Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Majki a mozesz powiedziec cos wiecej o tej firmie z Bytomia ? Ile cie to kosztowalo, jakas gwarancja, ogolnie czy jestes zadowolony bo chyba tez tak zrobie ?

Kezor czemu wtryskow nie masz :blink: trzeba bylo robic odrazu te 170 a nie pieprzyc sie co chwile z podnoszeniem mocy o 10 koniow :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Majki a mozesz powiedziec cos wiecej o tej firmie z Bytomia ? Ile cie to kosztowalo, jakas gwarancja, ogolnie czy jestes zadowolony bo chyba tez tak zrobie ?

Kezor czemu wtryskow nie masz :blink: trzeba bylo robic odrazu te 170 a nie pieprzyc sie co chwile z podnoszeniem mocy o 10 koniow :decayed:

i byś mi swoje od razu sprzedał :decayed:

Opublikowano

za wtryski liczyć tysia spokojnie , także narazie biedny student musi zadowolić sie 145koniami i 320niutami , później wkleje wykresik :kox:

teraz to autko sie zbiera sie :kox:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 16:33_________________________________________________c76689714f903f3d.jpg

wracaliśmy niemiecką autostradą :evil:

Opublikowano

ładnie :)

Opublikowano

Audi sa moze i bez awaryjne do 200tys pozniej niestety jednak sypia sie troche. U mnie prawdopodobnie magiel do wymiany, ale pewnie przez to, ze jezdzilem bez wspomagania, takze jedna rzecz ciagnie za soba druga, nie wspomne juz o zawieszeniu ktore caly czas sie sypie :> ah te master sporty, wkurw... sie to zregeneruje 2 stare ori wahacze i wsadze je z powrotem.

Ja tam nie wiem co wy wymagacie od aut, żeby to perpetum mobile było czy co. Takiego czegoś to nikt jak na razie nie skonstruował. Wszystko się zużywa nawet człowiek w miarę eksploatacji, taka prawda. Myślę, że pretensje za szybciej zużywające się tajle można by mieć przede wszystkim do siebie, bo wkłada się nie oryginalne tajle (jakieś wynalazki), a ma się pretensje do Audi, że konstruuje słabe auta :no:

Ja założyłem kompletną zawieche Lemforder czyli taką ze znaczkniem Audi co zakładają w fabryce i odpukać od 30tyś. stoicka cisza, poza świstem zasysanego powietrza oczywiście :polew:

autor: |Audi Fan|

a mi coś z tyłu się sypie... jeszcze nie wiem co ;(, ale przód mam część ori po regeneracji, część nowa jakaś firma na "L" i narazie też spokój (robiłem to styczeń luty)

Lemforder może? :good:

Siema Pany, czymcie kciuki :gwizdanie: auto właśnie sie hamuje :evil: za niedługo mam nadzieje zobaczyć jakiś sensowny wykres :kox:

Ja trzymałem nawet u nóg :decayed::wink4:

no fmic i turbo z awx :cool1: czyli bez strojenia też coś daje :polew:

Nie ma się tu co śmiać się co :> , bo to daje efekty nawet bez programu bo powietrze jest chłodniejsze, a sprężarka efektywniej pompuje zadane doładowanie :wink4:

Opublikowano

To ja nie wiem jakim cudem Keżor nam dupska nie złatał na strefie skoro w serii na tych gratach ma 121 kucy :mysli:

Panowie jutro ma nap.....ać deszczyk to gdzie sie spotkamy jak zawsze pod FORUM ?

Opublikowano

hheheh pogoda ma być serio MEGA BEZNADZIEJNA więc i tym też sposobem mnie nie będzie bo aktualnie mam fachowca od kafelek w mieszkaniu i muszę mu dotrzymywać toważystwa :kwasny:

cóż, za tydzień będę na 100000% i możliwe że w piątek no i sobotę, ale niewiem czy w piątek będziemy robili spota skoro w sobote jest BIG PARTY :kox:

Opublikowano

siema, jestem już w BAT klubie :decayed:

autko lata dużo lepiej , różnica jest spora, niby 15 koni i 25Nm więcej niż miałem po programie , a czuć różnice :przebiegly: szkoda że ma padać ;(

Opublikowano

M@rk ty pierdoło

nie napinaj się ze będziesz bo wszyscy wiedzą że znów się tłumaczysz co oznacza że ..................

jak zwykle coś tam pierdzisz, obiecujesz, ale i tak Ci nikt nie wierzy więc daruj sobie

bo wiadomo że Cię nie będzie

Keżor nie zapomnij tych kawałków metalu w formie prętów o różnej średnicy, które w połączeniu z pewnym elektronarzędziem potrafią robić dziury w innych metalach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 07:24_________________________________________________a tak w ogóle to serdecznie witam WSZYSTKICH :hi:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 08:36_________________________________________________niezła wypowiedź

Sposób na aksamitna skórę...

Od czasu, jak spróbowałam nowego "Dove", moja skóra odmłodniała, stała się delikatna, przyjemna w dotyku - taka aksamitna wręcz. Zmarszczki się zmniejszyły a rysy wygładziły. Poczułam się młodsza i piękniejsza. Przybyło mi nowych sił.

Aż sama się zdziwiłam!

Chociaż w smaku - mydło jak mydło... [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 08:43_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_czestochowskie_2106_niedziela_godz1800_parking_m1-t83679.0.html;msg955791#new

czytać pierwszy spot od NUTI'ego

co wy na to może bu tak zajechać na Częstochowę :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 08:59_________________________________________________leca spać

do zobaczycha o 18 na ARENIE

Opublikowano

To co Panowie lecimy na mega spocik po 29 do NUTIEGO :polew:

ale by się zdziwił jakbyśmy tam wpadli w 15 autek :naughty:

A tak wogóle to :hi:

Opublikowano

to ja moge jechać na czewe :) tylko sobie dupne naklejke na klape :wink4:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 12:26_________________________________________________no i zejdźcie z Marka :gwizdanie: Mark wpadał na spoty dosyć częstko swego czasu i to do katowic bądź sosnowca gdzie już w ogóle ma nie podrodze , także ja mu wierze że nie może dojechać :hi:

Opublikowano

siemano panowie mam nadzieje ze sie pojawie na spociku dzisiaj ale juz wiem z na pewno troche pozniej jak bede jechac to do ktoregos zadzwonie spytam gdzie jestescie arena czy forum a co do tego wyjazdu na czestochowe to ja sie pisze na pewno ale pogadamy na spociku bo to jest w koncu niedziela i sie nie pracuje

Opublikowano

Panowie, ja chyba dziś nie dojade , także dogadajcie sie co do czewy w niedziele i piszcze na forum i polecimy jakoś razem :hi:

Opublikowano

Mnie też nie będzie ;(

Opublikowano

Panowie, modlić się o pogodę na urodziny, bo jak dzisiaj zobaczyłem prognozę pogody to szok:/ do środy leje :thumbdown:

Opublikowano

Witam :hi:

Pucek tak ma byc, do srody leje, zeby sie wypadalo, a na urodziny bedzie piekna pogoda :>[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 15:13_________________________________________________Aha bylem dzisiaj na szarpakach w stacji diagnostycznej i...... dwa banany sa totalnie wybite :> Master Sport the best

Opublikowano

dzisiaj sie pojawie Piterra napisz mi na komorke czy bedziecie na Forum :)

Opublikowano

a kto jeszcze będzie?

Opublikowano

Ja bede:D tylko spoznie sie troche tak o 18:30 bede ale niewiem jeszcze gdzie Arena czy forum ??:>

Opublikowano

Tez się wybieram, tylko gdzie się zjawić ?? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.