Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Krolu nowy kapelusz kupił :hi::wink4:

bo zima idzie... szalik też mam :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie - na letnich cały czas :)[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:48_________________________________________________

hehehhe a Wy się śmiejcie...

ten Gregor tak mnie zaraził że soboty robię ostatnio, a nie muszę :wallbash:

więc mam nadzieję że już nie długo mi się bardzo poprawi, auto będzie jeździło i wyglądało

Guru, Ty chyba na program pojedziesz co?? no bo nie rób wioski że PB masz i będziesz ostatni jeździł :naughty:[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:45_________________________________________________Mirek, a Ty juz na zimowych???

odezwał się - a jeszcze niedawno miał 125 kucy i mu wystarczało

Opublikowano

:naughty:

a najlepsze jest to że gazu nie zakładam, a za tą kwotę CHYBA kupuje K04 :>

palma mi całkiem odbiła :rolleyes:

Opublikowano

Pucek no co ty Miron założy zimówki/stalówki dopiero jak nawali tak śniegu że nie będzie umiał wyjechać z garażu bez pomocy pługa :decayed:[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:53_________________________________________________Ps. No odbiła ci i to całkiem :przebiegly:

Opublikowano

nie zapomnij że on jest też szczęśliwcem z Q... :naughty:

nie no nie wiem czy więcej coś w moc pójde, poprostu chciałem Cie wk***ić :>

ale program zrobisz...wymieniaj tego halla i jedziemy do compotów, 5 aut wystarczy żeby Mirek załatwił za 1000/1200zl za auto :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pucek no co ty Miron założy zimówki/stalówki dopiero jak nawali tak śniegu że nie będzie umiał wyjechać z garażu bez pomocy pługa :decayed:[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:53_________________________________________________Ps. No odbiła ci i to całkiem :przebiegly:

:decayed:

jakie stalówki - alu 16 mam :)[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:57_________________________________________________tak jest Pucek :)

Opublikowano

:decayed:

jakie stalówki - alu 16 mam :)

No tak tego też się można było domyślić :naughty:

nie no nie wiem czy więcej coś w moc pójde, poprostu chciałem Cie wk***ić :>

ale program zrobisz...wymieniaj tego halla i jedziemy do compotów, 5 aut wystarczy żeby Mirek załatwił za 1000/1200zl za auto :naughty:

Pucek na razie kasę pompuje w co innego a jak w grudniu będę stał finansowo to się jeszcze zobaczy :)

Opublikowano

to znaczy że załatwisz czy jednak śmierdzi mi to ironią? :polew:

noo ja też alu na zimę mam :> słoneczka ale są :)

to mam nadzieję że jeszcze uda mi się na tych 19'' pojeździć :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

a to już od Twojej roboty zależy :decayed:

Opublikowano

bo? :>

jak będzie termin na chip to biorę choćby i L4 :polew:

może mi się uda wcześniej to wszystko poskładać, ale najpóźniej 5 grudnia chciałbym mieć umówiony termin :good:

Opublikowano

Dobra chipowcy, tuningowcy i rezazowcy ja spadam :lazy: bo zaś rano trzeba wstawać

Do jutra wszystkim :hi:

Opublikowano

no to narazie :tongue4:

i tak zrobisz ten program... :wink4:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Więc z tym chipowaniem się na razie powstrzymam , bo widzę że więcej osób jest chętnych na odrobinę szaleństwa :kox:

Najwyżej w najbliższym czasie wymienię sobie świece, filterek benzolu i może inne płyny ustrojowe ... :polew:

Swoja droga przeżyłem lekkie zdziwienie jak zadzwoniłem do aligatora i powiedział mi ze 1.8T APU to stary motor na mechanicznej przepustnicy i się w to nie bawi !!! odesłał mnie do oddziału we Wrocławiu. A ja szukam i szukam i linki gazu nie widzę :kox: wiec nie wiem o co chodziło ?

Wydawało mi się że1.8T APU to jeden z nowszych silników w B5 bo zakładali go dopiero od 1998r.

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Patrikos niestety Aligator faktycznie większości 1.8T się nie tyka - Compsport jak najbardziej ( w każdej postaci 1.8T )

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

hejka Pietrek :)

Opublikowano

Więc będziem robić compot :kox:

Tylko wcześniej powymieniam co trzeba dla pewności, i na hamownie bym skoczył sprawdzić ile ta moja niuna ma "wdzięku"

I oczywiście czy nada się na taki zabieg " upiększający "

Gdzie w Gliwicach można za hamować wózek ? i ile za taka przyjemność kasują ?

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.