (ja wezmę ramki jak będziecie ich zagadywać :kox:) i też wydaje mi się że zmiana terminu raczej nie wchodzi w grę od początku było w piątek i w zasadzie wszyscy tak przyjęli a to co pierwsze zwykle najlepsze :)

odnośnie spotów, napewno by nie przeszło to żeby zmienić z piątku na czwartek, jestem za tym żeby od czasu do czasu gdzieś podjechać do kogoś na spota, np. katowice, czemu nie, ale najlepiej jechać w parę aut bo co to za sens jak z 15 aut które bywają praktycznie co tydzień będzie chciało jechać w sumie 5 autek... lipa zleksza

zobaczymy co na to reszta :)

Wiesz lipa nie lipa w B-B byliśmy w 6 autek o ile dobrze pamiętam i było fajnie także 5 to chyba jest takie minimum w zasadzie gorzej jak zgłosi się 10 a pojadą 3 :wink4:

łoooo EU atakuje :naughty:

:polew: :polew: :decayed:

co do spotów, niewiem czy to przejdzie, mi osobiście niebardzo się to widzi, w Gliwicach jest dobra miejscówka, spokój i nikt do nas nic nie ma, jest gdzie odpalić grilla, miejscówka w sam raz

:good:

witam wszystkich :)

Witamy witamy :hi:

dobry wecier

Ani nawet prezes się nie odzywa chyba został w tym opolu na spociku do niedzieli

nie do niedzieli a na zawsze - przekonali mnie do EU i właśnie się przenoszę - wpadłem się pożeganać koledzy ;(

:decayed:

:baseball: :baseball: możesz iść tylko zostaw furacza :decayed:

jak spadasz na EU to tylko nie koledzy... :gwizdanie:

:naughty::polew: :polew:

A tak w ogóle to witam wszystkich w tą jak Pelex powiedział piękną niedzielę :hi:

Wiem że z cytatami poleciałem od tyłu do przodu ale już nie chce mi się tego zmieniać :gwizdanie: :>

Opublikowano

Krolu, nie drażnij nas, przeproś ładnie i napisz że oczywiście wolisz jeżdzić duuużo kilometrów do Gliwic bo tam jest najlepsza ekipa :>

jaka wojna, nikt się nigdzie nie bije :tongue4:

Vice a jak tam nosek??? :polew: pochwal się wkońcu co to zrobiłeś :naughty:

Panowie, przejeździłem w tamtym miesiącu 3 baki benzyny:/ liczyłem od 10 do 10 następnego miesiąca, Wy też tyle lejecie czy ja tak wale te kilometry... :mysli:

Opublikowano

No pisałem że impreza się udała :> prawie :decayed:

Opublikowano

Krolu, nie drażnij nas, przeproś ładnie i napisz że oczywiście wolisz jeżdzić duuużo kilometrów do Gliwic bo tam jest najlepsza ekipa :>

Panowie, przejeździłem w tamtym miesiącu 3 baki benzyny:/ liczyłem od 10 do 10 następnego miesiąca, Wy też tyle lejecie czy ja tak wale te kilometry... :mysli:

No dobra :decayed:

Opublikowano

Pucek ty chyba zawsze wybierasz tą dłuższą drogę do celu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

noo Sparki ja nigdzie nie jeżdze a 3 baki paliwa poszły do wiatru, spalanie mam 9,5/10...heh a najlepsze to to że 10.10.2008 wymieniałem olej, dzisiaj sprawdziłem w książce servisowej i już bym powoli musiał wymieniać, zrobiłem 12 tyś km w pół roku :polew: szooook

wszystko przez te spoty...chyba kupie ścigacza z chin i będę WAS odwiedzał :decayed:

teraz na 90 % będę mógł być co tydzień na spotach...Cieszycie się cooo??? :>

Guru to musiała być MEGA IMPREZA :polew:

Opublikowano

Oooojjjj tak :decayed:

Opublikowano

noo Sparki ja nigdzie nie jeżdze a 3 baki paliwa poszły do wiatru, spalanie mam 9,5/10...heh a najlepsze to to że 10.10.2008 wymieniałem olej, dzisiaj sprawdziłem w książce servisowej i już bym powoli musiał wymieniać, zrobiłem 12 tyś km w pół roku :polew: szooook

wszystko przez te spoty...chyba kupie ścigacza z chin i będę WAS odwiedzał :decayed:

teraz na 90 % będę mógł być co tydzień na spotach...Cieszycie się cooo??? :>

ty naszczescie tylko olej musisz wymienic ja robie w 6 miesiecy 20 tys i auto by sie przydalo nowe :(

Opublikowano

siemacie :hi:

a ja odkad sie dowiedzialem ze moj silnik sie pieprzy ograniczylem jazde do minimum tylko zlocik w piatek i starczy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

M@rk to dlaczego nie kupiłeś eLPiGiii??? albo turbo gnojówke?

ja jak narazie wstrzymałem się z myślą o nowym aucie, zbieram kase, a pomyśle dopiero w przyszłym roku, bo jak kupie to napewno coś nowszego, z silnika benzynowego raczej rezygnuje, bo 700 zł miesięcznie na paliwo mi się nie uśmiecha dawać :wink4:

M@rk może byś się przełamał i wpadł teraz w piątek??? :)

Diman - jak się zapali ta czerwona lampka to ograniczysz jazde dopiero wtedy, teraz się nie martw :polew: najlepiej nie czytaj informacji na temat tego pechowego silnika bo potracisz włosy, albo osiwiejesz :naughty:

Opublikowano

Gregory a czy Ty nie jesteś tak czasem mechanikiem???

Hehe, ja nie. Nie jestem mechanikiem, to moje hobby po prostu. Trochę już przeszedłem z moim 1.8T Od przekładki skrzyni, bo moje A4 to kiedyś był automat Tiptronic, do wymiany bloku z powodu pęknięcia.

GREGORY :notworthy::wink4: Twoja wiedza jest imponująca :shocked:

Dzięki Pelex :)

czy masz może jakiś skuteczny sposób na to czy wystarczy wyciągnać tylko ten wężyk z nagrzewnicy i patrzeć jak powietrze ucieka :naughty:

W sumie silniki Audi odpowietrzają się podobnie. Jak zalejesz płynem pusty układ to pozostaw go na godzinę stojąc i nic nie robiąc bo woda za ten czas sama wpłynie wszędzie powoli, a jak ktoś zaleje od razu odpala i na siłę chce odpowietrzyć to czasem nie idzie. Następnie na jednym z węży idących do nagrzewnicy jest dziurka. Trzeba na już pracującym zagrzanym silniku unieść zbiornik wyrównawczy do góry powyżej tego węża z nagrzewnicy, ssunąc ten wąż lekko tak że dziurką będzie poza kołnierzem i z dziurki zacznie prychać powietrze z wodą i jak zacznie płynąć sama woda z tej dziurki bez bąbelków powietrza to z powrotem nasunąć i tyle. Potem przejechać się kawałek aby pompa wody trochę wir zrobiła. Zatrzymać się odkręcić korek zbiorniczka. Jak 3 razy w codziennym użytku zagrzejesz auto i 3 razy wystudzi się do zimnego silnika to powinno się 100% skutecznie odpowietrzyć. Warto podczas tych 3 pierwszych zagrzań zajrzeć pod maskę co się tam dzieje jak silnik się już nagrzeje, bo czasem dzieją się różne cuda.

spalanie mam 9,5/10...heh

Trza było kupić 1.8T miałbyś to samo spalanie :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 15:05_________________________________________________

M@rk to dlaczego nie kupiłeś eLPiGiii??? albo turbo gnojówke?

ja jak narazie wstrzymałem się z myślą o nowym aucie, zbieram kase, a pomyśle dopiero w przyszłym roku, bo jak kupie to napewno coś nowszego, z silnika benzynowego raczej rezygnuje, bo 700 zł miesięcznie na paliwo mi się nie uśmiecha dawać :wink4:

A dlaczego nie 1.8T. Zamontujesz eLPiGi zrobisz samego chipa, będzie to latało wyśmienicie i tanio i będziesz miał nieustannego banana na twarzy :)

Jakby co to mam interfejs do strojenia BRC-Sequent24 i sam stroje swoją instalacje :wink4:

Teraz eLPiGi po 1,50zł , tańsze od wody mieneralnej :naughty::polew:

Opublikowano

załamka :(:(:( mój powrót z pracy zajął mi 1.5 godz gdzie normalnie 30 minut

Zobaczyłem na autostradzie Audi A8 to pomyślałem sobie pokaże mu jak dają rade nasze maleństwa i przegoniłem moją A4 do 210 km/h i siedziałem tej A8 na tyłku aż tu nagle na wysokości Gliwic zamkniętego zjazdu na ul. pszczyńską pokazała się kontrolka układu chłodzenia na czerwono i temp. silnik wzrosłą to 115 stopni . zatrzymałem się powoli odkręcałem korek żeby mi cały płyn nie wywalił w twarz i odczekawszy chwilkę mówię sobie jakoś trzeba dojechać do domu i tak po 500 m zbliżałem się do garażu :(:(::( i gdy temp .wzrastala odkrecalem korek i czekalem jak ochlonie auto i znowu to przodu :evil:

i teraz mi powiedzcie co się mogło stać, pierwszy raz takie coś mi się przytrafiło tym autem a już nie raz śmigałem moja 200 km./h ??? dodam że płynu było FULL , a najgorsze jest to że jakoś dojechałem do domu ale zaczął się wydobywać taki dziwny dźwięk coś jakby świstało i zaczyna mnie to martwić bo dolanie płynu to pikuś ale skąd się pojawił ten świst jak zacząłem jechać ???

P.S

auto w garażu chłodzi się :(:(

Opublikowano

może sie termostat nie otwiera ?

Opublikowano

może sie termostat nie otwiera ?

ale tak nagle sie zj***l ?? jak to mozna sprawdzic ?

Opublikowano

Wygląda raczej na awarię pompy wody lub jej napędu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.