Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krolu, mi to jedno :tongue4: a znów jakaś grupowa przejażdżka by była, i najlepiej właśnie gdyby to była ta sobota albo niedziela, chociaż niewiem czy wszystkim by to odpowiadało, więc dogadywać się[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 12:42_________________________________________________a odnośnie skupu katalizatorow, to wujek google mi powiedział tak:

http://katalog.pf.pl/Gliwice/katalizatory-W12P0R10C-m09.html

:naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

TA "STARA" RS6 :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

a Miron nic się nie zmienił :decayed:

wiesz, jak mi dołożysz "trochę" to może bym kupił :naughty::polew:

Opublikowano

Jezuuuuu po obejrzeniu takich zdjęć tej RS6 żal mi będzie wsiadać do mojej B5 pomimo że dopiero ją kupiłem :confused4:

a tak w ogóle to :hi: Wam wszystkim na imie mi Marek i mam nadzieje że jak kiedyś wpadne na jakiegoś spota to nie zostane wyrzucony od razu ;)

Opublikowano
  • Autor

ale cena jest naprawdę dobra a te rs6 - i nawet chyba stan jest OK[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 15:17_________________________________________________witaj Marku - odrazu nie - najpierw wykręcimy Ci co masz ciekawego w swojej furce :decayed::wink4:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 15:18_________________________________________________Pucek ja już tak mam że lubię patrzeć co mają do sprzedania ludzie u których furki kupowałem ( i tak sobie zerkam co 2 dni :polew: )

Opublikowano

hah no nic ciekawego tam raczej nie ma jeszcze więc myśle że moge być spokojny :przebiegly:

Opublikowano

ale cena jest naprawdę dobra a te rs6 - i nawet chyba stan jest OK[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 15:17_________________________________________________witaj Marku - odrazu nie - najpierw wykręcimy Ci co masz ciekawego w swojej furce :decayed::wink4:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 15:18_________________________________________________Pucek ja już tak mam że lubię patrzeć co mają do sprzedania ludzie u których furki kupowałem ( i tak sobie zerkam co 2 dni :polew: )

ehehehheh Ty to masz serio bzika na punkcie aut :decayed:

chociaż audi maniany tak mają, bo ja też dziennie przeglądam mobile i allegro :polew: tylko że nie zmieniam fur tak często jak Ty :decayed:

Mirek a to Ty znasz nowego Kolegę? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie :decayed:

ehehehheh Ty to masz serio bzika na punkcie aut :decayed:

chociaż audi maniany tak mają, bo ja też dziennie przeglądam mobile i allegro :polew: tylko że nie zmieniam fur tak często jak Ty :decayed:

Mirek a to Ty znasz nowego Kolegę? :mysli:

[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 15:30_________________________________________________jeszcze nie :decayed:
Opublikowano
  • Autor

jakiej zabawy :mysli:

Opublikowano

a co gdzie jest jakaś impreza??? :>

Opublikowano
  • Autor

oprócz grilla u Keżora to nie wiem :)

Opublikowano

zapewne chodziło o zabawe w pisaniu postów na forum więc:

dzięki dzięki ;) jak już doprowadze auto do stanu używalności to już będzie pewnie sama przyjemność :>

Opublikowano

noo jasne aaa i pamiętaj że AUDI SIĘ NIGDY NIE PSUJE :naughty:

Opublikowano

tak sobie powtarzam :polew: niestety to ma 13 lat a skoro poprzedni właściciel o niego nie dbał to ktoś musi po nim poprawić wszystkie niedociągnięcia ;)

Opublikowano

oprócz grilla u Keżora to nie wiem :)

a KTOŚ się do kezora wybiera...? [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 16:37_________________________________________________ciekawostka:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9306747

ta "droższa" RS6 ...

Opublikowano

Pozdrowienia dla Gliwic, a w szczegolnosci dla Gurego :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.