Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Diman - weź no wklej fote otwartej Twojej szafy - żeby sie przestali czepiać :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no niech nie wkleja bo jak ma wszystkie ciuchy takie to będę musiał całą "garderobę" wymienić żebym sobie takie autko sprawił :decayed:

Opublikowano

zdjcie0144m.jpg

dupiata jakość bo jeszcze nie opanowałem tego telefonu :tongue4:

Opublikowano

czemu? całkiem spoko

Opublikowano

Diman nie wiedziałem że zmieniłeś rejestrację :kox:

Opublikowano

noo na zamówienie :decayed: za tydzień na spocie zapłacić musi, tylko 300 zł :>

Opublikowano

Ja bym zliczył na jakieś 800 zł bo drugiej takiej już nikt nie będzie miał :kox: pełen oryginał :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 22:54_________________________________________________Ps. Pelex tłumacz się czemu nie było cie dziś na spocie (i nie zasłaniaj się robotą bo u mnie dalej 2 latarnie nie świecą :tongue4:) bo wiesz Krolu jest wytłumaczony (ma tyle koni że mu skrzynię rozwaliły bo przecież audi się nie psuje :kox:) a była by praktycznie cała elyta :wink4:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 23:14_________________________________________________Spadam bo i tak nie ma z kim gadać :wink4:

Do jutra :hi:

Opublikowano

hehhehe nooo pustki na forum :gwizdanie:

ja pooglądałem te fele które Mirek sobie zamówił, pooglądałem trupy czyli audi a4 na allegro i prześledziłem forum no i co dalej? dalej to trzeba iść spać bo jutro znów akcja gipsy - obrabianie :wallbash:

naszczęście dobijam do końca i potem tylko malowanie i przeprowadzka :chytry:

no Pelex dał ciała jak niewiem...za tydzień GRILL :gwizdanie:

Opublikowano

wysoko... :decayed:

będą te 17'' chociaż? czy jednak tylko 16''?

Opublikowano

brać to co jest pomiędzy czyli 17''

mogliśmy przypasować moje jak by siedziały na aucie... :wink4:

Opublikowano

:tongue4:

trzeba było mówić :naughty:

ja ide spać :)

dobranoc

Opublikowano

No niestety dałem ciała wiem o tym ale w pracy była awaria i juz koło 16 -stej mnie ściągnęli a potem o 21 miałem normalna nockę i właśnie teraz znalazłem chwilkę żeby napisać cos na forum :wink4:

Opublikowano
:hi: ja wam dam sie smiac z ludzi czynu mendy jedne juz do was nie przyjade za te podsmiewanie [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 06:21_________________________________________________dobra to do pozniej cza spadac do roboty zarobic na jakies lepsze ciuchy zebyscie sie nie smiali milego dnia
Opublikowano

Tak nie przyjedziesz akurat :tongue4::decayed:

Opublikowano

witam z rana :hi:

niestety w robocie :confused4:

widzę . że spot wczoraj udany , frekfencja dopisała ??

pucek , pomysł z grillem za tydzień :good: trzeba korzystać póki jeszcze jest sezon :)_________________________________________________

niewiem czy ktoś lubi takie rzeczy , ale ... http://sites.google.com/site/polenicadaybreak/ -> zapowiada się dobra impreza , ja się chyba wybiore , bo między innymi moi znajomi to organizują i wogole ma być sporo znajomych twarzy :) ; oczywiści free-party !

Opublikowano

Oczywiście że frekwencja dopisała :good: choć mogło by być więcej ale wiem...... praca :thumbdown:

Opublikowano

siema, będzie ktoś dzisiaj u mnie na grilu ??

Opublikowano

Oczywiście że frekwencja dopisała :good: choć mogło by być więcej ale wiem...... praca :thumbdown:

nie zapomnijcie o mnie ze ja bylem wczoraj :D:P sorki ale sie spieszylem a musialem cos w arenie po ogladac i dlatego na chwile bylem zeby sie chociaz przywitac :tongue4:

Opublikowano

nie zapomnijcie o mnie ze ja bylem wczoraj :D:P sorki ale sie spieszylem a musialem cos w arenie po ogladac i dlatego na chwile bylem zeby sie chociaz przywitac :tongue4:

wiemy że byłeś, pamiętamy :wink4:

tak wogule to :hi:

już sierpień więc trzeba pogrillować jeszcze, a co wogule z wypadem na paintball? miało to być po 10tym, tylko pytanie, czy to byśmy załatwiali na piątek czy sobota albo niedziela? mowa o tych z chorzowa którzy byli u nas na urodzinach

Opublikowano

Pucek a chcesz w Gliwicach??? Wg mnie i Gregorego w Chorzowie w parku jest lepiej... ja chciałem zorganizować cos na weekend po "wypłacie" 15-16.

Ale można się dogadać i to jedno :)

A i siniaki mi jeszcze nie zeszły :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.