Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Compsport rok temu podjął się rezania autka bez turbiny ( golf IV 2.8 benzyna 4x4 ) było to ich pierwsze autko bez turbiny którym baliwi się w podniesienie mocy.Udało się , rok pracy , 25 tyś zł + własna praca, efekt 420 koni

[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:58_________________________________________________

Ale on ma też jakis układ wtryskowy sterowany elektroniczne?

kilka firm robiło próby elektonicznego podniesienia mocy - niestety bez efektu[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 11:00_________________________________________________Kris musisz śmigać tym co masz i nie masz się co martwić bo i tak jest dobrze ( masz jedno z szybszych fur na śląskich :) )

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tak właśnie też myślałem , że z wolnossącym już niewiele się da zrobić , bez znacznej ingerencji finansowej ,no coż , pozostaje mi się cieszyć tym co jest , hehe , a i tak nienarzekam :) zresztą mina kolesi na światłach w odpicowanych furach z milionem spojlerów lub w bemkach - bezcenna :>

dzieki za radę panowie !!

widziałem tego golfa w TVNTurbo , jak z lambo startował , wiadomo lambo to labmo , ale golf bardzo dawał radę też :good:

Opublikowano

a tak miałem wczoraj przed domem :wink4:

eec021fd8ed11d53m.jpg 17d5e85761612838m.jpg 6b654f3468eaaabdm.jpg 275940c0e95fc977m.jpg fb056f7911fb6f27m.jpg c61eb841d386fd60m.jpg

Opublikowano

Pięknie Keżor :good:

Miron fajnie że mi podpowiedziałeś że jest tylko pytanie gdzie mam go szukać? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Miron fajnie że mi podpowiedziałeś że jest tylko pytanie gdzie mam go szukać? :mysli:

z Rybnika musisz jechać na Rudy i będzie jachał wokół zalewu Rybnickiego

Opublikowano

Mam pytanko, do gregorego albo do Was może wiecie:

Gregory ma 5 biegową czy 6 biegową?? wiem, że miał automata ale mu padło i wymieniło tylko na co? ;)

Pozdrawiam

Rowerzysta[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 14:43_________________________________________________już nie ważne znalazłem, ma V bo VI jest 2 x droższa ;(

Opublikowano

krolu czyli skrzynia ci padla :shocked: :shocked: :?:

a gregory miał automata sie spie%#?&ił z założył jakiegoś manuala 5 bo z 1.8T chyba nie było 6 bynajmniej w b5[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 15:26_________________________________________________pany polećcie mi jakiś wosk po kompieli dla paździocha tak żeby sie świecił jak psu jajka bo na sobote musi wyglądać o pare lat młodziej[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 15:49_________________________________________________

tu masz linka nad zalew http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=zalew+rybnicki&sll=52.025459,19.204102&sspn=9.552131,19.753418&ie=UTF8&ll=50.199979,18.512993&spn=0.14878,0.308647&z=12&iwloc=B jak bedziesz walił od strony Rybnika to są znaki (ELEKTROWNIA RYBNIK)

faktycznie zalew i pobliska stadnina zajebiaszcza tylko ten widok na przeciwległym brzegu zalewu niezapomniany :decayed:

Opublikowano

Witka z wieczorka :hi:

Opublikowano

ja również :hi:

Guru - szacun i jeszcze raz wielkie dzięki za wspólne rezanie :good:

Ledy świecą , w sumie tak jak mówileś - na żółtawo troche , ale dwie listwy koło siebie to był dobry pomysł jednak , dają mocno :decayed:

Opublikowano

ja również :hi:

Guru - szacun i jeszcze raz wielkie dzięki za wspólne rezanie :good:

Ledy świecą , w sumie tak jak mówileś - na żółtawo troche , ale dwie listwy koło siebie to był dobry pomysł jednak , dają mocno :decayed:

Krisu nie ma za co :good:

No ja i tak będę myślał o wymianie na białe bo tak mam zrobione resztę podświetlenia w środku :)

Opublikowano

Dzięki panowie za podpowiedzi ale i tak nie mogłem ich odczytać bo byłem w pracy :wink4:

Miron dzięki za mile spędzone kilka chwil z wami :notworthy: Pozdro dla Juniora :>

Opublikowano

ja chyba też , ale narazie pojeżdżę z tymi poki co sądzę i się troche naciesze heheh

Opublikowano

Ja to się będę cieszył w 100% jak jeszcze coś z tyłem wymyślę :mysli:

Opublikowano

Gregor nieda się tego tak jednoznacznie określić - jest to zależne od wielu czynników.Musiz corocznie sobie porównać oferte kilku firm - firmy różnią się między sobą kryteriami i rodzajem zniżek.

Możesz mieć jedno i to samo autko a jednym roku bardziej opłacalne będzie PZU a w drugim Hestia a za rok może być zupełnie odwrotnie ( ja bym sprawdził w pierwszej kolejnośći właśnie PZU i Hestie ) tydzień temu na moje B7 najtaniej wychodziło w PZU - nie da się tego jednoznacznie sprawdzić i określić najtańszą, bo dla każdego z nas będzie najtaniej gdzie indziej ( biorą pod uwagę : wartość fury, wiek właściciela , ilosć zniżek, region zarejestrowania, ilość lat posiadania prawo jazdy, współwłaścicieli, ilość dzieci i wiele innych ) i od tego wszystkiego w różnych firmach różnie to wychodzi :)

Miron dzięki. Mnie raczej chodziło o inną poradę, nie odnośnie ceny bo co do cen to masz rację i zdaję sobie z tego sprawę, że co chwile się ceny zmieniają. Wiadomo wybiorę ubezpieczenie tam gdzie będzie aktualnie najtaniej i tam gdzie będę miał dobrą gwarancję. Tak więc chodziło mi o poradę odnośnie solidności ubezpieczalni, czyli która jest ok, a której za żadne skarby nie powinienem wybierać mimo najniższej ceny. Tak jak już wcześniej napisałem sprawdzałem i najtaniej wyjdzie mnie aktualnie w HDI( czyli chyba potocznie samopomoc) lub też w Unica. Która z nich, czy żadna z nich.

mam takie pytanie , może się wydawać głupie , ale kompletnie się na tym nie znam , więc pytam ...

czy w silniku jaki ja posiadam , można zrobić chiptuning , czy już pozostaje tylko ingerencja mechaniczna (kompresor , doloty itd) ??

Kris z twoim silnikiem da się zrobić tyle że cywilizowanie jeździć i cieszyć się kulturą pracy silnika :wink4:

Compsport rok temu podjął się rezania autka bez turbiny ( golf IV 2.8 benzyna 4x4 ) było to ich pierwsze autko bez turbiny którym baliwi się w podniesienie mocy.Udało się , rok pracy , 25 tyś zł + własna praca, efekt 420 koni

Miron, a więc jednak uturbiony jak w filmiku :gwizdanie: Bo jak Czytałem to wyżej co napiałeś to źle zrozumiałem, że te 420KM to bez turba i nie umiałem uwierzyć :wink4:

Poza tym to kierowca w tym golfie ma stetoskop lekarski na uszach :decayed: Chyba słucha czy nie ma spalania stukowego :polew:

Opublikowano

O żesz kur...a toż to można podwoić sobie wartość auta a kupując komplet 4 to nawet potroić :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 22:10_________________________________________________A później takie ogłoszenie:

"Sprzedam 4 opony yokohama 205/55 R16; auto dorzucę gratis"

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A ludziska i prośbę mam da ktoś radę wziąć jutro na spota VAG-a bo muszę inspekcję skasować bo mi się zapaliła :)

Opublikowano

Ja się podłączam do prośby o Vaga INS2 + domykanie przy 20 km/h

Opublikowano

Dobra spadam

Do jutra wszystkim :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.