Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o TurboGregorMen się pojawił

Kurcze Gregor wpędziłeś mnie w zakłopotanie z tym sprzęgłem

i teraz jeżdżę w strachu

martwi mnie jedno:

czy te nity nie zaorają mi koła zamachowego :mysli:

[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 20:49_________________________________________________Dobra spadam do pracy

nara

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

ta beemka to 3.0 biturbo - silnik roku 2008 w swojej kategorii nawet w bmw 1 jeżdzi i tam jest 306 ps a ile w trójce to nie wiem

info tego motorka http://www.ziomal.itl.pl/opisy/prezentacje/e90_335i.html

i tak wogóle to beemka fajnie sie wstrzeliła z tymi bi - turbami bo przecież 3.0 d też ma ok 300 ps

a nasi (czyt. Audi) poczuli trop i na przyszły rok chcą wystartować też z biturbo - 2.0 tdi 220 ps

Opublikowano

Witam z wieczora :wink4:

więc, Gregor, ta 80 tka jest mega, widziałem już ją wcześniej na forum :tongue4: wymiatacz konkretny :>

odnośnie delegacji, to wiesz, rurki nie gotowe, a ja muszę jakoś czas zabić :gwizdanie: a właśnie, żebyś tam za dużo d*p nie wyrywał :decayed:

a mnie jednak jutro na Katowicach nie będzie :confused4:

Opublikowano

:bry: z rana

coś cienko te posty nabijacie

jakaś żałoba czy zakaz :mysli:

Opublikowano

:bry: z rana

coś cienko te posty nabijacie

jakaś żałoba czy zakaz :mysli:

:bry:

Wygonili Guruguru na Newbie i nie ma kto się witać u nas :chytry:

Opublikowano

:hi: rano

Nikt mnie nie wygonił tylko reszta przeniosła się na Katowickie :kox:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

ładne to S4 :slina:

ale audi 80 rozwala :)

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 12:21_________________________________________________ile muszę miec postów, żeby zostać "użytkownikiem"?
Opublikowano
  • Autor

:hi:[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 12:21_________________________________________________ile muszę miec postów, żeby zostać "użytkownikiem"?

a nie jest podane w regulaminie :mysli:[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 12:23_________________________________________________pytam bo nigdy go nie czytałem :polew:

Opublikowano

kurcze ... już tu rok jestem a dalej początkujący... :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

kurcze ... już tu rok jestem a dalej początkujący... :wallbash: :wallbash:

poczytaj regulamin - a jeżeli nic nie znajdziesz to napisz do jakiegoś zielonego :wink4:[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 12:37_________________________________________________Czester - może jesteś chętny - byłe autko Cubera - super z wyglądu :naughty:

jakby nie było znam je troche czasu :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_byly_cubrowoz_19_tdi_pakiet_zewn_s4-t99333.0.html;msg1136469;topicseen#new[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 12:40_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=f2rBy0NFUTs[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 12:55_________________________________________________OKAZJA !!!! Do sprzedania alu 15+oponki zimowe Kleber z lutego 2009 jak nowe cena 1100zł

Opublikowano
335i to 3.5L wolnossący bodajże. BMW nie stosowało turba w benzynach, większość BM-ek jest wolnossąca

oj niestety nie :) juz poprzednie modele BMW byly wyposazone w turbodoladowane silniki benzynowe. nie jestem fanem tej marki ale to akurat wiem :decayed:

Opublikowano

Oj Oj chyba wszyscy od południa w kato siedzą na zielonym parkingu i na te browary czekają :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

o TurboGregorMen się pojawił

Kurcze Gregor wpędziłeś mnie w zakłopotanie z tym sprzęgłem

i teraz jeżdżę w strachu

martwi mnie jedno:

czy te nity nie zaorają mi koła zamachowego :mysli:

[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 20:49_________________________________________________Dobra spadam do pracy

nara

Jeśli tarcza się skończy to tak może się zdarzyć, że nity będą jechać po zamachu.

Opublikowano

Oj Oj chyba wszyscy od południa w kato siedzą na zielonym parkingu i na te browary czekają :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

tez tak pomyslalem :decayed:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

dzisiaj wszyscy pewnie w KAto siedzą , a Guru pod nieobecność większości się wita 2 razy dziennie :tongue4:

ja siedzę w robocie , ale jutro planuję się wybrać po L4 - bo coś mnie już dopada i posiedzieć do piątku w domu , a weekend znów uczelnia :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.