Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale jakby była w takim stanie jak na zdjęciach, bez Q można się obejść a za taka cene to można by jechać obejrzeć :) pogadam z tata jak wróci z roboty :)

A ostatnie pytanie, czy w B6 jest złącze do VAGowania OBD II czy juz CAN ? Mam kabel i Vag i nie wiem czy można by go zabrać np. żeby jakieś B6 sprawdzić..

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie mam pojęcia :(

Opublikowano

No ale jakby była w takim stanie jak na zdjęciach, bez Q można się obejść a za taka cene to można by jechać obejrzeć :) pogadam z tata jak wróci z roboty :)

A ostatnie pytanie, czy w B6 jest złącze do VAGowania OBD II czy juz CAN ? Mam kabel i Vag i nie wiem czy można by go zabrać np. żeby jakieś B6 sprawdzić..

Raczej napewno OBD II, wziac nie zaszkodzi

Opublikowano

Dzięki :) Narazie jednak sobie podarujemy, jak zrobię prawko to będzie się myślało....Narazie nam to B5 wystarczy ;)

Opublikowano

Witam spamowiczów :hi: godzina czytania była i tak wszystkiego nie przeczytałem :tongue4:

Opublikowano

Witam spamowiczów :hi: godzina czytania była i tak wszystkiego nie przeczytałem :tongue4:

zbyt trudne wyrazy ?? :polew: :polew:

siemasz Pelex :hi:

Opublikowano

siema :hi:

kurde, kopci mi auto , w piątek wymianiam uszczelke przy turbinie i mam nadzieje , że na urodzinki już przestanie kopcić :przebiegly:

EGR już zaślepiony , jak ktoś chce to moge narobić na spota zaślepej to sobie pozaślepiacie :evil: koszt 0zł :przebiegly:

Opublikowano

Siemanko Keżor :hi:

Opublikowano

siema :hi:

kurde, kopci mi auto , w piątek wymianiam uszczelke przy turbinie i mam nadzieje , że na urodzinki już przestanie kopcić :przebiegly:

EGR już zaślepiony , jak ktoś chce to moge narobić na spota zaślepej to sobie pozaślepiacie :evil: koszt 0zł :przebiegly:

W którym miejscu EGR zaślepiłeś ?? ja go ostatnio czyscilem wiec nie ma chyba sensu go zaślepić

Opublikowano

A to i tak lipa bo tam miałem walnieta uszczelkę chyba, bo cale pod tym było strasznie tłuste i zakopcone... Musze i tak zamowic taka nowa

Opublikowano

bez Q można się obejść

Przyjedziesz teraz w zimę na spota to dam ci potargać trochę moim furaczem po śniegu i lodzie i zobaczymy czy będziesz dalej tak mówił :evil: (ja też tak kiedyś mówiłem)

Pelex spokojnie bez pośpiechu i dasz radę :naughty:

A tak w ogóle to witam wszystkich :hi:

Opublikowano

Kriss pije sie w wwkendy a nie w srodku tygodnia :decayed:

Kezor po 1 zaslepka po puszcze piwa zaraz ci sie przepali, ja zrobilem tak samo i po jakims czasie dziura wyleciala :thumbdown: po 2 powiedz mi po co zaslepiac EGR ? mojego nie trzeba zaslepiac bo i tak zaworek mam padniety, po 3 zmniejsza sie kultura pracy silnika na zimno, po 4 po co puszka nie lepiej zaslepic wezyk podcisnienia ?

Pelex mi czytanie zajelo 20 min, wiec nie wiem cos ty robil przez godzine, chyba ze czytac nie umiesz :polew:

Opublikowano

Pelex mi czytanie zajelo 20 min, wiec nie wiem cos ty robil przez godzine, chyba ze czytac nie umiesz :polew:

Może od kiedy są spoty to się uczy :naughty:

Opublikowano

Ja wiem że im więcej masz tym więcej chcesz :) Jechałem tylko kilka razy Q i to w lato czyli nie ma różnicy :) W takim razie przewieziesz mnie w zimę i pokażesz co Q umie :)

Opublikowano

W lato też jest różnica tylko trzeba mieć fajną krętą drogę i możliwość pojechania z dobrą prędkością (90-120km/h) i zabawa z Quattro przednia :good: a najeździj się teraz z tatą ośką to w zimę sam poprowadzisz Q (moje) żeby zobaczyć różnicę bo jak się siedzi obok to nie jest to samo :)[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 19:31_________________________________________________Teraz po tym jak mam Quattro już nigdy nie kupiłbym audi w ośce :wink4:

Opublikowano

No ja jechałem autostrada i po torze w Wyrazowie- tu mnie kolega przewiózł S4 :) Napewno jest różnica w to nie wątpie :)

W takim razie już czekam na zimę :naughty:

A ja Wam dam za to poprowadzić moje modele :decayed:

Opublikowano

A ja Wam dam za to poprowadzić moje modele :decayed:

Ale ja tylko jak masz :quattro: bo tak to się boję :decayed:

Opublikowano

Oba są w Quattro, innymi się nie bawię :naughty: I dośc szybki ale to już zobaczycie potem :cool1:

Opublikowano

Hmmmm :mysli: to jak Miron weźmie swoją zabaweczkę to mogą być fajne wyścigi :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.