Pucek Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 no to piszę specjalne podziękowania dla GREGORA, DARKA I KEŻORA, mega podejście do tematu, tak mi obejrzeli auto że ja stałem jak zaczarowany i patrzyłem, naprawde ja się WAM nie wypłacę a wypasiku trochę jest, silnik jest żyleta, jak to Gregory powiedział, BRAĆ BEZ ZASTANOWIENIA kolor to granatowy, bardzo podobny do mojego, bez większych rys, jedynie do malutkiej poprawki przedni błotnik ale to wina poprzedniej właścicielki więc, 1.8T + Q, podgrzewane siedzenia (jeszcze zwykłe ) podgrzewane spryskiwacze, podgrzewane bębenki zamków, podgrzewane lusterka chyba też, oryginalne spryskiwacze reflektorów , podświetlane nogi, boczki drzwi, szyby niestety tylko 2x, działająca klima 10 nie wyjebanych poduszek :>, szara podsufitka, słupki, boczki, tapicerka oczywiście czarna a nie niebieska, heh co tu napisać, auto faaaaajnie jedzie, szpece stwierdzili że silnik w bdb stanie, przebieg 244 tyś km, pełny serwis, połowa fis-a, no i tam te esp i te inne z polifta do wymiany mam 2 górne wahacze (stwierdzone na przegladzie), termostat i coś nie halo lambda a tak to malyna tak się ciesze, że już wiem co i jak, w środę biorę urlop i przekładam alu, całe audio, hid i będzie extra, te moje sprzedaje na 15'' co chcecie wiedzieć jeszcze??? i mam mega fajne białe cyferki w czerwone wskazówki w zegarach JESZCZE RAZ DZIĘKI WSZYSTKIM, DAREK, GREGOR, KEŻOR za SPRAWDZENIE i MIREK za CZUJNIK :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 22:40_________________________________________________a rocznik to 21.03.2000 narazie to rozrząd, oleje, płyny, lambda, termostat potem reszta
krolu Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 no to piszę specjalne podziękowania dla GREGORA, DARKA I KEŻORA, mega podejście do tematu, tak mi obejrzeli auto że ja stałem jak zaczarowany i patrzyłem, naprawde ja się WAM nie wypłacę a wypasiku trochę jest, silnik jest żyleta, jak to Gregory powiedział, BRAĆ BEZ ZASTANOWIENIA kolor to granatowy, bardzo podobny do mojego, bez większych rys, jedynie do malutkiej poprawki przedni błotnik ale to wina poprzedniej właścicielki więc, 1.8T + Q, podgrzewane siedzenia (jeszcze zwykłe ) podgrzewane spryskiwacze, podgrzewane bębenki zamków, podgrzewane lusterka chyba też, oryginalne spryskiwacze reflektorów , podświetlane nogi, boczki drzwi, szyby niestety tylko 2x, działająca klima 10 nie wyjebanych poduszek :>, szara podsufitka, słupki, boczki, tapicerka oczywiście czarna a nie niebieska, heh co tu napisać, auto faaaaajnie jedzie, szpece stwierdzili że silnik w bdb stanie, przebieg 244 tyś km, pełny serwis, połowa fis-a, no i tam te esp i te inne z polifta do wymiany mam 2 górne wahacze (stwierdzone na przegladzie), termostat i coś nie halo lambda a tak to malyna tak się ciesze, że już wiem co i jak, w środę biorę urlop i przekładam alu, całe audio, hid i będzie extra, te moje sprzedaje na 15'' co chcecie wiedzieć jeszcze??? i mam mega fajne białe cyferki w czerwone wskazówki w zegarach JESZCZE RAZ DZIĘKI WSZYSTKIM, DAREK, GREGOR, KEŻOR za SPRAWDZENIE i MIREK za CZUJNIK :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 22:40_________________________________________________a rocznik to 21.03.2000 narazie to rozrząd, oleje, płyny, lambda, termostat potem reszta No to super Pucek @Rudi : to świadczy o tym, że coś robisz źle ja wgrałem na 1 i od razu działało, przywieź lapka odpalę i u ciebie...
kris_kilt Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Pucek - gratulacje nowej fury - wkońcu , widać że w sumie wypasik :good:
miron78 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Pucek - gratki - 10 poduch [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 09:33_________________________________________________rocznik
Pelex Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Odemnie też gratki Szkoda tylko po od tej pory zakończył się jeden z ważniejszych tematów na forum :> zakup ideału dla Pucka No ale zacznie się nowy ( co Pucek wyrezał ) Miron powiedz mi co za kó....a wykasowała mi moje fotki z podpisu ?
miron78 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Odemnie też gratki Szkoda tylko po od tej pory zakończył się jeden z ważniejszych tematów na forum :> zakup ideału dla Pucka No ale zacznie się nowy ( co Pucek wyrezał ) Miron powiedz mi co za kó....a wykasowała mi moje fotki z podpisu ? nie mam pojęcia - wal do zarządu z PW ( Hugo, Lukaszr )
Pelex Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Dam se siana nie będę im dupska zawracał ale to jest po chamsku zagrane bo trochę mi czasu zajęło znalezienie tych fotek No nic przepisze się do ełu (pl) clubu i może tam mnie powarznie będą traktować :polew:
MAJKI Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Gratki Pucek i niech sie furka dobrze sprawuje, my z dimanem to stalismy jak zamurowani jak nam Pucek przez tel wczoraj powiedział że kupił auto :gwizdanie: To dlatego nikt inny nie chciał iść z nami do kina, ale jesteście usprawiedliwieni :> tylko prezes z żoną nie odbierał telefonów... Film nawet nawet "Oszukać przeznaczenie 4" w wersji 3D
miron78 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Gratki Pucek i niech sie furka dobrze sprawuje, my z dimanem to stalismy jak zamurowani jak nam Pucek przez tel wczoraj powiedział że kupił auto :gwizdanie: To dlatego nikt inny nie chciał iść z nami do kina, ale jesteście usprawiedliwieni :> tylko prezes z żoną nie odbierał telefonów... Film nawet nawet "Oszukać przeznaczenie 4" w wersji 3D kurcze - szkode - też byśmy poszli - byliśmy na mszy na 18.00 dlatego nie odbieraliśmy a potem kom. zostawiłem w aucie i nie widziałem że ktoś dzwonił [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 10:37_________________________________________________Majki dajcie wcześniej znać następnym razem - chętnie byśmy poszli ( żadko keidy mamy wył. kom ) na którą byliście ?
egon0407 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Gratki Pucek za kupienie nowego Autka:D:) Ja tez wczoraj bylem na oszukac przeznaczenie w Cinemie o 18:45 fajny film polecam:) I wlasnie wczoraj przez Gliwice jechalem za Audi A4 B5 1.8T czarna ciemny z tylu lampy oblepiona naklejkami A4 klub rejstracja SR zna ktos??
krolu Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Kinomani Pucek Gratuluje (a z kim ja się teraz ścigać będę.... ;( )
MAJKI Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Gratki Pucek i niech sie furka dobrze sprawuje, my z dimanem to stalismy jak zamurowani jak nam Pucek przez tel wczoraj powiedział że kupił auto :gwizdanie: To dlatego nikt inny nie chciał iść z nami do kina, ale jesteście usprawiedliwieni :> tylko prezes z żoną nie odbierał telefonów... Film nawet nawet "Oszukać przeznaczenie 4" w wersji 3D kurcze - szkode - też byśmy poszli - byliśmy na mszy na 18.00 dlatego nie odbieraliśmy a potem kom. zostawiłem w aucie i nie widziałem że ktoś dzwonił [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 10:37_________________________________________________Majki dajcie wcześniej znać następnym razem - chętnie byśmy poszli ( żadko keidy mamy wył. kom ) na którą byliście ? Miron na 20,45 bylismy w Cinema a pozniej do 1.00 na rynku w Gliwicach ale tylko jeden browar był bo my z dimanem kierowcy.... Zgadamy sie napewno jeszcze
diman Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Gratki Pucek i niech sie furka dobrze sprawuje, my z dimanem to stalismy jak zamurowani jak nam Pucek przez tel wczoraj powiedział że kupił auto :gwizdanie: To dlatego nikt inny nie chciał iść z nami do kina, ale jesteście usprawiedliwieni :> tylko prezes z żoną nie odbierał telefonów... Film nawet nawet "Oszukać przeznaczenie 4" w wersji 3D kurcze - szkode - też byśmy poszli - byliśmy na mszy na 18.00 dlatego nie odbieraliśmy a potem kom. zostawiłem w aucie i nie widziałem że ktoś dzwonił [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 10:37_________________________________________________Majki dajcie wcześniej znać następnym razem - chętnie byśmy poszli ( żadko keidy mamy wył. kom ) na którą byliście ? bylismy na 20.45 i tak jak majkel mowi film niezly dosc fajne efekty w tym 3D zrobione witam wszystkich w ta piekna niedziele no i pucek jeszcze raz gratki za nowa fure oby sie nie psula i malo palila co bys czasami do nas na spota podjechal :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 11:24_________________________________________________ Kinomani Pucek Gratuluje (a z kim ja się teraz ścigać będę.... ;( ) ze mne i masz przynajmniej wygrane
Pelex Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 No właśnie się wybieram na ten film i niewiedziałem czy warto ale jak mówicie że jest niezły i fajne efekty to teraz juz na pewno pójdę
Pucek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Witam Wszystkich oczywiście cała noc na nogach, bez spania, liczenie kosztów, rozmyślanie i ciągłe niedowierzanie że ja będę miał w środę takie auto teraz tylko szybka przekładka, no i mój parch idzie do żyda, wtedy pakiet startowy, a dalej to chyba program Diman, Majki, kiedy Wy się wybieracie do compotów?
diman Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 narazie nie ma mymy ustalonego terminu wiec sprawa jest w toku ale z tego co tam widze to chyba nic z tego nie bedzie wiec chyba bedzie cza cos samemu wymyslic majki ma do bielska dzwonic w poniedzialek i zobaczymy co mu powiedza jak bysmy sobie sami pojechali mysle ze lista bylaby mniej wiecej taka majki diman pucek egon cos wpominal skydiver tez cos wpominal czester tez cos mowil jak z urlopu wroci jeszcze mysle ze kokos bysmy z tej listy zgarneli sobie swoje chipowanie zrobimy moze i po te samej cenie[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 13:50_________________________________________________niezla by byla ta lista tylko gliwickie
Pucek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 bo ja jak tylko sprzedam auto to wymieniam to co trzeba, wywalam kata, wymiana lambdy i mogę jechać na program najpóźniej pod koniec września, ale to trochę śmieszne bo ledwo co wpłaciłem zaliczkę a już wiem że będzie program, ale to wszystko po sprzedaży mojego auta
diman Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ja mysle ze dla ciebie nawet po programie bedzie za malo koniów wiec sie nie dziwie ze od razu jedziesz na program
Pucek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 nie no jedzie te auto extra, a chciałbym zrobić już program żeby wiedzieć ile będzie mi wdupiała paliwa, czy założyć ten gaz czy też nie jak potem wsiadłem do mojego adr-a to pedał gazu w podłodze a to dalej nie jechało
diman Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 no to musisz mi sie dac przejechac moze ja przejde na benzyne widzialem pare 2.0t w budzie b7
Rekomendowane odpowiedzi