Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Witam z rana :hi:

Keżor powiercił wiertłami tą swoją srebrną niunię

i teraz ma ze 200kg mniej to się chce ścigać :polew: :polew: :polew: :polew:

powiercone na sito :evil: no i zamek też wymieniem :decayed:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi: witam po długim wekendzie :)

a M@rk i Mirek to jak zawsze...wymówka, cóż, żeby w święto wolne od pracy nie umieć wpaść? zawsze można przyjechać z rodziną, i też byście mieli grilla w doborowym toważystwie

ja Ci dam "jak zawsze wymówka"

od 2 tygodni mówiłem i pisałem że od czwartku 11.06 do poniedziałku 15.06 będę w Zakopcu - to jakmiałem być ?

A browara z namiotu odebrałeś ??

:no:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 11:07_________________________________________________tylko jakaś kiełbasa była[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 11:07_________________________________________________Ps. Jeszcze się nie rozpakowałem po Zakopcu a już się muszę pakować i w nocy wyjazd służbowy ( 3 dniowy ) jak wrócę do 19.00 w piatek to wpadnę ( może nawet prosto ) ale jak później to niestety :confused4: - od następnego tygodnia powinnienem mieć już luźniej :)

Opublikowano

witam korzystajac z luznej minutki to sie przywitam bo pada i nie mozna robic :hi: no i chyba mnie tez w tym tygodniu nie bedzie niestety a mialem sie podlizywac tej naszej elicie i nic z tego no ale cza byc dobrej mysli dzisiaj dopiero wtorek no ale tej roboty tez niezle nadarte takze wszysto sie wyjasni w piatek dopiero[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 14:00_________________________________________________egon moze sie pojawie na tym zlociku w knurowie wyslij mi nr tel. na pw to sie gdzies zdzwonimy w sobote

Opublikowano

Miron to nie do Ciebie było koksie :polew: tylko do tego Mirka który zawsze dużo pisze a mało robi, bo ciągle nie może wpaść się pokazać a to już rok minął od pierwszego spota :blink:

tak wogule to spoko spoko Prezes, zadbaliśmy o dobry wizerunek spotów śląskich, nawet jak waliło żabami to trzymaliśmy się ostro z grillem pod parasolem :polew:

Opublikowano

Miron to nie do Ciebie było koksie :polew: tylko do tego Mirka który zawsze dużo pisze a mało robi, bo ciągle nie może wpaść się pokazać a to już rok minął od pierwszego spota :blink:

tak wogule to spoko spoko Prezes, zadbaliśmy o dobry wizerunek spotów śląskich, nawet jak waliło żabami to trzymaliśmy się ostro z grillem pod parasolem :polew:

Dokładnie mam zdjęcia jak wszyscy w bagażnikach siedzą :P [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:36_________________________________________________Panowie - piszcie coś (cokolwiek), żeby na urodziny były darmowe browary :decayed: - pozdrowienia dla Krisa :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Panowie - piszcie coś (cokolwiek), żeby na urodziny były darmowe browary :decayed: - pozdrowienia dla Krisa :naughty: :naughty: :naughty:

Coś :polew: :polew:

Nie no żart tak naprawdę chciałem się przywitać :hi:

:polew: :polew:

Opublikowano

Witaj Gurororgugugo.... :hi:

Potrafisz wypowiedzieć swój nick 20 x pod rząd bez pomyłki ?? [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 19:24_________________________________________________bo ja mam duże problemy... :kox:

Opublikowano

Witaj Gurororgugugo.... :hi:

Potrafisz wypowiedzieć swój nick 20 x pod rząd bez pomyłki ?? [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 19:24_________________________________________________bo ja mam duże problemy... :kox:

A widzisz a na pewno mama mówiła ci "synu ucz się japońskiego" a ty "ja nie chce" i teraz masz problemy :evil:

アダム

Opublikowano

ten twój znaczek jest po japońsku? cy po chińsku ?

Chinoli znam mogę zweryfikować...

Opublikowano

Japońsku :tongue4:

Opublikowano

アダム - bóg ??

Opublikowano

Chciałbyś co :tongue4:

Opublikowano

wpisałem w googlach... i się pojawiły obrazy boga - po grafice łatwiej ;P

Opublikowano

To nie szukaj po grafice (choć mają rację ale nie i boga tu chodzi) ale ty to akurat powinieneś skojarzyć :)

Opublikowano

witaka pany :hi:

アダム - bóg ??

raczej imię męskie Adam :mysli:

Opublikowano

głównie pokazuje się obraz boga z Adamem -albo z kimś co się palcami stykają :P [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 20:27_________________________________________________

アダム - bóg ??

uhm ... :)

Opublikowano

アダム - bóg ??

:ok2: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Dokładnie mam zdjęcia jak wszyscy w bagażnikach siedzą :P [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:36_________________________________________________Panowie - piszcie coś (cokolwiek), żeby na urodziny były darmowe browary :decayed: - pozdrowienia dla Krisa :naughty: :naughty: :naughty:

krolu , widzę że stoisz na straży darmowych browarów hehe :gwizdanie:

mi niestety nie było dane spróbować twojego , wyskoczył mi wyjazd do TG rodziny i niestety musiałem za kierowcę robić , bo ojciec byl po 2 browarach :disgust:

w ten piątek też chyba nie dam rady wpaść - niestety praca 10-19 , no chyba że postoicie do 20 , to się mogę sprężyć i chodz na "sekundę" się pojawić :) następny tydzień to samo :(

wogóle to się przywitam :hi: _________________________________________________

ehh , a dzisaij do 24 w tej robocie :confused4:_________________________________________________

Guregoru , a kaj masz te symbole , co się o nich chłopaki rozpisują ? :gwizdanie:

Opublikowano

super, ale ja nie lubię japońskiego... jak bym lubił to bym szlifierką zapylał:P [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 20:34_________________________________________________

krolu , widzę że stoisz na straży darmowych browarów hehe :gwizdanie:

mi niestety nie było dane spróbować twojego , wyskoczył mi wyjazd do TG rodziny i niestety musiałem za kierowcę robić , bo ojciec byl po 2 browarach :disgust:

w ten piątek też chyba nie dam rady wpaść - niestety praca 10-19 , no chyba że postoicie do 20 , to się mogę sprężyć i chodz na "sekundę" się pojawić :) następny tydzień to samo :(

wogóle to się przywitam :hi: _________________________________________________

ehh , a dzisaij do 24 w tej robocie :confused4:

Kris - browar dla Ciebie czeka w namiocie obok tego dla Mirona :)

Mirona znalazł tylko kiełbaskę więc masz jeszcze szansę

Opublikowano

Guregoru , a kaj masz te symbole , co się o nich chłopaki rozpisują ? :gwizdanie:

Mam alfabety japońskie na kompie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.