Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tylko przyjadę to oczywiście :-)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Granatowe B5 z mega mocnym silnikiem - 1,6 :D Jeszcze nie byłem nim na spocie to możesz nie wiedzieć :)

Opublikowano

auto zaczyna powoli wyglądać jak świeżo wypuszczne z fabryki :D , oczywiście robie fotki także moge wrzucić jakiś tutorial później :good:

Opublikowano

:bry: wszystkim

Pucek nie zastanawiaj się nad Mironowym b6 bo ktoś Ci je z przed nosa dźwignie i potem będzie płacz i zgrzytanie zębów :wink4:

Ja już zbieram na Mironowe B7 :polew: choć jak znam Mirona to nie zdążę na nie nazbierać :polew: ani się nie obrócę a on będzie b10 śmigał :evil:

Opublikowano

:)[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 10:41_________________________________________________sami starzy zlotowicze :decayed:

no ja widzialem ze niezle mamy polaczenie mysle ze samym holem ino takze ugadamy sie na jakas dobra popijawke

a i dobry wszystkim :hi:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 18:34_________________________________________________majki mysle ze bedzie jeszcze okazja pewnie pogadac :tongue4: ale wstepnie sie pisze na ten 23 sierpnia na ten wyjazd do kamienia

Opublikowano

dzieki guru za rowerek fura niezla mysle ze moja siostrzenica bedzie zadowolona :notworthy: [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 19:08_________________________________________________a i panowie nie nabijajcie tak szybko tych stron bo teraz jade na ogolnopolski a potem jade na urlop i nie dam rady przez te dwa tygodnie z tym browarkiem i powiecie mi ze sie migam a ja tu kitram na bierzaco ile stron sie nabija

Opublikowano

dzieki guru za rowerek fura niezla mysle ze moja siostrzenica bedzie zadowolona :notworthy:

Nie ma sprawy :good:

:hi: Wszystkim

Keżor to mam prośbę dla ciebie wziął byś od Kercziego 2 pakiety kalendarzyków jak będzie w Kato :?: Miron miał mi wziąć na ogólnopolskim ale skoro Kerczi nie jedzie to nie ma jak :) Kasę oczywiście oddam ci na spociku :good:

Ps. Miron i tak dzięki za chęci :good:

[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 19:24_________________________________________________Ps 2. Co z tym wypadem do Częstochowy :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Pelex kupię B10 w kredycie na 10 lat :polew:

Opublikowano

Pochwale się :

771f8d8c7929bc24m.jpg

3373e6e4220711ecm.jpg

88af888c8542d706m.jpg

fd8dbd29dba29825m.jpg

Panowie, wyciągał ktoś z Was już klamkę przednią ? Jak czytam te opisy to jestem ciemny, a jak dzisiaj ściągnąłem boczek i jak zobaczyłem ile tam wszystkiego jest, to założyłem go i nawet się tego nie ruszałem... A i czy do malowania trzeba wyciągać cały zamek ? Czy może lakiernik go zaklei jakoś :mysli:

Opublikowano

Gracjan ja coś czytałem że to podświetlenie miało być ori białe :evil: i co :naughty:

Opublikowano

Plany się zmieniły :D :D

Opublikowano

Plany się zmieniły :D :D

:polew: :polew: :polew: No widziałem

Opublikowano

Gracjan foty zrób w nocy to bedzie efekt :good:

Opublikowano

Po co to podświetlenie ? Jakby ktoś nogi pogubił ? :decayed:

Opublikowano

Widać kto wchodzi z brudnymi, wtedy wypad :polew:[br]Dopisany: 06-07-2009, 21:22:08_________________________________________________

Gracjan foty zrób w nocy to bedzie efekt :good:

Jutro postaram się zrobić, dzisiaj już mi się nie chce iść do garażu, wyjeżdżać itd :P

Opublikowano

Dokładnie diman lepsze wrażenia od jazdy RS6 były jak jechał golf II (350KM) albo polo 86 rok i pod machą 250KM no i oczywiście Corsa A z 3litrowym motorem na podtlenku...

Bo RS6 to tak z kulturą, bo to bardziej cywilizowane auto :wink4::naughty:

A ta RS6 jak na 500KM to słabe czasy kreciła ale waga samochodu robi swoje, ale jeśli o samo auto chodzi to jest piekne i nie jeden moze sie nadziać na światłach widząć "prawie" zwykłe combi

Co innego jak się w środku siedzi...

Witam! w tą spokojną niedzielę :hi:

Widzę i słyszę, że Miron ma nową furę, gratuluję :) Fajna ta B7.

Będę się mógł ustawić z kimś o podobnej mocy :naughty:

Ja zawitam na spota znów już niedługo w nowej odsłonie mojego B5. Całe świeżutko polakierowane auto, zderzak tył z eSy :naughty: Widzę również, że ustawianki na strefie kwitną :good:

zapodaj jakieś zdjęcia bo do piątku nie wytrzymamy :naughty: no i na pewno Mirona objedziesz jeszcze słaba ma to B7 :chytry: zawsze będę wierzył w moc B5 :kox: :kox: :kox:

Fotek nie ma, nie zrobiłem, auto stoi u mechanika jeszcze, robota się przeciąga. Było szlifowane do fabrycznego podkładu całe i na to nowy podkład i lakier. Polakierowane są 4 błotniki, listwy, tylni zderzak, i 4 drzwi, maska poszlifowana, zapodkładowana ale czekała na lakierowanie. Zderzak RS4 przód się szlifował jak byłem je zobaczyć w sobotę aby oko trochę nacieszyć bo 3 tygodnie go nie widziałem. Stoi całe zakurzone bez zderzaków, maski, klapy i drzwi. Silnik się cały zakurzył mocno. Wygląda jak jakiś stary paździoch. Po lakierowaniu mycie całego auta i polerka. Ale w przyszłym tygodniu JUŻ odbiór. Niestety przeważnie tak jest, że jak ci warsztat powie 2 tygodnie to trzeba się nastawić na co najmniej 4 :confused4: Takie życie. Ale mam nadzieję, że efekt będzie warty czekania.

Ze spotów Śląskich nikt chyba nie ma eSowego zderzaka z tyłu :tongue4::naughty:

@Guru a nie lepiej w sobotę do tej cze-wy lecieć?? Ja w przyszłą niedzielę jestem wolny ale tylko do godziny jakoś 16:00.

@Miron

Obiło mi się o uszy, że 3.0TDI chipują na nawet 280KM :naughty:

Pozdr.

ten przedni zderzak to ORI z RS4 powiekszales przy okazji nadkola ?? czy zderzak noname dopaspwny do tego rocznika ?

Oryginał RS4, przerobiony aby pasował do A4. Nadkola nie były poszerzane.

\

Gregor jak chcesz to mogę jeszcze jedną furke ustawić na wyznaczony piątek - możesz się z nia też ścignąć.

a3 2.0tdi - ( autko mojego kuzyna ) ponoć nawet po programie nie mam z nim szans :decayed: co sobie oczywiście sprawdzę :wink4:

Oczywiście nie odmówię :kox: Jak tylko wpadnę na spota, a nie wiem kiedy to będzie, bo jestem dosłownie zawalony robotą, z jakiego powodu też nie jadę na ogólnopolski.

Widzę, że Majki i Diman bujają się po takich imprezach jak 1/4 :good: Ja też jeżdżę. 23 Sierpnia jest właśnie w Kamieniu i prawdopodobnie się wybiore również.

Odnośnie Passata R36 to 3.0TDI nie może się z nim równać na 1/4.

Tutaj wyniki z kamienia śląskiego jakby ktoś był zaintereowany:

bobik - 11.295

pol - 12.14

klima - 12.5 (z wtryskiem +75 KM)

Sunny (czarny) - 12.6

Asgaard - 12.7 (może szybciej)

CRX Del Sol Turbo - 12.7-12.8

Golf II FWD - 12.9-13.0

Sunny (szary) - 13.0

Tymczak - 13.7

Kosiarz - 13.9

Ma ktoś załatwić może G-Tech -a, lub Drift Box na spota, fajnie byłoby sobie pomierzyć czasy 1/4, i 0-100, amatorsko na strefie. Byłaby ciekawa zabawa :)

Opublikowano

Ja też raczej pojawię się w Kamieniu tego 23 sierpnia :)

Opublikowano

To moze jakąs ekipe zmontujemy i na kilka autek polecimy do kamienia co Wy na to??

A miron byłem dzis u "ząbka" pytał czy chcesz tą fakturę na te filterki bo musi wiedziec bo brał to na wz od dostawcy...

Opublikowano

Myślę że jak będzie koło połowy sierpnia to można myśleć :-) Może potem będzie więcej chętnych :)

Opublikowano

Panowie co tak spokojnie tutaj :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.