Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też tak myślałem

za szybko jechał :wink4: no i sporo fotek w ruchu nie wyszło , chyba między innymi fotka Mirka :gwizdanie: ciężko jest zrobić taką fotke , trzeba ruszyć aparatem dokładnie tak jak jedzie auto , wychodzi może jedna na dziesięć :hi: możemy sie kiedyś umówić i cykać :przebiegly:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też tak myślałem

za szybko jechał :wink4: no i sporo fotek w ruchu nie wyszło , chyba między innymi fotka Mirka :gwizdanie: ciężko jest zrobić taką fotke , trzeba ruszyć aparatem dokładnie tak jak jedzie auto , wychodzi może jedna na dziesięć :hi: możemy sie kiedyś umówić i cykać :przebiegly:

Albo mieć porządną lustrzanke :tongue4:

Ja mam statyw + lustrzane - tylko umiejtności brak - zawsze robię foty na auto - zbyt skomplikowana dla mnie + mało czasu :decayed:

Może na następny raz zabiorę + poczytam jak robić takie fotki

Opublikowano

to ja na kompakcie robie na manualnych ustawieniach :decayed:

Opublikowano

Spoko Ania też chce lustrzanke sobie kupić, dam jej swoją wezne na spota i ma robić foty jak jej nie wyjdą to 2 000 zł do przodu :decayed:

A tak poważnie to moge to zabrać na piątek - o ile ktoś mnie zabierze na spota i pojedziemy na strefę :mysli:

Opublikowano

a co to masz za lustrzanke i czy może chcesz sprzedać :>

Opublikowano

Olympusa E coś tam 400 albo 420 ...

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

witamy różową landrynkę :naughty:
Opublikowano

witam :hi:

niestety w piątek na spoto się nie załapie - zmiana 16:00-24:00 ;( w dodatku coś się chyba przeziębiłem , samopoczucie fatalne z tego powodu - chyba przez klime w tych autach :confused4:

pucek , zabrałem się za grill , dzisiaj zdążyłem tylko papierem to przejechać , jutro może ze 2 razy uda mi się to przemalować , na piątek powinno być gotowe :naughty:

zastanawiam się też , czy nie odczepić kręgów i nie przejechać spray'em raz tej czarnej atrapy całej , bo niewiem czy nie będzie zbyt duża różnica w czerni pomiędzy sama atrapą , a tą ramką ?? co wy na to ?_________________________________________________

witamy różową landrynkę :naughty:

heheh , widzę że "różowa landrynka" już na stałe zagościło :decayed: :decayed:_________________________________________________

mirek,a tutaj coś dla ciebie-miejscówa na nowy nabytek , pewnie wozidełko nie miało by nic przeciw :gwizdanie:

http://www.autokrata.pl/lod/6750/najladniejsze_garaze_wedlug_maserati/

Opublikowano

Co wy macie z tą różową landrynką :bicz::decayed:

Opublikowano

Ty jesteś różowy a twój brudny paździoch jest lepki jak landrynka :polew: :polew: :polew: :polew: więc jak by Cię tu nazwać :mysli::decayed:

Opublikowano

Ty jesteś różowy a twój brudny paździoch jest lepki jak landrynka :polew: :polew: :polew: :polew: więc jak by Cię tu nazwać :mysli::decayed:

Aj ty poczekaj no tylko :bicz3: :tongue4:

Opublikowano

Halo :) Witam

W końcu kupiłem upragnioną A4 i to od klubowicza co mnie bardzo cieszy. :)

Chciałbym wpaść na taki spocik , dowiedzieć się conieco o tym autku , i posłuchać rad doświadczonych użytkowników. Można ??? pozdrawiam :)

Opublikowano

Halo :) Witam

W końcu kupiłem upragnioną A4 i to od klubowicza co mnie bardzo cieszy. :)

Chciałbym wpaść na taki spocik , dowiedzieć się conieco o tym autku , i posłuchać rad doświadczonych użytkowników. Można ??? pozdrawiam :)

Ty się nie pytaj czy można tylko oczywiście że wpadaj :good: :good:

Opublikowano
mam w aparacie funkcje rozpoznawania Hondziarzy i automatycznie zamazuje twarze :polew: :polew: :polew:

siemacie :hi: no nie wiem jak jest z tymi twarzami bo ten kto jest prawdziwym fanem hondy na tym zdjeciu to jest tylem obrocony :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

No a ten drugi co to niby lubi Audi ma zamazaną twarz (chyba że to jego prawdziwe oblicze :naughty:) :decayed:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 20:52_________________________________________________Ps. 624 strona już jest a jeszcze nie wiemy kto stawia na 700 :naughty: :naughty:

Opublikowano

No a ten drugi co to niby lubi Audi ma zamazaną twarz (chyba że to jego prawdziwe oblicze :naughty:) :decayed:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 20:52_________________________________________________Ps. 624 strona już jest a jeszcze nie wiemy kto stawia na 700 :naughty: :naughty:

hehe , to samo miałem właśnie pytać , kto chętny na 700 .... ?? :gwizdanie:

Opublikowano

audi to tylko sciema zawsze lubilem hondy :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

audi to tylko sciema zawsze lubilem hondy :gwizdanie: :naughty:

Ale się wydało ale my już dawno coś czuliśmy :naughty:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 21:28_________________________________________________

hehe , to samo miałem właśnie pytać , kto chętny na 700 .... ?? :gwizdanie:

:mysli: To kto jeszcze nie stawiał :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.