Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze jeszcze spia wkoncu to wolne jak by na to nie patrzec[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 13:09_________________________________________________no troche sie zaczyna kielbasic ale bedzie dobrze nie ma co sie denerwowac

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja pisałem do guru :gwizdanie: bo nie śledzi forum na bieżąco ;P

pittera będzie, keżor nie odpisał - więcej numerów nie mam

Opublikowano

niechce krakać , ale jakies groźne chmury się właśnie zebirają .....

Opublikowano

ja pisałem do guru :gwizdanie: bo nie śledzi forum na bieżąco ;P

Że kto że niby ja :bicz::decayed:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 13:14_________________________________________________

niechce krakać , ale jakies groźne chmury się właśnie zebirają .....

Nie krakaj nie krakaj[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 13:14_________________________________________________Złapałem D4rka na forum puściłem mu PW

Opublikowano

Ja postaram się wpaść na 16 a jak nie to dopiero po 17 będę....

Opublikowano

dobra panowie jak cos to dzwoncie albo piszcie sms'a jak bys sie cos zmienilo ja jade cos zjesc przed grilem o ile bedzie jeszcze jakias kielbasa w sklepie :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja zobacze jak cos to wpadne po 16 narazie siedze u tesciowej :evil:

Opublikowano

u mnie właśnie pada :disgust:

Opublikowano

U mnie tak pokropiło i przeszło także luzik a i problem jest bo rozpałki do grilla też nie mam to jak by ktoś mógł wziąć :)[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 13:53_________________________________________________Chociaż nie rozpałkę kupię na CPNie

Opublikowano

no ja będe dziś na 16tą , pisałem wcześniej przecież ;)

a co do urodzin spotów to jak dla mnie to już są 3cie :P ale pogadam z Martą i pewnie wpadniemy :gwizdanie:

Opublikowano

no ja też gdzieś wstąpie do sklepiku, może coś kupie, u mnie dosyć ładnie padało, ale chwila i jest teraz bardzo ciepło :)

czyli brakuje nam kiełbachy, no i chleba, heheh ja mam tostowy jak by coś...zabiorę, a co do picia? (bez %)?

to ja powoli się zbieram, jeszcze pojeżdzę po sklepach, mam resztki paliwa więc auto mi fajnie zapitala :naughty:

aaa i zderzaka nie poprawiłem :kwasny:

no to widzimy się na arenie!

Opublikowano

Kurczę ja teraz mało na forum.Jakbym wcześniej zaglądnął to też bym do was wpadł :wallbash:

Tyle z tego,że w domu też grilla miałem.Pogoda w sumie dopisała.Pozdro dla wszystkich :hi:

Opublikowano

i po spociku...

Elyta jak zawsze nie zawiodła!

nawet deszcz nam nie przeszkodził w grillowaniu, przecież są parasole i klapy bagażnika :wink4:

a M@rk i Mirek to jak zawsze...wymówka, cóż, żeby w święto wolne od pracy nie umieć wpaść? zawsze można przyjechać z rodziną, i też byście mieli grilla w doborowym toważystwie

poVAGowali, porobili z sedanów avanty, jedni dla jednej spinki rozebrali pół tapicerki :polew: ale jednak trzeba zostać z Hansem i Hildą :polew: :polew: :polew:

nawet D4rk przyjechał z Kobietą :naughty: no noo każdy z kimś przyjechalł, tylko ja z kiełbaskami, no bo poco wozić drzewo do lasu :decayed::polew:

w drodze powrotnej musiałem udać się przez ten pełen przestępców knurów, bo jak się okazało tir nie wyrobił i wylądował na boczku :tongue4:

no to czekamy na foty...Inżynierze :naughty:

Opublikowano

Podziękowania dla KROLA :polew:

Panowie znalazłem nowy pakiet w Audi 80 nazywa się S-LAJN :polew: :polew: :polew:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8268175

Opublikowano

no to tez wrocilem ta spinka to dopiero poczatek rozbierania jutro czeka mnie wiecej caly tunel do rozbiorki ale co tam w fabryce poskladali to pewnie da sie rozebrac

Opublikowano

No ja też już w domku :) było fajnie :good: dzięki wszystkim za spota i oczywiście Krolowi za piwko :notworthy:

Opublikowano

@ pelex : niezły analfabeta...

@majki : Dobre :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 23:16_________________________________________________Teraz spamujemy do 500 :gwizdanie: i co z jutrem :cool1:

Opublikowano

no teraz do 500 spamujemy bo na nia krisu stawia a na 600 moge sie ja zadeklarowac no cza sie jakos elicie podlizac :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

spot jak zawsze udany, szkoda że sobie ni pojadłem :no:

no ale piwko jest także nie ma źle :kox: dzięki Krolu

no i dzięki Piterra za te wiertełka , aż se jutro wymienie zamek :evil: no i musze zrobić liste rzeczy do wyfrezowania i wytoczenia :polew:

a co do urodzin jak będe to tylko na grilla :embarrassed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.