Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TYM CO JADĄ NA OGÓLNOPOLSKI PRZYPOMINAM ŻE KOŃCZY SIĘ POWOLI TERMIN WPŁAT ZALICZEK - WPŁACAĆ PANY WPŁACAĆ[/color

zaliczka prezesie poszla u mnnie takze jest spoko

co do wyjazdu na katowice to jak najbardziej jestem na tak jak cos to z wami lece

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mark wymiana termostatu to moment, robiłem to sam, potrzebujesz klucza nasadkowego 10, jeden zwykły, a drugi taki żebyś doszedł, ciulate miejsce do odkręcenia, wjeżdzasz na kanał i po sprawie, oczywiście nie piszę już że trzeba spuścić płyn :naughty:

ja za termostat WAHLERa czy jakoś tak w IT dałem 35 zł, sprawuje się wyśmienicie, po chwili mam cieplutkie powietrze i temperatura się trzyma, więc poco przepłacać, termostat jest termostatem, ma działać :wink4:

Gregory, conieco słyszałem o tym podatku, ale z tego co pisało na necie to miało to na czymś innym polegać, auto starsze niż rocznik 91 = 3000 zł podatku co rok, auto do 9ciu lat to 500 zł co rok, a młodsze 100 zł

no więc niewiem, co tam znów te darmozjady z wiejskiej wymyślili innego, ja bym ich za jajca powiesił i dał każdemu auto 15 letnie, 3000 zł wypłaty, mały dług do tego i wtedy ich tępy tok myślenia napewno by się zmienił

w którym meejscu jest unas ten termostat, że można to na kanale zrobić ?? bo u kolesie co podałem linka to trzeba cały przód ściągnąć ??

Opublikowano

Mark włazisz do kanału, i patrz po przewodach gumowych które idą z chłodnicy, do takiego plastikowego elementu który jest przykręcony do silnika, na dwóch śrubkach "szóstkach" od dołu od strony kierowcy :) nie musisz ścigać żadnego zderzaka

ps. gdybyś mie mógł dojść do tych śrubek, weź małą końcówke o numerze 10 do grzechotki, załóż na śrubke i do końcówki włóż śrubokręt płaski, ja tak odkręciłem bo jak mówie mało tam jest miejsca

co do wypadu do katowic, jest mi to jedno, ale jak jedziemy w czwartek na katowice, to piątek w Gliwicach odpadam

Opublikowano

Mark włazisz do kanału, i patrz po przewodach gumowych które idą z chłodnicy, do takiego plastikowego elementu który jest przykręcony do silnika, na dwóch śrubkach "szóstkach" od dołu od strony kierowcy :) nie musisz ścigać żadnego zderzaka

ps. gdybyś mie mógł dojść do tych śrubek, weź małą końcówke o numerze 10 do grzechotki, załóż na śrubke i do końcówki włóż śrubokręt płaski, ja tak odkręciłem bo jak mówie mało tam jest miejsca

co do wypadu do katowic, jest mi to jedno, ale jak jedziemy w czwartek na katowice, to piątek w Gliwicach odpadam

ja dokaldnie to samo , moge jechac w czwartek do tych katowic , ale wtedy w piatek odpadam juz tez

p.s a o ktorej w tych katosach wogole jak cos w ten czwartek ??

Opublikowano
  • Autor

Diman czyżby tak Ci się u nas spodobało że się zwolniłeś :polew:

Opublikowano

no jaki ekipa spoko to czemu nie

jest czasu troche bo na miejscu jestem

Opublikowano
  • Autor

No dobra napaleńcy :decayed: widzę że chętnych jest dużo na ten czwartek więc :

Zbiórka na Parkingu przy wjeździe na A4 z ul.Rybnickiej - trasa Gliwice/Rybnik( zapewne wszyscy wiecie o jaki parking chodzi )

godz.18.30

Lista chętnych:

1. Miron78

2. Somes ( jak wytrwa do czwartku z całym autem ) :)

3. Diman ( będzie wykąpany ) :)

4. Keżor ( nowy koleś z SK ) :)

5.

Chęć wyjazdu proszę mi zgłaszać na PW - przynajmniej nie będzie sytuacji że kogoś pomine :)

Opublikowano

Prezes dopisz mnie :decayed:

Opublikowano

to mnie też wpisz na liste :naughty: ja i tak zawsze jestem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to mnie też wpisz na liste :naughty: ja i tak zawsze jestem :wink4:

ale czy Ty będziesz się zbierał na Parkingu w Gliwicach z nami :mysli:

Opublikowano

myślałem że to listy tych co będą :P zawsze to wizualnie więcej :evil:

Opublikowano
  • Autor

:wink4:[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 19:12_________________________________________________No dobra napaleńcy :decayed: widzę że chętnych jest dużo na ten czwartek więc :

Zbiórka na Parkingu przy wjeździe na A4 z ul.Rybnickiej - trasa Gliwice/Rybnik( zapewne wszyscy wiecie o jaki parking chodzi )

godz.18.30

Lista chętnych:

1. Miron78 (miron78 ) :decayed:

2. Somes ( jak wytrwa do czwartku z całym autem ) :)

3. Diman ( będzie wykąpany ) :)

4. Keżor ( jakiś nowy z SK ) :)

5. Pelex ( jak się fura nie rozpadnie ) - sam mi tak napisał

6. Czester (już po urlopie)

7. Krolu ( oblatywacz MPK )

Chęć wyjazdu proszę mi zgłaszać na PW - przynajmniej nie będzie sytuacji że kogoś pomine :)

Opublikowano

:wink4:

wpadło Ci coś do oka?? hehe , nowy koleś ;] Tyś jeszcze A4ki nie miał jak ja już byłem na tym forum :tongue4:

weź tą liste wrzuć do pierwszego post to będzie widoczna na każdej stronie ;)

Opublikowano
  • Autor

niema potrzeby - jak tu się 8 autek nazbiera to i tak będzie sukces :)

Jak Tyś kupował A4 to ja moje już sprzedać chciałem :decayed:

:)

Opublikowano

Pozdrowienia dla klubowicza pracującego na lotnisku Pyrzowice!!!!

Opublikowano
  • Autor

Pozdrowienia dla klubowicza pracującego na lotnisku Pyrzowice!!!!

Już wspominał że kogoś z ładną B6 z naszych widział :)

Opublikowano

M@RK łącze się z tobą w bólu ostatnio tez mnie rozbroiło to co się z moim autem dzieje ale sprawa się zaczyna klarować i już trzeci dzień jeżdżę po odbiorze i nie przybywa już oleju ani nie ubywa płynu chłodniczego więc teoria GREGOREGO jak najbardziej sie potwierdziła :notworthy: :: :notworthy:

A tak wracając do odpowietrzania układu to tak robiłem jak pisałeś Gregory kiedyś jak sam wymieniałem płyn chłodniczy i wtedy faktycznie nie wiele tego płynu ubyło więc sposób jak najbardziej godny polecenia :wink4:

Opublikowano

Mirek co to ma k... :rant: znaczyć? :cool1:

:polew: :polew: :polew:

Proszę mi to zmienić natychmiast :tongue4:

P.S. jedziemy sami czy z kobietami? :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
  • Autor

A tak na poważnie ( dla tych co Keżora mało znają ) Keżor jest na forum od początku istnienia tego Klubu, oczywiście był uczestnikiem I Zlotu Ogólnopolskiego ( i nie tylko ) w A4 niejedno już rezał i niech się dobrze u nas czuje :good:

WITAM - oficjalnie Panie Keżor

(ostatnio widzieliśmy się w piątek na zlocie w Opolu ) :)[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 19:29_________________________________________________

a co masz problem której zaproponować :polew:

Opublikowano

A tak na poważnie ( dla tych co Keżora mało znają ) Keżor jest na forum od początku istnienia tego Klubu, oczywiście był uczestnikiem I Zlotu Ogólnopolskiego ( i nie tylko ) w A4 niejedno już rezał i niech się dobrze u nas czuje :good:

WITAM - oficjalnie Panie Keżor

(ostatnio widzieliśmy się w piątek na zlocie w Opolu ) :)[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 19:29_________________________________________________

a co masz problem której zaproponować :polew:

nie no ustatkowałem się... chyba :polew:

a więc? :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.