gregory Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Gregor Tyś jest dobry, taki skromny, a jak wjechał na strefę to się zdało że gościowi te psy porozjeżdżasz obstawiam że u Ciebie bardziej będzie odczuwać tą moc niż u Mirka, bo jednak Mirek ma napęd na 4 łapy i tego aż tak się nie czuje Te psy to były przerąbane, dopiero potem do mnie dotarło, że któryś z tych psów mógł mieć ochotę pobiegania se przy kołach i mogło się to nieciekawie skończyć. No ale to już wina właściciela bo psy się prowadzi na smyczy w miejscu publicznym Co do odczuć mocy to wiadomo B5 jest mniejsze, lżejsze i odczucia są nieco mocniejsze bo to ośka też.
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Mirka niema, czyści auto albo jeździ to bardzo dobry pomysł, ale Ty masz chyba Gracjan trochę niższe autko, więc najlepiej gdybyście zrobili jakieś dragi na strefie Gregory, właśnie o tym samym pomyślałem, gdyby tak ten pies wyleciał na drogę...ehhh nawet nie kończę bo mogło by się to źle skończyć
d4rk Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Gregor a co ja Ci mówiłem, że to wygląda jak by WG się jakoś przycinało Teraz jak widzę te fotki, to widziałem tą ułamaną szpilkę z nakrętką i właśnie nie wiedziałem czemu ona tam służy... uppps
miron78 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Opublikowano 25 Lipca 2009 Miron co powiesz żeby na przyszłego spota przytargać nasze zabawki i trochę się pościgać ?? można
Pelex Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja na następnego Spota raczej zajadę normalnie i jeżeli to nie będzie problem to rezerwuje sobie przejażdżkę obiema zapi.....czami Obiecuje że będę czysto ubrany
miron78 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Opublikowano 25 Lipca 2009 i tak zamin wsiądziesz sprawdzę Ci gaciory
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 i tak zamin wsiądziesz sprawdzę Ci gaciory
Pelex Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 i tak zamin wsiądziesz sprawdzę Ci gaciory Mirek ja Ciebie o takie rzeczy nie podejrzewałem
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 ludziska a co tu taka grobowa cisza???? nooormalnie jak na stypie ja rozumiem że jestem bez humoru, ale co to z Wami się dzieje? :gwizdanie: Pany, Panie, jaką mam sobie wystwić cenę na allegro i otomoto za auto? tak wogule to niema żadnego auta na polskich stronach jakie było by wmiare okej do 22 tyś zł Gregory sprzedaj mi swojego! daje .............. powiedzmy 22 tyś zł
diman Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 witam jeszcze raz juz z wieczorka szafa juz wbudowana no i niezle jestem padniety ale co tam takie sa uroki remontow no ale pucek mi sie wydaje ze nici z tego wozidelka od gregora chyba nie posci za te 22 tyś
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 heheheh Gregory choćby niewiem co pewnie i tak by nie sprzedał brakuje mi 13/15 tyś, pożycz mi Diman a będziemy oglądać Mironowóz na śląskich
diman Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 no niestety nie mam juz jakies grosze jeszcze ale to cie nie uratuje sorry
diman Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 no i jeszcze jakby tego bylo malo to laptop mi padl dobrze ze starego kompa nie sprzedalem bo bym musial do kafejki smigac
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 hehhehheh no to całkiem pech :gwizdanie: kuurde ale tu dzisiaj cisza każdy imprezuje?
diman Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 no na pewno tez mialem juz pic ale z szafa sie zeszlo i juz mi sie nie oplaca
Gracjan Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam z wieczora Grill, grill i po grillu Jutro na giełdę do Gliwic
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Gracjan poco jedziesz na giełde??? ja niewiem czy się nie wybrać, ale to zależy od pogody
Gracjan Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Jadę z fatrem pooglądać, bo już dawno nie byłem Może się coś trafi Głownie chodzi o jakieś części do skutera lub A4
Rekomendowane odpowiedzi