Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te anikety są bez sensu... bo można głosowac tylko na 1 opcję :mysli::decayed:

Ja naprzyład lubię herbatę z cytryną i bez na raz :P:decayed: ( tak dziś mija mi dzień w pracy - same absurdy)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

te anikety są bez sensu... bo można głosowac tylko na 1 opcję :mysli::decayed:

Ja naprzyład lubię herbatę z cytryną i bez na raz :P:decayed: ( tak dziś mija mi dzień w pracy - same absurdy)

hehe

a u mnie w pracy od jakiegoś czasu kryzys na całego :disgust:

jak tak dalej pójdzie to będę B6 sprzedawał i B5 szukał :)

Opublikowano

U mnie też kryzys, strasznie dużo inwestycji zawieszonych... płytki nie idą, EURO drogie lipa na całego... premii nie będzie, koni/alufelg też nie będzie...

jedynie nową przepływkę sobie kupie...

Opublikowano

to witam w "klubie" :confused4:

u mnie podobnie , niewiele jest delegacji , wyjazdów , a co za tym idziee wypożyczeń .... premia jakaś tam będzie , ale właśnie "jakaś" :disgust:

heheh , na kilka dodatkowych kulek na sobotnie paintball powinno styknąć i z pół kiełbaski :decayed:

Opublikowano
  • Autor

co za czasy :( chyba będę corsą wpadał na zloty :decayed:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 12:25_________________________________________________jak tak dalej póljdzie to coś czuje tej A5 za rok nie kupię :polew:

Opublikowano

Witam

więc, ja non stop obserwuję pogodę, i niestety w SOBOTĘ ma być 26 stopni ale burze i deszcz, i to właśnie nad Gliwicami :(

trzeba pomyśleć nad zadaszeniem i wogule, bo inaczej może być jedna wielka lipa

odnośnie spotu, ja bym na piątek się nie pisał, bo jak wiadomo nie mam za blisko, a i tak widzimy się w sobotę :)

odnośnie kryzysu, u mnie od dawna daje swoje znaki, niestety 500 zł mniej na wypłacie, pracuję 4 dni w tygodniu w piątek wolny, dlatego też mogłem bywać na spotach :tongue4:

odnośnie autka, na mus chcę go zmienić do wiosny przyszłego roku, ale czy to będzie B6/7, Leon, S4 B5 czy też B5 TQ II lift to się okaże

Opublikowano
  • Autor

500zł mniej :kwasny: dużo kurcze :kwasny:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 13:14_________________________________________________Diman bujam się cały czas z tą ramką na tablice dla Ciebie - o której zawsze już w domu jesteś ?

Opublikowano

miron ja tez chce ramki

co jest przewidziane w sobote u was ? prosze o jakąs informacje

Opublikowano

To jest niemozliwe, zeby padalo do soboty, musi sie wypadac, wszystko kiedys sie konczy nawet deszcz :> ale jezeli bedzie padac to lipa :thumbdown: postaram sie zalatwic jakies namioty wojskowe ale to nic pewnego, a moze ktos ma jakies zadaszenie przenosne ? [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 16:21_________________________________________________Aha pucek jak masz do wyboru to bierz S4 albo B7 :evil:

Opublikowano

Witam :hi:

Miron mój głoś też oddany na twojego furacza :) a co do ankiety to ja nie głosuje bo nie bedzie mnie ani w piatek ani w sobotę, w środe sie zawijam na Rajd Polski (wycieczka 6 dniowa) takze bedzie odjazd. Hehe panowie moze moja żona zawita na Arene w piatek jak bedziecie sie spotować, mówiła że tam do Was podjedzie bo niestety ale ona ma kluczyki do fury od środy ;(

Opublikowano

500zł mniej :kwasny: dużo kurcze :kwasny:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 13:14_________________________________________________Diman bujam się cały czas z tą ramką na tablice dla Ciebie - o której zawsze już w domu jesteś ?

:hi: panowie

no ja ciagle czekam na spoty jezdze na zabicie bo mowie ze miron bedzie z moja ramka a tu lipa moze wreszcie do soboty do mnie dotrze co do powrotu do domu to do konca tygodnia mnie nie bedzie jade na delegacje do tomaszowa a jade moim takze moze na jakies mazowieckie albo lodzkie spoty zawitam no mnie narazie kryzys nie siega naszczescie i oby tak dalej bylo :good:

Opublikowano

Do końca tygodnia czytamy do piątku :naughty:

Opublikowano

Siemanko wszystkim :hi:

Miron mój głosik też masz

Opublikowano

Maxxxx nie odpisałeś mi jak pytałem się czy wszyscy którzy z tobą jadą na urodzinki są dorośli

Opublikowano

pisałem 2osoby dorosłe +dwoje dzieci

Opublikowano

To ja się nie doczytać :kox::decayed:

Opublikowano

zdaża sie najlepszym hehehe :wink4:

Opublikowano

co za czasy :( chyba będę corsą wpadał na zloty :decayed:

Albo zamontujesz lpg do B6 :gwizdanie:

więc, ja non stop obserwuję pogodę, i niestety w SOBOTĘ ma być 26 stopni ale burze i deszcz, i to właśnie nad Gliwicami :(

trzeba pomyśleć nad zadaszeniem i wogule, bo inaczej może być jedna wielka lipa

A myślał ktoś nad jakimś namiotem "ogrodowym" takim jakie były kiedyś w modzie na wypadek opadów. Rozkłada się go 5 minut. Jeśli udałoby się dwa załatwić takie to dość dużo miejsca by było, no chyba że jeden duży :decayed:

A gdzie można te zdjęcia obejrzeć i zagłosować bo jestem nie ogarnięty w temacie :gwizdanie:

Opublikowano

Ktoś tu forum nie czyta :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.