Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja w ten piątek powinienem być , jak mi znów coś nie wypali przypadkiem w ostatnim momencie ...

niestety za tydzien z darmowego browara nie skorzystam - taka zmiana , chodź jak dobrze pamiętam , diman wracał na złamanie karku z delegacji z okazji 500 , nawet komuś auto zakosił żeby tylko się pojawić :gwizdanie: :decayed: :decayed:

miron - hehe , to potrzaskaj co masz potrzaskać , sypnij solą po oczach i w długą na spota :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja w ten piątek powinienem być , jak mi znów coś nie wypali przypadkiem w ostatnim momencie ...

niestety za tydzien z darmowego browara nie skorzystam - taka zmiana , chodź jak dobrze pamiętam , diman wracał na złamanie karku z delegacji z okazji 500 , nawet komuś auto zakosił żeby tylko się pojawić :gwizdanie: :decayed: :decayed:

miron - hehe , to potrzaskaj co masz potrzaskać , sypnij solą po oczach i w długą na spota :naughty:

kris nie zalamuj sie porzycz sobie jakies a4 z tej twojej wyporzyczalni (czyt. roboty) i dawaj

a i tak poza tym bedziesz dzisiaj w robocie okolo 20.30 bo bede na lotnisku to by my se pogadali lub czyms fajnym posmigali po plycie jakas kreske ustawili[br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 14:11_________________________________________________dobra panowie pora sie porzegnac do zobaczenia za tydzien narazie :hi:

Opublikowano

Pucek co jutro robisz ?

Będę w Rybniku po południu znaczy koło 17-tej jakieś trzy godzinki i będę się nudził bo dziecko daje w opiekę siostrze :wink4:

Krolu daj mi nr konta Twojego na PW to kasiurke Ci za klocuszki puszcze :)

Opublikowano

Witam z wieczora :hi:

Ale spamujecie :naughty:

Opublikowano

a no Pelex, o 11 wstaje po nocce, jade do drugiej pracy, tam będę do....no do niewiem której, ale o 19 już powoli się zbieram do roboty, o 20 mam autobus i wio na kopalnie, więc Pelex, zarzuć mi numerosem na pw, jak znajdę chwilę czasu to zadzwonię, ale szczerze Ci powiem że wątpie:/

a jedynie to możesz zobaczyć na mieście gdzieś moje auto, ale z kierowniczką :tongue4:

jestem tak zalatany że nie dość dwie roboty to jeszcze ten remont:/ na dodatek przeziębiony :confused4:

spamujcie dużo, tak żeby Diman mógł NAS poczęstować piwkiem a zaszalejemy na spociku za tydzień...? no chyba że jedziemy na tą Częstochowę...ale niewiem czy zdąże naprawić auto bo jak narazie coś mi wali w przodzie, wahacze dobre, końcówki też, stabilizatory też a dalej wali, i chyba to będzie przekładnia:/ ehhh strach jeździć

Opublikowano

No cóż szkoda :( będę sie nudził albo jak będzie słoneczko to jakieś jeziorko zahaczę, nie macie tam w Rybniku jakiegoś fajnego zalewu ?

Opublikowano

:hi:

a no Pelex, o 11 wstaje po nocce, jade do drugiej pracy, tam będę do....no do niewiem której, ale o 19 już powoli się zbieram do roboty, o 20 mam autobus i wio na kopalnie, więc Pelex, zarzuć mi numerosem na pw, jak znajdę chwilę czasu to zadzwonię, ale szczerze Ci powiem że wątpie:/

Pucek wyluzuj bo 50-tki nie dociągniesz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No cóż szkoda :( będę sie nudził albo jak będzie słoneczko to jakieś jeziorko zahaczę, nie macie tam w Rybniku jakiegoś fajnego zalewu ?

jest i to za***isty :)[br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 21:27_________________________________________________Gregor mam dla Ciebie koszulke i identyfikator z letniego zlotu :)

Opublikowano

Pelex dasz mi kase na spocie kiedyś... bo od jutra na rower wsiadam :confused4:

Opublikowano

Gregor mam dla Ciebie koszulke i identyfikator z letniego zlotu :)

Fajnie Miron, cieszę się chociaż tyle mam ze slotu. Madas jak i Kuredu już mi pisali że dają ci do przekazania dla mnie:wink4:

Panowie poradźcie mi jakie ubezpieczenie się teraz opłaca. HDI? Unica? PZU? Link4?

Bo kończy mi się w poniedziałek więc muszę coś wybrać. Do tej pory miałem w Warcie, ale Warta wyjdzie mnie teraz drożej niż np.HDI czy Unica.

Z góry dzięki!

Opublikowano
  • Autor

Gregor nieda się tego tak jednoznacznie określić - jest to zależne od wielu czynników.Musiz corocznie sobie porównać oferte kilku firm - firmy różnią się między sobą kryteriami i rodzajem zniżek.

Możesz mieć jedno i to samo autko a jednym roku bardziej opłacalne będzie PZU a w drugim Hestia a za rok może być zupełnie odwrotnie ( ja bym sprawdził w pierwszej kolejnośći właśnie PZU i Hestie ) tydzień temu na moje B7 najtaniej wychodziło w PZU - nie da się tego jednoznacznie sprawdzić i określić najtańszą, bo dla każdego z nas będzie najtaniej gdzie indziej ( biorą pod uwagę : wartość fury, wiek właściciela , ilosć zniżek, region zarejestrowania, ilość lat posiadania prawo jazdy, współwłaścicieli, ilość dzieci i wiele innych ) i od tego wszystkiego w różnych firmach różnie to wychodzi :)

Opublikowano

Witam z rana :hi:

jak tam wrażenie po wczorajszej nocy ?? hehe , dla mnie bomba :decayed: jeszcze tylu piorunów naraz chyba nie widziałem , w dodatku w momencie największej ulewy wracałem do domu z pyrzowic (ok 22) , katowice zalane całe - dts , tunele , wiadukty , że auta nagle stawały w wodzie prawie po kolana i lipa , nieszło jechać , naszczeście mi się jakoś udało , ale kolesiowi w bmw3 (stare) już nie , dosłownie stanął :gwizdanie:

Gregor , jak już podejmiesz decyzję to daj znać z ciekawości na co się zdecydowałeś , bo mnie w sierpniu czekają podobne dylematy :)

p.s. jak tam odzyskiwanie DVD ?? :gwizdanie:

Guregoru - i co z dzisiaj , rezamy czy przekładamy ??

Opublikowano

Rezamy rezamy :good: ul. kopalniana w Gliwicach (jak będziesz dojeżdżał to daj znać bo nie wiem z której strony będziesz jechał) tam mam garaż to tam robimy :)

Opublikowano
  • Autor

może jutro będę :gwizdanie:

Opublikowano

Co to znaczy może :chytry:

Opublikowano

Rezamy rezamy :good: ul. kopalniana w Gliwicach (jak będziesz dojeżdżał to daj znać bo nie wiem z której strony będziesz jechał) tam mam garaż to tam robimy :)

no to ok , ja mam wsyztsko ze sobą , nawet jakies tam ciuchy na przebranie i GPS , więc jadę do ciebie odrazu po pracy :)

p.s.

mam takie pytanie , może się wydawać głupie , ale kompletnie się na tym nie znam , więc pytam ...

czy w silniku jaki ja posiadam , można zrobić chiptuning , czy już pozostaje tylko ingerencja mechaniczna (kompresor , doloty itd) ??

Opublikowano

Pewnie można zresztą polscy magicy potrafią wszystko :)

Opublikowano
  • Autor

kris u Ciebie nic nie zrobisz - chyba że za masakrycznie wielkie pieniądze ( nawet wartość autka )[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:49_________________________________________________

znaczy że miało mnie nie być a teraz jest szansa[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:50_________________________________________________

pod warunkiem że w autku jest turbina :wink4:

Opublikowano

kris u Ciebie nic nie zrobisz - chyba że za masakrycznie wielkie pieniądze ( nawet wartość autka )

No to teraz toś go podbudował :gwizdanie:

znaczy że miało mnie nie być a teraz jest szansa

:tongue4::wink4:

O tym nie pomyślałem :rolleyes:

Opublikowano

kris u Ciebie nic nie zrobisz - chyba że za masakrycznie wielkie pieniądze ( nawet wartość autka )[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:49_________________________________________________

znaczy że miało mnie nie być a teraz jest szansa[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:50_________________________________________________

Ale on ma też jakis układ wtryskowy sterowany elektroniczne? :mysli:

[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:56_________________________________________________no tak ale nie ma ekstra powietrza, a to jest raczej potrzebne do spalania...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.